Tyttö ja pyörä

OP Raasepori tarjoaa Kesäduunin 30 nuorelle OP:n piikkiin paikallisissa yhdistyksissä

Nuorten kesäduunin hakuaika 15.3. - 18.4.2021

OP Raasepori tarjoaa kesäduunin 30 nuorelle OP:n piikkiin paikallisissa yhdistyksissä.

Viime kesänä nuoret työllistyivät yhdistyksissä esimerkiksi somereporttereiksi, kunnossapitotehtäviin sekä urheilu- tai kulttuuritapahtumien ja kesäleirien apulaisiksi. Tuen saavan yhdistyksen vastuulla on toimia nuoren työnantajana ja huolehtia työnantajavelvoitteiden toteutumisesta. OP edellyttää yhdistyksiltä sitoutumista Vastuullisen kesätyön periaatteisiin.

- Haluamme auttaa toiminta-alueemme nuoria ja yhdistyksiä. Nuoret saavat kesätöitä ja oppivat hallinnoimaan omaa rahan käyttöä. Ja paikalliset yhdistykset saavat apua nuorilta erilaisten projektien toteuttamisella, kertoo OP Raaseporin toimitusjohtaja Mats Enberg.

OP Raasepori tarjoaa vuonna 2021 tuen yhteensä 30 nuoren työllistämiseksi. Yhdistykset voivat hakea tukea helmikuun aikana. Maaliskuun alussa osuuspankki valitsee tuen saavat yhdistykset ja on yhteydessä kaikkiin tukea hakeneisiin yhdistyksiin.

Valtakunnallisesti Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan avulla työllistetään tuhansia nuoria yleishyödyllisissä yhdistyksissä ympäri Suomen. Kampanjan avulla tuetaan nuorten työllistymistä ja samalla kesätyö opettaa nuorelle myös oman talouden hallintaa. Vuonna 2021 on kahdeksas kesä, jolloin osuuspankit ympäri Suomen tarjoavat nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään.

Nuoret voivat hakea Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan kesätyöpaikkoihin 15.3-18.4.2021. 

Voit hakea OP Raaseporin tukemaa yhdistyksen kesätyötä, kun täytät 15 vuotta tämän vuoden aikana etkä täytä 18 vuotta kesätöissä ollessasi. Tee vapaamuotoinen hakemus ja lähetä se suoraan yhdistykselle sähköpostiin, jonka löydät taulukosta. Taulukosta löydät myös yhteystiedot mikäli sinulla on kysyttävää kyseiseen kesätyöpaikkaan liittyen. Voit halutessasi hakea useampaa työtä kampanjamme kautta, mutta työllistyä vain yhteen tuettuun kesätyöhön.

 

Hakemusten tulee olla perillä viimeistään 18.4.2021.

 

Kesätyöhakemuksessa on hyvä tulla esille mm.
 

  • henkilötiedot ja yhteystiedot; nimi, syntymäaika, osoite, puhelin, sähköposti
  • mitä paikkaa haet ja miksi juuri sinut tulisi valita
  • koulu tai opiskelupaikka, kielitaito
  • aiempi työkokemus ja työnantajat.

Hakemuksessa on lisäksi hyvä kertoa lyhyesti itsestä ja siitä millaisen työntekijän yhdistys sinusta saisi.

Yhdistykset haastattelevat ja valitsevat kesäntyöntekijänsä toukokuun alkuun mennessä. Kesätyö ajoittuu pääsääntöisesti koulun loma-ajalle.

 

Tsemppiä työnhakuun!

P.S. Jos kesäduuni tärppää, muistathan kertoa siitä myös somessa #kesäduuniOPnpiikkiin