Yrityksen kortit

Usein kysytyt kysymykset

Mitä kortteja OP tarjoaa yritysasiakkaille?

OP-Visa Business Card on monipuolinen ja kansainvälinen pankkikortti, jota voit käyttää maksuvälineenä Suomessa ja ulkomailla sekä verkossa. Kortilla suoritetut maksut ja käteisnostot veloitetaan suoraan yrityksesi pankkitililtä. Voit liittää samaan tiliin useita kortteja. Jokaisen kortin käyttöoikeudet, käyttötavat ja käyttörajat voit räätälöidä työntekijäkohtaisesti. Kortilla voit tehdä päiväkassatilityksiä talletusautomaatilla mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Automaatilla tehdyt talletukset kirjautuvat tilille heti. OP-Visa Business Cardia voit hakea lähimmästä Osuuspankin konttorista. Katso lisää: op.fi/businesscard.

 

Luotollisella OP Corporate Gold -yrityskortilla hoidat työtehtävistä aiheutuvat matkakulut, edustuskulut ja erilaiset pienhankinnat yhtenäisesti ja tehokkaasti. OP Corporate Gold on luottokortti yritykselle ja se sopii yrityksellesi varsinkin silloin, kun tarvitset maksuaikaa tai luottoa ostoksille. OP Corporate Gold -luottokortteja voi olla useampi yrityksen tarpeen mukaan, yrityskortit jakavat yhteisen luottorajan. Maksuttomilla verkkopalveluilla pysyvät niin kortinhaltijat kuin yrityksen korttivastaavakin tilanteen tasalla. Katso lisää: op.fi/corporategold.

Miten OP-Visa Business Cardia voi käyttää?

  • Maksat yrityksen ostokset korttiin liitetyltä tililtä kotimaassa ja ulkomailla liikkeissä, jotka vastaanottavat maksuja Visa-kortilla.
  • Voit nostaa käteistä kotimaassa Ottopisteistä ja ulkomailla Visa-automaateista
  • Voit maksaa verkko-ostokset korttinumeron ja kortin kääntöpuolella olevan kolminumeroisen turvaluvun ja/tai Visa Secure -palvelun avulla.
  • Turvallisen verkkomaksamisen Visa Secure -palvelun voit liittää korttiin op.fi-palvelussa.