opn kesäduuni

OP Kainuu tarjoaa kesäduunin 40 nuorelle OP:n piikkiin

Ensikosketus työelämään on nuorille tärkeä juttu. Tulevana kesänä mahdollistamme 40 nuorelle Kesäduunin OP:n piikkiin. Yhdistysten hakuaika on nyt käynnistynyt. Tutustu lisää ja vinkkaa myös verkostoillesi!

OP Kainuu etsii helmikuun ajan toimialueeltamme (Kajaani, Sotkamo, Hyrynsalmi, Ristijärvi ja Vaala) yleishyödyllisiä yhdistyksiä, jotka ovat kiinnostuneita tulevana kesänä tarjoamaan 15–17-vuotiaille nuorille kesätyön. Lahjoitamme nuoren palkan yhdistykselle ja yhdistys tarjoaa nuorelle työpaikan kahdeksi viikoksi OP Kainuun piikkiin. 

Yleishyödyllinen yhdistys voi palkata nuoren työskentelemään esimerkiksi urheiluseuran tai kyläyhdistyksen kesätapahtumissa, luonnonhoitotehtävissä tai seuralaisena senioreille. OP Kainuu lahjoittaa yhdistykselle nuoren palkan. Yhdistys puolestaan hoitaa käytännön palkanmaksun ja vastaa työnantajavelvoitteista.

Tukea on tarjolla yhteensä 40 nuoren työllistämiseksi. Valitsemme maaliskuun alussa tuen saavat yhdistykset ja olemme yhteydessä kaikkiin tukea hakeneisiin yhdistyksiin.

 

Valtakunnallisesti OP tarjoaa kesällä 2019 yhteensä lähes 1700 kesätyöpaikkaa 15-17-vuotialle nuorille OP:n piikkiin yleishyödyllisissä yhdistyksissä. Kyseessä on kuudes kesä, jolloin osuuspankit ympäri Suomen tarjoavat nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään. Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanja alkoi vuonna 2014, kun OP Lounaismaa ja OP Valkeakoski haastoivat muut osuuspankit mukaan palkkaamaan nuoria kesätöihin.

 

Yhdistykset voivat hakea OP Kainuun Kesäduuni OP:n piikkiin –tukea helmikuun ajan. Yhdistyksen edustaja, täytä hakemus 28.2. mennessä tästä: linkki hakulomakkeeseen

Nuoret voivat hakea Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan kesätyöpaikkoihin aikavälillä 18.3.-18.4.2019. Avoimet paikat löytyvät sivuiltamme op.fi/kainuu.

 

Yhdessä hyvä tulee.

OP Kainuu

 

#kesäduuniOPnpiikkiin #yhdessähyvätulee

 

Tämän kampanjan avulla OP Kainuu kantaa omalta osaltaan yhteiskuntavastuuta.