Jatkuva matkavakuutus

Jatkuva matkavakuutus on sinulle oikea vaihtoehto, jos matkustat useammin kuin kerran vuodessa. Räätälöi itsellesi sopiva kokonaisuus kaikille ulkomaanmatkoillesi ja lisähinnasta myös kotimaanmatkoillesi matkatavaroita unohtamatta.

Voit hakea jatkuvaa matkavakuutusta, kun olet alle 100-vuotias, sinulla on vakituinen asuinpaikka Suomessa ja myös asut Suomessa yli puolet vuodesta. Lisäksi sinulla tulee olla voimassa oleva Kela-kortti.

Jatkuva matkavakuutus pähkinänkuoressa

  • Kätevin ja edullisin vaihtoehto, kun matkustat vähintään kaksi kertaa vuodessa ulkomaille.
  • Sopii koko perheen matkoille: turvan saa vauvasta 100-vuotiaaksi asti.
  • Jokainen perheenjäsen vakuutetaan omalla matkustajavakuutuksella, myös lapset ja lapsenlapset vakuutetaan erikseen.
  • Voit räätälöidä vakuutuksen täysin oman matkustustarpeesi mukaan.
  • Vakuutus sisältää halutessasi kaiken turvan matkallesi eli matkustajavakuutuksen ja matkatavaravakuutuksen (sisältää matkavastuu- ja matkaoikeusturvavakuutuksen).
  • Huoleton, voimassa aina alle 45 vuorokauden yhtäjaksoisilla matkoilla. Voit laajentaa vakuutuksen voimassaoloaikaa jopa puoli vuotta kestävälle matkalle.
  • Voit turvata halutessasi myös kotimaanmatkat.

Laske jatkuvan matkavakuutuksen hinta, vertaile turvia ja turvaa matkasi

Jatkuvan matkavakuutuksen hinnan laskeminen ja vertailu onnistuu helposti verkkokaupassamme. Huomioithan, että voidaksesi hyödyntää myös matkan peruuntumisturvan, osta ja maksa jatkuva matkavakuutus vähintään kolme vuorokautta ennen matkalle lähtöä.

Jatkuva matkavakuutus turvaa matkustajan ja matkatavarat

Jatkuva matkavakuutus koostuu terveyttä turvaavasta jatkuvasta matkustajavakuutuksesta ja matkatavarat turvaavasta jatkuvasta matkatavaravakuutuksesta. Voit valita vakuutuksista joko toisen tai molemmat tarpeesi mukaan ja räätälöidä jatkuvan matkavakuutuksen juuri sinulle sopivaksi.

Jatkuva matkustajavakuutus

Jatkuva matkustajavakuutus tulee ottaa erikseen jokaiselle perheenjäsenelle, myös lapsille, sillä lapset eivät sisälly vanhempien eikä isovanhempien vakuutuksiin. Myös syntyvälle lapselle tulee hankkia oma jatkuva matkustajavakuutus, sillä raskaana olevan äidin vakuutus ei kata esimerkiksi raskaudentilan yllättävää muutosta.

Jatkuva matkatavaravakuutus

Jatkuva matkatavaravakuutus tuo turvaa tavaroillesi. Kun valitset jatkuvan matkatavaravakuutuksen koko perhettä kattavaksi, se turvaa kaikkien samassa taloudessa asuvien perheenjäsenten matkatavarat, vaikka olisitte eri matkoilla. Henkilökohtainen jatkuva matkatavaravakuutus kattaa omat matkatavarasi ja kanssasi samassa taloudessa asuvien perheenjäsentesi matkatavarat, kun olette yhteisellä matkalla. Tarkistathan kuitenkin, että vakuutusmäärä on riittävä kaikille mukaan otettaville matkatavaroille.

Mitä jatkuva matkavakuutus korvaa?

Jatkuva matkustajavakuutus korvaa monipuolisesti erilaisia vahinkotilanteita ulkomaanmatkoillasi ja lisämaksusta myös kotimaanmatkoilla. Kun ostat jatkuvan matkustajavakuutuksen verkkokaupastamme, olemme koonneet sinulle valmiiksi kattavan peruspaketin. Peruspakettiin sisältyy matkustajan hoitoturva, matkan peruuntumis-, keskeytymis-, odottamis- ja myöhästymisturva peruskattavuudessaan. Esimerkiksi matkustajan hoitoturvasta korvaamme matkasairauden tai matkatapaturman hoitokulut yksityisessä tai julkisessa terveydenhuollossa ilman euromääräistä ylärajaa. Peruuntumisturvasta korvaamme sen sijaan matkan peruuntumisesta aiheutuneita kuluja, joita matkanjärjestäjä tai muu palveluntarjoaja ei ole velvollinen palauttamaan.

Jatkuvasta matkatavaravakuutuksesta korvaamme matkatavaroiden särkymisiä, varkauksia ja muita äkillisiä ja ennalta arvaamattomia vahinkoja. Vakuutukseen kuuluvat automaattisesti myös matkavastuuvakuutus ja matkaoikeusturvavakuutus.

Tarkemmat tiedot jatkuvan matkavakuutuksen turvista ja korvaavuuksista löydät jatkuvan matkavakuutuksen tuoteoppaalta.

Jatkuvan matkavakuutuksen voimassaoloalue

Jatkuvan matkustajavakuutuksen turvat ovat voimassa ulkomaanmatkoilla kaikkialla maailmassa. Lisämaksusta saat vakuutuksen voimaan myös kotimaanmatkoille.

Ulkomaanmatka alkaa, kun lähdet matkalle kotoasi, työ- tai opiskelupaikastasi tai vapaa-ajanasunnoltasi Suomesta. Ulkomaanmatka päättyy, kun palaat suoraan takaisin johonkin näistä paikoista. Kotimaanmatkalla puolestaan tarkoitetaan Suomessa tapahtuvaa matkaa, kun matkustat linnuntietä mitattuna yli 50 kilometrin päähän kodistasi, työ- tai opiskelupaikastasi tai vapaa-ajanasunnoltasi. Vakuutus ei ole kuitenkaan voimassa näissä paikoissa eikä näiden välisillä matkoilla.

Tällä sivulla esitellyt tuotetiedot koskevat myynnissä olevaa matkavakuutusta. Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy.

Voit tarkastella oman vakuutuksesi ehtoja helposti op.fi-palvelun Omat vakuutukset -osiossa.

Siirry Omat vakuutukset -osioon