Tervetuloa omistaja asiakkaaksi

Hyödy eduistasi

Omistaja-asiakkaana hyödyt juuri sinulle tehdyistä parhaista asiakaseduista ja alennuksista. Iso etu on asioinnistasi kertyvät OP-bonukset, joilla maksetaan pankkipalvelu- ja vakuutusmaksuja. Lisäksi saat alennuksia, kuten päivittäiset pankkipalvelusi 45 % edullisemmin. Sinulle on myös rahastoetu, jonka ansiosta voit ostaa, myydä ja vaihtaa lähes kaikkia OP-rahastoja ilman kuluja.

Mitä omistaminen tarkoittaa?

Omistaja-asiakkaana omistat osan osuustoiminnallista pankkia. Olet siis mukana mahdollistamassa toiminnan, jonka tavoitteena on tuottaa hyvinvointia Suomessa vastuullisesti ja paikalliset erityispiirteemme huomioiden.

Omistamiseen liittyy myös mahdollisuus vaikuttaa pankkisi toimintaan. Olemme perustaneet sinua varten uudenlaisen vaikuttamiskanavan, omistaja-asiakasyhteisön. Yhteisössä voit vastata kyselyihin, käydä keskustelua ja ideoida toiminnan kehittämistä tai vaikkapa ehdottaa hyväntekeväisyyskohteita pankillesi. Mikäli olet aktiivinen ja sinulla on halu vaikuttaa, liity yhteisöön!

Omistaja-asiakkaan OP-bonukset

OP-bonukset ovat omistaja-asiakkaan rahanarvoinen etu ja niitä kertyy asiointisi mukaan. Laske arvio siitä, kuinka paljon sinulle ja perheellesi voisi kertyä OP-bonuksia.

Poika sohvalla
Kun ote lipsahtaa. Tuoteturva pelastaa
Tuoteturva vakuuttaa korttiostokset puoleksi vuodeksi kommelluksilta.
Palvelun tarjoavat osuuspankit.