Osuuspankki yleiskuva

Tervetuloa asioimaan

Kuusamon Osuuspankki on jäsentensä omistama pankki, jonka kaikessa toiminnassa korostuu paikallisuus ja ihmisläheisyys. Toimimme Kuusamon talousalueella, mutta myös muilla paikkakunnilla asuvat asiakkaamme saavat samat palvelut.

Saat pankistamme kaikki finanssipalvelut:

  • päivittäisten raha-asioiden hoidon maksuliikkeestä kortteihin
  • luotot ja lainat eri tarpeisiin
  • säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut
  • vakuutukset itsesi, perheesi ja omaisuutesi turvaksi
  • OP Koti Kuusamon tarjoamat kiinteistönvälityspalvelut
  • lakipalvelut perhettä, verotusta ja kiinteistökauppoja koskevissa tilanteissa
  • kattavat yrityspalvelut maksuliikkeestä vakuutuksiin
  • yksilöllistä varallisuudenhoitoa OP Privatessa

Kuusamon Osuuspankki -  lähellä ihmistä

Kuusamon Osuuspankki on aktiivinen kumppani läpi elämän tarjoamalla kilpailukykyistä, kattavaa ja kehityksen kärjessä olevaa pankki- ja vakuutuspalvelua henkilö- ja yritysasiakkaille.

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme niin, että palvelumme on helposti saatavilla – sekä konttorilla että sähköisissä kanavissa.

Jatkuvan kehittämisen ja ajan hermolla olemisen ansiosta olemme voineet toimia kuusamolaisten parhaaksi paikkakunnan johtavana rahalaitoksena jo yli 90 vuoden ajan.

Kuusamon Osuuspankki - paikallinen vaikuttaja

Kuusamon Osuuspankki elää Kuusamon toimialueen tahdissa ja tekee tuloksensa omalta paikkakunnaltaan. Se myös säilyttää voittovaransa omalla paikkakunnalla edistäen näin kuusamolaisten hyvinvointia.

Kuusamon Osuuspankki tekee yhteistyötä paikallisten koulujen, urheiluseurojen ja muiden yhteisöjen kanssa ja tukee näiden toimintaa eri tavoin.

Paikallisuus merkitsee lisäksi paikallista päätöksentekoa pankkiasioissa. Näin käytettävissä on paras tieto ja asiantuntijuus.

Liittymällä pankin omistaja-asiakkaaksi saat parhaan hyödyn asiakkuudestasi. Omistaja-asiakkaana saat rahanarvoista etua palveluiden käytöstä OP-bonuksina ja pääset vaikuttamaan pankin päätöksentekoon osuuskuntakokouksissa. Näin olet sinäkin mukana tukemassa toimialueemme kehitystä ja elinvoimaisuutta.

Tervetuloa asiakkaaksemme!