Suunnistava Hippo

Hippo-suunnistuskoulu alkaa maanantaina 1.6. Kuopiossa

Hippo-suunnistuskoulu alkaa 1.6. klo 18 Pirtin koululla. Suunnistukseen on mahdollisuus tutustua lasten ja nuorten omatoimiharjoitusten yhteydessä maanantaina 18.5. ja 25.5., jolloin Kuopion Suunnistajien ohjaajat ovat paikalla klo 18-19 opastamassa suunnistukseen ja kertomassa lisää suunnistuskoulusta.

Tervetuloa Kuopion Suunnistajien Hippo-suunnistuskouluun ma 1.6. klo 18 Pirtin koululle!

Hippo-suunnistuskouluun ovat tervetulleita 5-14-vuotiaat lapset ja heidän perheenjäsenensä. Hippo-suunnistuskoulu alkaa 1.6. klo 18 Pirtin koululla. Suunnistukseen on mahdollisuus tutustua lasten ja nuorten omatoimiharjoitusten yhteydessä maanantaina 18.5. ja 25.5., jolloin Kuopion Suunnistajien ohjaajat ovat paikalla klo 18-19 opastamassa suunnistukseen ja kertomassa lisää suunnistuskoulusta.

Jos et pääse osallistumaan suunnistuskouluun 1.6., niin voit osallistua seuraavalla kerralla. Suunnistuskoulu kokoontuu aina maanantaisin ja aikataulu sekä pitopaikat löytyvät Kuopion Suunnistajien nettisivuilta.

Suunnistuskoulussa opit suunnistuksen alkeet ja saat Hippo-suunnistusoppaan. 

Osallistumismaksu koko kesältä 70 euroa/lapsi ja 50 euroa perheen muut sisarukset. Vanhemmat ilmaiseksi lapsen seurassa. Hinta sisältää kaikki seuran tarjoamat harjoitukset ja päätöstapahtuman, osanottomaksut kilpailuihin (pl rastiviikot) ja seuran suunnistuspaidan lainaksi. Suunnistuskoululaiset pääsevät myös maksutta osallistumaan Kuopion Suunnistajien Torstairasteille. 

Tutustu suunnistukseen:

  • ma 18.5. klo 18-19 Väinölänniemen uimarannan p-paikka
  • m 25.5. klo 18-19 Peikkometsän lähiliikunta-alue 

Suunnistuskoulu alkaa:

  • ma 1.6. klo 18 Pirtin koulu

Ohjeet:

  • Radalle voi lähteä yksin tai yhdessä.
  • 2–3 eritasoista rataa.
  • Tapahtumista kerätään leimoja Hippo-passiin.
  • Päätöstapahtumassa palkitaan kaikki ja vähintään kahdeksan leimaa keränneet saavat aktiivisuuspalkinnon.
  • Pidä passi mukanasi jokaisessa harjoituksessa.

​Hippo-suunnistuksissa nähdään!

Lisätietoa:

Kuopion Suunnistajien nettisivuilta tai Sami Hämäläinen, 040 846 0709