Palkitseminen

Edut ja palkitseminen

Pidämme omistamme huolen

OP panostaa henkilöstön osaamisen ja johtamisen kehittämiseen, työhyvinvointiin ja tasa-arvon edistämiseen. Henkilöstöä kannustetaan kehittämään ja jakamaan osaamistaan koko työuran ajan.

OP:n tarjoamat laajat henkilöstöedut vaihtelevat ryhmän eri yksiköissä, ja koska jokainen meistä on erilainen ja työkulttuurimme kehittyy joka päivä, myös palkitsemistapoja kehitetään jatkuvasti yhdessä henkilöstömme kanssa. Henkilöstöeduista päätetään vuosittain.

Tyypillisiä henkilöstöetuja ovat muun muassa työterveyshuolto, lounasetu, harrastusten tukeminen, alennukset pankki- ja vakuutuspalveluista sekä lisävakuutusturva työtapaturman tai ammattitaudin varalta.

Poimintoja monipuolisista ja kannustavista palkitsemisratkaisuista

Palkkaus

Maksamme palkkaa, joka perustuu työn vaativuuteen, osaamiseen sekä henkilökohtaiseen suoritukseen.

Palkitseminen

Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin. Yhtä tärkeää on, että yksilöiden ja tiimien onnistumiset tehdään näkyviksi. Kannustamme jokaista ylittämään itsensä ja tavoitteensa, ja motivoimme pitkään ja rikkaaseen työuraan. OP:n palkitseminen on oikeudenmukaista ja läpinäkyvää. OP Ryhmän henkilöstörahasto palkitsee yhteisten tavoitteidemme saavuttamisesta. Lisäksi palkitsemme henkilökohtaisten tavoitteiden saavuttamisesta - ja varsinkin niiden ylittämisestä.

Laadukas vapaa-aika

Työ on usein vaativaa ja vaatii palautumisaikaa. OP tukee työntekijöidensä laadukasta vapaa-aikaa mm. henkilökuntakerho PoGon ja liikunta- ja kulttuuriedun kautta. OP:laisena sinulla on myös mahdollisuus lomailla edullisesti OP:n lomaosakkeissa.

Pankki- ja vakuutuspalvelut

OP:laisena saat alennuksen ryhmän pankki- ja vakuutuspalveluista sekä lisävakuutusturvan työtapaturman tai ammattitaudin varalta.

Merkkipäivät

Sinun juhlasi on meidänkin juhlamme. 50- ja 60-vuotismerkkipäivän osuessa työpäivään sen saa palkallisena vapaapäivänä.

Tarjoamme sinulle

Henkilökuntaedut ja
alennukset omista tuotteista


Ammattitaitoiset kollegat

 


Modernit toimitilat

 


Nykyaikaiset työvälineet
 


Kattava työterveyshuolto
 


Kilpailukykyinen palkkaus
 Monipuoliset uramahdollisuudet
 Lounasetu
 Henkilökuntakerho PoGo
 


Mahdollisuus edulliseen lomailuun OP lomaosakkeissaLiikunta- ja kulttuurietu

 


Laaja hoitokuluvakuutus ja täysajan tapaturmavakuutus