Nuorten haku pankin tukemiin kesätöihin yhdistyksissä on auki 18.3.-18.4.

Kesätöihin pankin piikkiin: kesätyöntekijät valitaan 2.5. mennessä

Ensikosketus työelämään on nuorille tärkeä juttu. OP Tampere tukee tänäkin vuonna toimialueensa yhdistyksiä palkkaamaan 50 nuorta kahden viikon kesätöihin.

OP Tampereen toimialueella toimivat yleishyödylliset yhdistykset palkkaavat 15–17-vuotiaita nuoria kesätöihin kahdeksi viikoksi pankin tuella. Pankki lahjoittaa yhdistykselle nuoren palkan, 400 euroa. 

Nuorten hakuaika kesäduuneihin on päättynyt 18.4. Yhdistykset haastattelevat, valitsevat kesätyöntekijän ja tiedottavat kaikkia hakijoita valinnasta 2.5. mennessä. Kesätyö sijoittuu koulujen loma-aikaan.

Nuorille tärkeää tietoa infotilaisuudessa

Järjestämme infotilaisuuden yhdistysten valitsemille nuorille (ja heidän vanhemmilleen) torstaina 21.5.2019 klo 15.00.

Tilaisuudessa AVIn eli Aluehalllintoviraston edustaja kertoo nuoren työntekijän oikeuksista ja velvollisuuksista. Pankin edustaja kertoo nuorelle pankkiasioista, kuten palkkatilistä ja pankkikortista.

Kesäduuni OP:n piikkiin on vastuullinen

Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanja on mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa, joten yhdistykset ovat sitoutuneet kampanjan tukea hakiessaan Vastuullisen kesätyön periaatteisiin.

Nuori, näin toimit:

1. Haet kesäduunia 18.4. mennessä.
2. Otat vastaan vain yhden kesäduunin, vaikka sinulle tarjottaisiin useampaa.
3. Teet työsopimuksen ja sovit työajasta yhdistyksen kanssa.
- Enintään 2 viikkoa
- Enintään 30 h/viikko
- ​Enintään 6 h/päivä.

Yhdistys huolehtii työhön opastuksesta, työnteon turvallisuudesta, ruokailumahdollisuudesta, tau'oista, palkanmaksusta sekä palkka- ja työtodistuksesta.

Yhdistys hoitaa käytännön palkanmaksun ja lakisääteiset kulut. Edellytämme, että yhdistykselle osoittamamme palkkatuki 400 euroa/nuori käytetään kokonaisuudessaan nuoren palkkaan ja yhdistys maksaa muut työllistämiseen liittyvät kustannukset itse.

Lisätietoja OP Tampereen Kesäduunikampanjasta antaa markkinointi- ja viestintäpäällikkö Tarja Tolonen, puh. 010 254 6213.