OP Eura – Asiakkaiden omistama 100 vuotta

Euran Osuuspankki täyttä tänä vuonna pyöreät 100 vuotta. Tutustu juhlavuoden kuulumisiin!

OP Euran juuret johtavat Euran Sorkkisten kylään, Euran Osuuskassan perustamiskokoukseen 21. maaliskuuta 1922. Varsinaisen toimintansa kassa pääsi aloittamaan marraskuuta 1922.

Toimintamme on alusta asti perustunut osuustoiminnallisuuteen – yhdessä tekemiseen ja menestymisen jakamiseen asiakkaidemme kanssa. Pian satavuotisen historiamme varrelle on mahtunut monenlaisia käänteitä. Asiakkaidemme omistamana pankkina toimintaamme ovat koko historiamme ajan ohjanneet paikallisuus ja ihmisläheisyys - hengitetään samaa ilmaa ja ollaan siellä, missä asiakaskin.

Tarkoitus on juhlistaa mittariin tulevia pyöreitä pitkin vuotta 2022. Tälle sivulle päivitämme juhlavuoteen liittyviä kuulumisia vuoden mittaan, joten kannattaa pysyä kuulolla!

Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa ennätyksellinen lahjoituspotti 11 500 euroa

Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjalla OP Eura haluaa tukea paikallisten nuorten työllistymistä ja tärkeitä taloustaitoja. Kampanjassa paikalliset yhdistykset voivat palkata 15-17-vuotiaita nuoria kesätöihin OP Euran tuella. Juhlavuoden kunniaksi tukea on tarjolla ennätyksellinen määrä. Tuen avulla mahdollistetaan tänä vuonna aiemman 10 nuoren sijaan 23 nuoren työllistäminen. Myös yksittäisen nuoren palkkaamiseen käytettävää summaa on päätetty tänä vuonna korottaa 500 euroon. Yhteensä nuorten työllistymistä tuetaan tänä vuonna 11 500 eurolla. Tämä on kahdeksas kesä, kun osuuspankit tarjoavat nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään.

– Alueellamme on tarjolla kesätyöpaikkoja nuorille yhteensä 12 yhdistyksessä. OP:n piikkiin -kampanjan kautta haluamme vahvistaa myös nuorten taloustaitoja, joita ensimmäinen palkka usein opettaa. Kampanjan avulla tarjoamme alueemme nuorille mahdollisuuden saada työkokemusta – monelle kesätyö on ensimmäinen. Samalla tuemme tärkeää yhdistystoimintaa, sanoo OP Euran toimitusjohtaja Timo Viitanen.

Kesäteatteriesitykset OP Euran omistaja-asiakkaille Pyhäjärvi-Teatterissa

OP Eura tarjoaa omistaja-asiakkailleen lippuja Euran Pyhäjärvi-Teatterin Lännen pelit -näytöksiin su 19.6. klo 17 ja ke 22.6. kl 19. Tarjoamme myös väliaikakahvit. Liput voi noutaa konttorista 14.6. Honkilahdelta klo 9-12 ja Eurasta klo 15-18. Lippuja riittää 200 ensimmäiselle.

EDIT: Kaikki liput jaettu. Mukavia kesäteatterihetkiä! 

Avoimet ovat Euran konttorilla Eura-Päivänä 11.6.2022

Olemme yksi Eura-Päivien avoimien ovien kohteista. Tervetuloa lohikeitolle ja tutustumaan paikalliset osuuspankin 100-vuotiseen historiaan lauantaina 11.6.2022 klo 11-13. Lohikeittoa ja Makeistamon makeisia tarjolla 300 ensimmäiselle.

 

HIPPOKARKELOT 18.8.2022

Satavuotiaat OP Eura ja Euran Raiku järjestävät koko perheen iloisen liikuntatapahtuman Euran Urheilukentällä torstaina 18.8.2022.

Tervetuloa koko perheen voimin mukaan! 


1)    Ilmoita perheesi (=joukkueesi) mukaan tapahtumaan alla olevasta linkistä
2)    Kierrä joukkueena leikkimielisiä liikuntarasteja
3)    Kerää rasteilta suoritusleimoja karkelopassiin
4)    Palauta passi ja nouda palkinto


Tehtäväpisteet on suunnattu 4-12-vuotiaille, mutta mukaan joukkueeseen voivat liittyä kaikki halukkaat vauvasta vaariin. Tehtäväpisteitä voi kiertää ja leimoja kerätä omaan tahtiin kello 17-20 välisenä aikana. 

 
Nähdään Hippokarkeloissa!

Sijoitusilta Kauttuan Ruukinkartanolla 1.9.2022

Tervetuloa OP Euran sijoitusiltaan Kauttuan Ruukinkartanolle 1.9.2022 klo 18 alkaen. 

Ohjelma:

  • Alkusanat – Autamme suomalaisia vaurastumaan, OP Eura 

  • Miltä markkinat näyttävät juuri nyt? Petri Koivisto, Senior Varainhoitaja, OP Private 

  • Näin minusta tuli sijoittaja, sijoittaja, kirjoittaja ja puhuja Merja Mähkä

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Paikkoja on rajoitettu määrä.


Ilmoittaudu mukaan 29.8. mennessä. Tilaisuudessa kahvitarjoilu, joten mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisista allergioista/erityisruokavalioista.