Tervetuloa asioimaan

OP Pudasjärvi (viralliselta nimeltä Pudasjärven Osuuspankki) on omistaja-asiakkaidensa omistama pankki, jonka kaikessa toiminnassa korostuu voimakkaasti paikallisuus ja ihmisläheisyys. Pankin perustoimialue ja kotipaikka on Pudasjärven kaupunki.

Pankki-, vahinkovakuutus- ja varallisuudenhoitopalvelut saman katon alta:

  • päivittäiset raha-asiat ja maksuliikenne,
  • henkilö- ja yritysrahoitus,
  • säästäminen ja sijoittaminen,
  • vakuutuspalvelut ja
  • lakipalvelut.

OP Pudasjärven palvelut kattavat koko Pudasjärven alueen tarpeet. Omaleimainen ja vahva yhteisömme ansaitsee kaltaisensa pankin: perinteinen, mutta kiinni ajassa. OP Pudasjärvi on markkinaosuudeltaan toimialueensa suurin pankki. 

OP Pudasjärvi tarjoaa yksityisasiakkailleen kaikki nykyaikaisen finanssiyrityksen tuotteet ja palvelut. Perinteisten talletus-, luotto- ja maksuliikepalveluiden lisäksi tarjoamme nykyaikaiset säästämis- ja sijoituspalvelut, vahinkovakuutuspalvelut  sekä asiantuntija-apua elämän eri käänteissä.

OP Pudasjärven kautta löytyvät kattavat pankki- ja vakuutuspalvelut myös toimialueen kaikille maa- ja metsätalous- sekä yritysasiakkaille. Toimialueemme asukkaiden lisäksi tarjoamme palvelumme myös kaikille niille, jotka asuinpaikastaan riippumatta omaavat siteitä Pudasjärvelle.