Välkommen som kund till en inhemsk bank

Vill du bli kund hos oss eller helt byta bank? Läs varför det lönar sig att vara kund hos OP och bli kund hos oss enkelt på nätet.

Varför lönar det sig att vara kund hos OP?

Allt under samma tak

  • Hos oss får du dagliga banktjänster, finansiering, fastighetsförmedling, försäkringar och placeringstjänster.

Förmåner för ägarkunder

  • Som ägarkund i andelsbanken får du rejäl rabatt på bank- och försäkringstjänster, och det är bara ägarkunder som samlar OP-bonus. Du får tillgång till förmånerna så snart du har blivit kund och anslutit dig som ägarkund.
  • Årligen drar 2 miljoner ägarkunder nytta av förmåner och rabatter på bank- och försäkringstjänster. Andelsbankerna i OP Gruppen betalar årligen cirka 250 miljoner euro i OP-bonus till sina ägarkunder.

Handlingar för samhällets bästa såväl på det lokala planet som på riksplanet

  • Vi stöder den lokala livskraften och samhörigheten: vi erbjuder finländarna sysselsättning, motionsmöjligheter och trygghet samt skapar välstånd. Vi stöder kultur, utbildning och kunnande.
  • Vi främjar en hållbar ekonomi: vi stöder en hållbar utveckling och bekämpningen av klimatförändringen samt hjälper med anpassningen till den.
  • Vi stärker finländarnas ekonomikunskaper: vi främjar hanteringen av den egna ekonomin och ökar välståndet i alla åldersgrupper.

Bli kund hos OP enkelt på nätet

Klicka på knappen Bli kund hos oss, så kommer du vidare för att läsa närmare anvisningar och fylla i ansökan. Du behöver bara en annan banks nätbankskoder för att fylla i ansökan.
Vill du byta bank helt och hållet? När du har blivit kund hos OP är det möjligt att flytta dina banktjänster elektroniskt från din gamla bank. Klicka också i det fallet på knappen Bli kund hos oss, så kommer du vidare för att fylla i ansökan.
Vill konkurrensutsätta ditt lån? Fyll i så fall först i en låneansökan på nätet.

Överföringstjänsten för betalkonton hjälper dig att byta bank.