Yhdistysten lahjoitushaku Kesäduuni OPn piikkiin kampanjaan on käynniss helmikuun 2021 ajan.

120 kesäduunia pankin piikkiin kesällä 2022

Pankki lahjoittaa tulevana kesänä 120 kesätyöpalkkaa 15–17-vuotiaille nuorille paikallisissa yhdistyksissä. OP Tampere valitsi palkkalahjoituksen saavat yhdistykset hakemusten perusteella maaliskuussa, ja nuoret hakivat kesäduuneja yhdistyksiltä 14.3.–18.4. Yhdistykset haastattelevat ja valitsevat kesätyöntekijänsä 9.5.2022 mennessä. Toivotamme nuorille ja yhdistyskumppaneillemme antoisaa ja opettavaista kesää!

Yhdistykset tarjoavat tulevanakin kesänä nuorille monenlaisia, mielekkäitä kesäduuneja eri puolilla OP Tampereen toimialuetta Tampereella, Nokialla, Ylöjärvellä, Hämeenkyrössä, Karkussa, Pirkkalassa, Lempäälässä, Vesilahdella ja Akaan Viialassa. Työelämään tutustutaan ja omaa rahaa tienataan esimerkiksi erilaisten kesäleirien apuohjaajina, tiedotuksen ja sosiaalisen median parissa, ketoapulaisena, erilaisissa kesäkahviloissa ja -tapahtumissa, eläintenhoitajana, puutarha- ja puistohommissa, skeittipaikkabloggaajana sekä ikäihmisten ja vanhustyön avustajina. Kesäduuni-kesää 2022 seuraamme pankin Facebook- ja Instagram-kanavilla.

Työkokemusta ja taitoja oman rahan käyttämiseen

Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa yhdistys tarjoaa 15–17-vuotiaalle nuorelle kahden viikon kesätyön ja OP Tampere lahjoittaa yhdistykselle nuoren palkan, 400 euroa. Nuori voi hakea useampaa, mutta vastaanottaa vain yhden pankin tukeman työn.

Kampanjan avulla tuetaan nuorten työllistymistä ja samalla kesätyö opettaa nuorelle myös oman talouden hallintaa. Valtakunnallisesti Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan avulla työllistetään tuhansia nuoria yleishyödyllisissä yhdistyksissä ympäri Suomen. Pirkanmaalla osuuspankit lahjoittavat 285 kesäduunipalkkaa.

Lisätiedot Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjasta OP Tampereen osalta:

Tarja Sara, johtaja, viestintä ja ihmiset, OP Tampere
puh. 010 254 6213

Lisätiedot hakuprosessista ja kesäduuneihin liittyvistä asioista yhdistyksiltä.