” ”

Tervetuloa asioimaan

Raahentienoon Osuuspankki aloitti toimintansa 1.4.2021. Raahen Seudun, Ruukin ja Vihannin Osuuspankit yhdistyivät ja uusi pankkimme on johtava finassialan toimija toimialueellaan. OP Raahentienoo (viralliselta nimeltään Raahentienoon Osuuspankki) on omistaja-asiakkaiden omistama pankki, jonka kaikessa toiminnassa korostuu voimakkaasti paikallisuus, vastuullisuus ja ihmisläheisyys. Pankin toimialue muodostuu OP Pyhäjoen, OP Raahen, OP Ruukin ja OP Vihannin aiemmista toimialueista.

Saat pankistamme kaikki finanssipalvelut:

  • päivittäisten raha-asioiden hoidon maksuliikkeestä kortteihin
  • luotot ja lainat eri tarpeisiin
  • säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut
  • vakuutukset, itsesi, perheesi ja omaisuutesi turvaksi
  • lakipalvelut perhettä, verotusta ja kiinteistökauppoja koskevissa tilanteissa
  • kattavat yrityspalvelut maksuliikkeestä vakuutuksiin
  • OP Koti Raahe Oy LKV:n tarjoamat kiinteistönvälitys- ja isännöintipalvelut
  • yksilöllistä varallisuudenhoitoa OP Privatessa

Palkitsemme asiakkaitamme

OP Raahentienoo on omistaja-asiakkaiden omistama paikallinen pankki. Asiakaslupauksemme mukaisesti olemme asiakkaitamme varten. Olemme lähellä asiakkaitamme fyysisesti, verkossa ja puhelimitse - tunnemme asiakkaamme ja asiakkaamme tuntevat meidät. Itsenäisenä pankkina haluamme olla ripeä päätöksenteossamme.

Tarjoamme alan parhaat keskittämisedut, joista merkittävin on rahanarvoinen bonusjärjestelmä. Vuonna 2020 omistaja-asiakkaamme saivat OP-bonuksia 2,022 M€.

Vuoden 2020 lopussa pankillamme oli 20.100 omistaja-asiakasta. Asiakkaitamme palvelemme neljässä toimipisteessä yli 50 finanssialan ammattilaisen voimin.

Toimimme vakaalla perustalla

Vakaa arvopohjamme ohjaa toimintaamme: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. 

Asiakasliiketoimintamme määrä on noin 1,4 mrd €. Olemme mukana kehittämässä toimialueemme elinvoimaisuutta, turvallisuutta ja hyvinvointia yli 50 ammattilaisemme voimin neljässä toimipisteessämme; OP Pyhäjoki, OP Raahe, OP Ruukki sekä OP Vihanti.

Tervetuloa asiakkaaksemme - Yhdessä hyvä tulee!