Ramppi

Kesäduuni OP:n piikkiin 2019 starttaa 1.2.

Millaista kesätyötä teidän yhdistyksenne voisi tarjota 15-17-vuotiaalle nuorelle ensi kesänä pankin piikkiin? Yhdistyshaku alkaa 1.2. perjantaina. Tervetuloa mukaan!

Ympäri Suomen osuuspankkien toteuttama nuorten kesätyökampanja työllistää 15-17-vuotiaita nuoria täällä OP Länsi-Suomen toimialueella jo kolmatta kertaa. Tulevana kesänä pankki lahjoittaa suoraa tukea paikallisesti yhdistyksille nuorten työllistämiseen yhteensä 20.000 euroa.

Yhdistysaktiivien ja hallitusten jäsenten on hyvä jo tässä kohtaa vuotta miettiä olisiko yhdistyksellä mahdollisuutta työllistää nuori pariksi viikoksi kesätöihin pankin piikkiin. Jos pohdinnan jälkeen vastaus on kyllä, helmikuussa kannattaa jättää tukihakemus.

Palkkaustukea ja kesätöitä voi saada vain hakemalla
Tänä kesänä 400 euron palkkaustuki myönnetään meillä 50 yhdistykselle. Tuen hakuaika on 1.-28.2. Hakulinkki julkaistaan perjantaina 1.2. pankin verkkosivulla sekä facebook -sivulla.Moni 15-17-vuotias on innokas tekemään kahden viikon pestin kesätöitä koulun kesäloman aikana. Onko sinun lähipiirissäsi tällainen nuori?

Yhdessä hyvä tulee
Tulevana kesänä on tarjolla monta onnistumisen ja oppimisen paikkaa niin työllistäville yhdistyksille, kuin kesätöihin tuleville nuorille. Toivotammekin kaikki tervetulleiksi mukaan kesän 2019 kampanjaan - olit sitten yhdistyksen jäsen, seuran aktiivi tai hallituksen jäsen, nuoren vanhempi, mummo, kummi tai ystävä, kesätöitä haluava nuori. Jokainenhan voi vinkata tästä kampanjasta lähipiirilleen. Yhteistyössä on voimaa.

Kiitos sinulle, että olet mukana!

#kesäduuniOPnpiikkiin #oplänsisuomi #yhdessähyvätulee #kesätyö

OP LÄNSI-SUOMI