Ryhmäkuva_2 2022

OP Nilakan Seudun henkilökunnan yhteystiedot

Tavoitat asiantuntijamme alla olevista suorista numeroista pankin aukioloaikoina. Pääsääntöisesti asiantuntijamme ovat päivän aikana asiakastapaamisissa, eli jos emme pääse vastaamaan puheluusi, voit jättää meille soittopyynnön, niin soitamme sinulle takaisin.

Kassapalvelumme OP Nilakan seudulla ovat avoinna Pielavedellä maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9-12, Keiteleellä tiistaisin ja perjantaisin klo 9-12. Muut kohtaamiset hoituvat puhelimella tai verkkoneuvottelun kautta sujuvasti vaikka omalta kotisohvaltasi, mutta onnistuvat myös ajanvarauksella henkilökohtaisesti pankissa. Voit aina hoitaa pankki- ja vakuutusasioitasi kätevästi myös OP-mobiilissa tai op.fi-palvelussa ympäri vuorokauden.

Kun sinun tarvitsee ottaa yhteyttä vakuutusasioissa: Vakuutuksen asiantuntijat OP Nilakan Seudulla

Verkkoviestillä tavoitat turvallisesti, lähetä sähköposti salattuna

Voit lähettää meille turvallisesti viestin, kun kirjaudut sisään op.fi-palveluun tai OP-mobiiliin ja lähetät verkkoviestin. Vastaamme sinulle samassa kanavassa tai tarvittaessa soitamme sinulle suoraan kiireellisissä asioissa. Jos sinulla ei ole tunnuksia OP:n palveluihin, voit lähettää meille myös sähköpostia. Pankin sähköpostiosoite on nilakan.seudun@op.fi ja asiantuntijoiden osoitteet ovat muodossa etunimi.sukunimi@op.fi. Muista lähettää luottamukselliset tiedot, kuten henkilötunnuksesi tai muuta sinun pankkiasioita koskeva viesti, aina turvallisesti salattuna sähköpostina.