Taloustaitoviikko

Taloustaitoviikolta oma talous haltuun

Taloudesta ja rahasta puhuminen on joskus vaikeaa. Ja itse käsitteetkin voivat olla hukassa. Meidän tehtävämme on opastaa ja neuvoa, jotta meistä jokainen voi hoitaa omia pankkiasioitaan mahdollisimman vaivattomasti sekä hallita omaa talouttaan ja kenties jopa vaurastuakin. Vietämme taloustaitoviikkoa 23.-29.3.2020 ja varotoimenpiteenä koronavirus-tilanteen vuoksi siirrämme osan tilaisuuksista myöhempään ajankohtaan. Näin aloitat jatkuvan säästämisen -tilaisuudet toteutamme verkossa, linkki tilaisuuteen tulee tälle sivulle lähiaikoina. Meiltä saat apua ja niksejä myös muulloinkin, jos ajankohta ei sovi. Ole rohkeasti yhteydessä!

Oma talous – Enemmän samalla rahalla

Käy tutustumassa Oma talous -sivustoomme, johon olemme koonneet vinkkejä ja artikkeleja taloutesi tueksi sekä työkaluja, joilla voit laittaa menosi ja tulosi tasapainoon.

Kaipaatko varmuutta verkkoon?

Järjestämme Kankaanpäässä, Porissa ja Raumalla myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Varmuutta verkkoon -digiopastuksia, joissa käydään läpi turvallista verkkoasiointia sekä tunnistautumista verkossa. Tilaisuudessa katsotaan yhdessä, mikä tapa jatkossa palvelisi sinua parhaiten. Tulemme myös myöhemmin järjestämään tilaisuuksia tarvittaessa.

Voit ilmaista kiinnostuksesi tilaisuuksiin, niin olemme sinuun yhteydessä, kun tilaisuuksien ajankohdat selviävät.
Ilmoittaudu sivun oikeasta laidasta tai puhelimitse 010 252 0450 (arkisin klo 10-16).

PS. Muista tullessa: Jos sinulla on, niin ota oma tabletti, kännykkä tai kannettava tietokone sekä pankkitunnukset mukaasi.

Mietityttääkö oma talous?

Taloustaitoviikolla puhutaan säästämisestä ja sijoittamisesta arkisesti ilman vaikeita sanoja. Keskustellaan taloustilanteesta. Oma talous on monella mielessä ja säästäminen niin hyvinä kuin huonoinakin aikoina on oman talouden hallintaa. Halusit sitten säästää hyvän päivän varalle lapsille, arjen puskuria äkillisiin menoihin tai toteuttaa unelmasi – vaihtoehtoja on tarjolla. Säästämisen voi aloittaa vaikka kympillä kuussa. Varotoimenpiteenä koronavirus-tilanteen vuoksi pidämme tilaisuuden verkossa. Löydät facebook-sivuiltamme Taloustaitoviikko 2020 digisti -tapahtuman, jossa käsitellään ajankohtaisia talousaiheita ja järjestetään talousinfo livenä 29.3. Voit klikata itsesi mukaan tapahtumasivulle jo nyt sivun oikeassa reunassa olevasta linkistä.

Markkina heiluu – jatkuva säästäjä menestyy

Tulemme järjestämään Näin aloitat jatkuvan säästämisen -tilaisuuksia myöhemmin Kankaanpäässä, Porissa ja Raumalla. Voit ennakkoilmoittautua tilaisuuksiin sivun oikeasta laidasta. Olemme sinuun yhteydessä, kun tilaisuuksien aikataulut selviävät. Ennakkoilmoittautuminen ei sido sinua vielä mihinkään.

KANKAANPÄÄ | Kankaanpään konttorin kokoustila, Torikatu 11 
Näin aloitat jatkuvan säästämisen
Tilaisuudessa käydään läpi esimerkkejä jatkuvan säästön kertymisestä ja pitkän aikavälin merkityksestä.
Ennakkoilmoittaudu sivun oikeasta laidasta.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

RAUMA | Kauppakadun konttorin kokoustila, Nortamonkatu 16, lasiväliköstä 2. krs.
Näin aloitat jatkuvan säästämisen
Tilaisuudessa käydään läpi esimerkkejä jatkuvan säästön kertymisestä ja pitkän aikavälin merkityksestä.
Ennakkoilmoittaudu sivun oikeasta laidasta.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

PORI | OP Länsi-Suomen BEPOP:n konttori, Yrjönkatu 22
Näin aloitat jatkuvan säästämisen
Tilaisuudessa käydään läpi esimerkkejä jatkuvan säästön kertymisestä ja pitkän aikavälin merkityksestä.

Säästämisen ja sijoittamisen jatkokurssi
Jatkokurssilla keskustellaan yhdessä sijoittamisesta ja markkinatilanteesta.

Voit ilmaista kiinnostuksesi ennakkoilmoittautumalla sivun oikeasta laidasta.

OPxRahapuhetta  myös digisti

Nuoria opastetaan oman talouden hallintaan OPxRahapuhetta -oppitunneilla sekä pelaamalla erilaisia taloustaitopelejä. OPxPankkiholvi-pakohuonepelissä nuoret pääsevät kokeilemaan, että selvittävätkö tehtävän ilman maksuhäiriömerkintää.

Koronavirus-tilanteesta johtuen emme tällä hetkellä jalkaudu kouluille pitämään tunteja eivätkä luokat myöskään voi tulla vierailemaan luonamme. Myöskään OPxPankkiholveja ei tällä hetkellä pidetä. Oppitunnin voi kuitenkin tilata myös virtuaalisena eli voimme pitää sen verkkoluentona esimerkiksi Teamsin tai Skypen kautta. Jos kiinnostuit, niin ole yhteydessä Marko Jylliin, p. 040 632 5360.