Auto uudella liikennevakuutuksella

Liikennevakuutus autolle

Korkea lähtöbonus, vikkelä bonuskehitys ja erinomainen bonusturva

Hinnan laskeminen ja vakuutuksen ostaminen eivät juuri nyt onnistu. Pahoittelemme häiriötä.

Yritä kohta uudestaan tai osta vakuutus ottamalla yhteyttä verkko-ostajan tukeen 010 253 6139 (ma‒pe klo 8‒18).

Hyödynnämme vakuuttamispäätöksessä automaattista päätöksentekoa. Lue lisää
1

Liikennevakuutus reilulla bonuksella

Lähtöbonus 40 % ja maksimibonus 80 %. Saat bonusturvan suojaamaan bonusmenetykseltä, kun olet ajanut 2 vuotta vahingoitta maksimibonuksella.

2

Sama bonus ykkös- ja kakkosautoon

Saat kaikkiin vakuuttamiisi autoihin saman liikennevakuutuksen bonusprosentin vakuutus- ja vahinkohistoriasi mukaisesti.

3

Omistaja-asiakkaan edut

Omistaja-asiakkaana saat vakuutuksistasi alennusta ja OP-bonuksia.

Liikennevakuutus on erinomainen kokonaisuus

Korkea lähtöbonus, vikkelä bonuskehitys ja kattava bonusturva muodostavat henkilöauton liikennevakuutuksestamme erinomaisen kokonaisuuden. Liikennevakuutus palkitsee turvallisesta ajotavasta, ja vahingottomalla ajamisella ansaitset merkittäviä etuja ajoneuvosi vakuuttamiseen.

Ajettuasi 2 vuotta maksimibonuksella ansaitset bonusturvan, jolloin ansaitsemasi korkea bonus ei pienene yhden liikennevakuutuksesta korvattavan vahingon sattuessa.

Liikennevakuutuksen bonus ei myöskään ole ajoneuvokohtainen. Saat nyt vakuutuksenottajana sekä ykkös- että kakkosautoosi saman liikennevakuutuksen bonuksen oman vakuutus- ja vahinkohistoriasi mukaisesti.

 

Liikennevakuutuksen bonus pähkinänkuoressa:

•    Lähtöbonus jopa 40 %. Maksimibonus 80 %.
•    Lähtöbonuksesta kolmessa vuodessa 64 %:n bonukseen.
•    Bonusturva suojaamaan bonusmenetykseltä vahingon sattuessa.
•    Kaikkiin vakuuttamiisi autoihin sama liikennevakuutuksen bonus.

 

Liikennevakuutus korvaa, kun liikenteessä sattuu

Liikennevakuutus on pakollinen vakuutus kaikille liikenteessä käytettäville autoille ja muille ajoneuvoille. Liikennevahingon sattuessa liikennevakuutus korvaa kaikki henkilövahingot ja syyttömäksi määritellyn osapuolen omaisuusvahinkoja. Liikennevakuutus ei korvaa syyllisen osapuolen ajoneuvon tai omaisuuden vahinkoja.

Saat parhaan turvan autollesi, kun hankit liikennevakuutuksen lisäksi menopelisi suojaksi autovakuutuksen eli kaskon. Muista siis päivittää myös kaskosi, kun turvaat autosi uudella liikennevakuutuksella.

Mikä on kasko ja mitä se turvaa?

Sain OPsta vakuutukseeni heti bonusturvan eli nyt yksi vahinko ei alenna liikennevakuutukseni 80 prosentin bonusta.

Esa Taipalsaari

Uudista vanha liikennevakuutuksesi

Uusi liikennevakuutus on ollut saatavilla kesäkuusta 2017 alkaen. Mikäli sinulla on OPssa voimassa oleva liikennevakuutus, ei vanha liikennevakuutuksesi ole automaattisesti vaihtunut uuteen vakuutukseen.

Pääset hankkimaan uuden liikennevakuutuksen verkkokaupastamme, jolloin vanha sopimuksesi päättyy ja uusi liikennevakuutus astuu voimaan. Muistathan liikennevakuutuksen päivittämisen yhteydessä päivittää myös kaskon, jolloin saat liikennevakuutuksen ja kaskon samalle vakuutuskaudelle noudattamaan samaa maksuaikataulua.

Minulla on vanha liikennevakuutus. Onko uusi liikennevakuutus halvempi?

