OP Pohjois-Karjala toivottaa sinut tervetulleeksi

Pohjois-Karjalan Osuuspankki on yli 60.000 omistaja-asiakkaansa omistama, aidosti paikallinen ja asiakasta lähellä oleva täyden palvelun pankki. Toimintaamme ohjaa vahva arvopohjamme: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Tarjoamme henkilöasiakkaille ja yritysasiakkaille ainutlaatuiset pankki-, vakuutus- ja kiinteistövälityspalveluiden kokonaisuudet helposti saman katon alta. OP Pohjois-Karjalassa palvellaan noin 100 000 asiakasta 130 rahoitusalan ammattilaisen voimin.

Taloutesi elämänkumppani

OP Ryhmän toiminta perustuu osuustoiminnallisuuteen – yhdessä tekemiseen ja menestyksen jakamiseen meidät omistavien asiakkaidemme kanssa. Tavoitteena ei ole voiton maksimointi omistajille vaan omistaja-asiakkaiden tarvitsemien palvelujen tuottaminen mahdollisimman tehokkaasti. Liikevoitosta merkittävä osa käytetään omistaja-asiakkaiden hyväksi keskittämisetuina ja muina taloudellisina hyötyinä sekä palvelukyvyn ylläpitona ja kehittämisenä. Pankin tuloksesta merkittävä osa palautuu omistaja-asiakkaillemme OP-bonuksina, joilla maksetaan esimerkiksi palvelu- ja vakuutusmaksuja. Myös verotulomme jäävät kotimaakuntaamme Pohjois-Karjalaan.

Taloutesi elämänkumppanina tarjoamme sinulle monipuoliset, vastuulliset ja asiantuntevat palvelut:

  • tilit, maksukortit, verkkopalvelun ja opastusta palveluiden käyttöön
  • lainat ja luotot eri elämäntilanteisiin ja tarpeisiin
  • säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut
  • vakuutukset itsesi, perheesi ja omaisuutesi turvaksi
  • yksilöllistä varallisuudenhoitoa OP Privatessa
  • kattavat yrityspalvelut maksuliikkeestä vakuutuksiin
  • OP Kodin tarjoamat välityspalvelut.

Ymmärrys oman talouden hallinnasta ja raha-asioista, sujuvat arjen pankkipalvelut, kestävät ratkaisut rahoitustarpeisiin ja vaurastumisen tueksi sekä kattava vakuutusturva – olemme talouden kumppanisi kaikissa elämäsi käänteissä ja rohkaisemme sinua toteuttamaan unelmasi. Voit kääntyä puoleemme myös silloin, kun kaikki elämässä ei menekään suunnitelmien mukaan.

 

Toimimme vakaalla perustalla

Perustehtävänämme on edistää omistaja-asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia. Toimimme eettisesti kestävästi ja vastuullisesti. Tämä näkyy päivittäisissä asiakaskohtaamisissa, vastuullisissa päätöksissä sekä pitkäjänteisessä osallistumisessamme elinvoimaisen Pohjois-Karjalan kehittämiseen – yhdessä yli kaikkien aikojen.

  • Parhaat finanssipalvelut Pohjois-Karjalassa tarjoava pankki – panostamme asiakaskokemukseen ja työntekijöihin.
  • Kustannustehokas ja vakavarainen toimija – paras asiakaspalvelu ja vakaa talous myös tulevaisuudessa.
  • Markkinoita nopeampi kasvu ja paraneva tulos – vahva osuuspankki tukee koko toimialueen elinvoimaa.