Tarkista ja päivitä tietosi

Vakuutusten sisältö ja tiedot kannattaa tarkistaa esimerkiksi vakuutuskauden vaihtumisen, muuton, matkan, perhetilanteen muutoksen ja suuremman hankinnan yhteydessä. Myös tilinumero kannattaa lisätä tietoihin, jotta mahdolliset korvaukset hoituvat nopeasti. Olemme koonneet tärkeimmät linkit tälle sivulle – kirjaudu op.fi-palveluun ja pääset tarkastamaan ja tarvittaessa muokkaamaan tietojasi.

 

Näin yhdistät taloutesi vakuutukset

Taloustiedoilla tarkoitetaan samaan perheeseen kuuluvia, samassa osoitteessa asuvia henkilöitä. Talouden yhdistäminen kannattaa – jos taloudessasi on vakuutuksia vähintään kolmesta eri vakuutuskategoriasta, saat etuasiakkaan edut käyttöön kaikille taloutesi jäsenille. 

Taloustietojen muuttaminen onnistuu ottamalla asiakaspalveluumme yhteyttä puhelimitse, op.fi-palvelussa tai OP-mobiilissa. Osuuspankin asiakkaana voit myös asioida konttorissa. Viestin lähettäminen OP:n digipalvelussa on helppoa:

1. Kirjaudu sisään op.fi-palvelussa tai OP-mobiilissa.

2. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme kohdassa Viestit, valitse aiheeksi Vahingot ja vakuutukset, ja kerro, että haluat yhdistää taloutesi kokonaisuudeksi.

3. Asiakaspalvelu pyytää sinulta tarvittavat tiedot taloutesi jäsenistä ja yhdistää taloutesi.