Arja Koriseva

Arja Korisevan ja Minna Lintukankaan Elämäsi tarinoissa -kirkkokonserttikiertue Keski-Suomen Osuuspankin omistaja-asiakkaille

Mä teen tätä asiaa Teille ja tää on meidän yhteinen ainutlaatuinen hetki.

Näin vastaa Arja Koriseva kysyttäessä syitä, miksi konsertit ja esiintymiset ovat hänelle merkityksellisiä tilanteita. Hänen mukaansa elävän musiikin kokemukset jättävät muistijälkiä, joihin on helppo myöhemmin palata..

 

Arjan jo yli neljäkymmentä vuotta jatkunut ura on alkanut keikkailulla nimenomaan Keski-Suomessa ja nyt alkava kirkkokiertue antaa hänelle suurta iloa – tai Arjan sanoin “lukkarin rakkauden tunnetta Keski-Suomea kohtaan”. Osa kirkoista on tuttuja ja osa ei ole, tai edellisestä konsertista on vierähtänyt pitkä aika.

“On tärkeä lähteä mukaan sellaisiin asioihin mihin uskoo” ja nyt alkava kiertue on sellainen, koska Arjan mukaan nyt on mahdollisuus puhutella ihmisiä tunteiden kautta. Yhtälailla kuten musiikki puhuttelee meitä, niin sama koskee lopulta myös raha-asioita. Tässä epävarmassa ajassa nuo asiat ovat varmasti useilla mielessä. Näissä tulevissa konserteissa tavoiteena on auttaa edes hitusen, meitä pois arjen huolista. Arjan toive onkin, että kykenemme löytämään elämästämme hyviä, positiivisia ja arvokkaita asioita – sielunrauhaa.

Ohjelmistosta voi odottaa muistorikkaita lauluja, jotka on valittu vuosien kokemuksen ja havaintojen perusteella. “On tärkeä kunnioittaa hetkeä, yleisöä ja tilaa missä ollaan – lähellä läsnäollen. Siksi lauluissa korostuu tunteet, nykyhetki ja tärkeät asiat, jotka tuovat turvaa. Näitä asioita haluan vahvistaa näillä voimallisilla lauluilla, jotka haluan laulaa juuri Sinulle.”

Arja Korisevan ja Minna Lintukankaan kirkkokonserttikiertue on OP Keski-Suomen 120-juhlavuoden loppuhuipennus omistaja-asiakkaille. Konsertit ovat maksuttomia tapahtumia maakuntamme kirkoissa ja niihin ei ole ilmoittautumista. Omistaja-asiakkailla konsertteihin on vapaa pääsy. 

Katso kiertueen päivät täältä https://www.op.fi/keski-suomi/tapahtumat
 

Tämä video on osa Keski-Suomen Osuuspankin 120 vuotta -juhlateemaa: Elämäsi tarinoissa jo 120 vuotta – Keski-Suomen Osuuspankki.

Juhlavuoden kunniaksi julkaisemme videoita ja muuta sisältöä, joiden aiheet vaihtelevat pitkästä historiastamme aina nykypäivän toimintaamme saakka. Juhlavuoden ja myös kaiken muun toimintamme keskiössä on Keski-Suomen Osuuspankin vankka arvopohja: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen.

#elämäsitarinoissa #ksop120 #ksop120vuotta #keskisuomenosuuspankki #arjakoriseva #minnalintukangas #kirkkokonsertti