Uusi liikennevakuutus ottaa bonustason määrittelyssä sekä hinnoittelussa huomioon henkilökohtaisen vakuutus- ja vahinkohistoriasi sekä uudet hinnoittelutekijät. Vakuutuksen hinnan ollessa sidoksissa kuljettajan omaan taustaan, ei vakuutuksen kokonaishintaa ole mahdollista automaattisesti määritellä nykyistä liikennevakuutusta halvemmaksi tai kalliimmaksi.

Merkittävät erot vakuutusten hinnoissa muodostuvat tilanteissa, joissa taloudessa on useampi ajoneuvo. Uuden liikennevakuutuksen myötä saat kaikkiin omassa käytössäsi oleviin autoihin samansuuruisen bonuksen, millä voi olla merkittävä vaikutus ajoneuvojesi vakuutusten kokonaishintaan.

Siirry verkkokauppaan ja varmista, ettet maksa autosi vakuutuksista liikaa. Näet vakuutuksen hinnan syötettyäsi ajoneuvosi tiedot.

Tuleeko liikennevakuutusten korvaavuuteen muutoksia?

Ei tule. Auton pakollinen liikennevakuutus korvaa totuttuun tapaan liikennevahingossa sattuneita henkilövahinkoja sekä mahdollisen syyttömän osapuolen omaisuusvahinkoja. Tarvitset edelleen autollesi kaskon halutessasi turvata sen esimerkiksi ilkivallan tai kolarin varalta.

Tarjolla on monenlaista liikennevakuutusta. Onko OP Vakuutuksen liikennevakuutus paras ratkaisu kohdalleni?

Liikennevakuutuslain uudistuminen vuoden alussa on tuonut markkinoille ennätyksellisen määrän uusia, erilaisia auton liikennevakuutuksia. Liikennevakuutuksissa on myös paljon eroavaisuuksia, jolloin parhaan mahdollisen ratkaisun löytäminen voi tuntua haastavalta.

OP Vakuutuksen liikennevakuutuksen korkea 40 % lähtöbonus, nopea bonuskehitys sekä korkea 80 % maksimibonus takaa, että teet hyvän diilin. Kun olet omistaja-asiakkaamme ja sinulla on vakuutuksia kolmesta eri tuoteryhmästä, saat vakuutuksista lähes 10 % alennuksen. Auton bonuksellisesta kaskovakuutuksesta alennus on lähes 18 %. Omistaja-asiakkaalle kertyy myös OP-bonuksia, joita käytetään pankin palvelumaksuihin ja vakuutusmaksuihin.

OP Vakuutuksen asiakkaana pääset myös hyödyntämään auton vahinkotilanteissa OP Korjaamomestarin palveluita. Korjaamomestari hoitaa korjaamolla autosi korjaukseen ja vahinkoilmoituksen tekemiseen liittyvät asiat.

Taloudessamme on useampi auto. Mitä muutoksia uusi liikennevakuutus tuo useamman ajoneuvon talouteen?

Uuden liikennevakuutuksen myötä saat kaikkiin vakuuttamiisi autoihin samansuuruisen bonuksen vakuutus- ja vahinkohistoriasi mukaisesti. Turvallisen ajotapasi ansiosta voit tällöin saada kaikkiin käyttämiisi autoihin todella hyvän bonusprosentin, mikä näkyy vakuutusmaksujesi kokonaishinnassa.

Yhdellä autolla ajamasi vahinko vaikuttaa seuraavan vakuutuskauden alusta alkaen vain kyseisen auton liikennevakuutukseen. Muiden autojen voimassaoleviin vakuutuksiin vahinko ei välittömästi vaikuta, vaan vahingon vaikutus muihin ajoneuvoihin realisoituu vasta, kun vaihdat autoa.
Jokaisen kuskin onkin hyvä kerryttää oma bonus ja oma vahinkohistoria. Tarjoamme uudelle kuskille todella hyvän 40 % lähtöbonuksen, josta hän voi jo kolmen vahingottoman vakuutuskauden jälkeen nostaa bonustasonsa jo 64 %:iin.

Liikennevakuutuksen bonustaulukko
Hyödynnämme vakuuttamispäätöksessä automaattista päätöksentekoa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä
Vakuutuksen myöntää OP Vakuutus Oy. Osuuspankit toimivat OP Vakuutuksen asiamiehenä.
Eikö sinulla ole rekisterinumeroa?