Eurooppalainen osaksi Pohjola Vakuutusta

Vakuutusosakeyhtiö Eurooppalainen on sulautunut osaksi Pohjola Vakuutus Oy:tä 1.11.2019. Muutos Eurooppalaisesta Pohjola Vakuutukseksi ei edellytä Eurooppalaisen matkavakuutusasiakkailta toimenpiteitä, eikä sillä ole vaikutusta vakuutussopimusten sisältöihin, ehtoihin tai palveluihin.

Tutustu Pohjola Matkavakuutukseen tai katso Pohjola Vahinkoavusta matkavahinkojen toimintaohjeet

 

OP Vakuutus on nyt Pohjola Vakuutus

Tutustu Pohjola Vakuutukseen

Vakuutusyhtiön tehtävä on mahdollistaa eläminen. Sillä kaiken voi korvata. Paitsi elämän.
Vakuutusyhtiön tehtävä on mahdollistaa eläminen. Sillä kaiken voi korvata. Paitsi elämän.

 

Mistä löydän matkavakuutukseni tiedot?

Oletko turvannut reissusi jo matkavakuutuksella? Pääset tarkastelemaan matkavakuutuksesi tietoja ja ehtoja kirjautumalla op.fi-palveluun ja siirtymällä Omat vakuutukset -osioon.

Eurooppalainen poistunut – Mikä muuttui?

Eurooppalaisen brändi poistuu Vakuutusosakeyhtiö Eurooppalaisen sulautuessa osaksi Pohjola Vakuutusta. Muutoksella ei ole vaikutusta vakuutussopimusten sisältöihin, vakuutusten ehtoihin tai palveluihin. Muutos ei myöskään edellytä Eurooppalaisen matkavakuutusasiakkailta toimenpiteitä. Matkustaja- ja matkatavaravakuutukset myöntää 1.11. alkaen Pohjola Vakuutus. 

Eurooppalaisen vakuutuskortti uusiutuu 2019 aikana

Eurooppalaisen matkavakuutuskortti jää pois käytöstä loka-joulukuussa 2019. Lähetämme kaikille matkavakuutusasiakkaillemme uuden Pohjola Vakuutuksen matkavakuutuskortin loppuvuoden 2019 aikana. Uusi kortti korvaa aiemman vakuutuskorttisi, joten ota se välittömästi käyttöön. OP:n pankkiasiakkaana saat uuden matkavakuutuskortin myös OP-mobiiliin.