Nainen ajaa autoa

Turvallisen liikkumisen kurssi Pohjola Vakuutuksen yritysasiakkaille ajoradalla

Pohjola Vakuutus ja Riihimäen Liikenneturvallisuuskeskus tarjoavat yhteistyössä Pohjola Vakuutuksen yritysasiakkaille suunniteltuja Turvallisen liikkumisen kursseja. Olipa yritykselläsi sitten työsuhde- tai tuotantoautoja, ilmoittaudu mukaan ja varmista turvallinen liikkuminen säästäen samalla kustannuksissa!

Vaikeissa keliolosuhteissa liikenneriskit moninkertaistuvat. Kuljettajien jatkokoulutuksella voidaan vähentää omaan toimintaan ja olosuhteisiin liittyviä riskejä liikenteessä sekä samalla lisätä kuljettajien työmotivaatiota.

Yritykset saavat säästöä mm. pienentyneistä kolarikustannuksista sekä polttoainekuluista.

Turvallista harjoittelua aidossa ympäristössä

Riihimäen Liikenneturvallisuuskeskus tarjoaa turvalliset puitteet ajotaitojen ja -turvallisuuden parantamiseen. Käytännönläheinen opetus aidossa ympäristössä varmistaa teorian muuttumisen käytännöksi.  

Oikeilla Riihimäen Liikenneturvallisuuskeskuksen ajoneuvoilla ja mielenkiintoisilla havaintovälineillä kuljettaja pääsee niin lähelle aitoa riskikokemusta kuin nykymetodeilla on mahdollista. 

Tuo kuljettajasi Turvallisen liikkumisen kurssille ja nauti hyödyistä!

Ota yhteyttä Riihimäen Liikenneturvallisuuskeskukseen ja varaa kurssiaikasi riihimaki@liukasrata.fi 

Ilmoita kuljettajat Turvallisen liikkumisen kurssille, ota hyödy liikenneriskien vähenemisestä ja työmotivaation lisääntymisestä, pienentyneistä kolarikustannuksia, polttoainekuluja unohtamatta!

Ajamaan oppii ajamalla -kurssi henkilöasiakkaille

Pohjola Vakuutus tarjoaa yhteistyökumppaneiden kanssa myös henkilöasiakkaille mahdollisuuden kehittää ajotaitojaan entistä paremmiksi. Oletpa sitten autoilija, moottoripyöräilijä tai mopoilija, varmista ajotaitosi ja vältä vältettävissä olevat haaverit. 

Ajamaan oppii ajamalla!