Nuorten haku on käynnissä 19.4.2020 asti.

Nuori, hae kesäduunia 19.4. mennessä

Hei sinä 15-17-vuotias nuori! Etsitkö kivaa kesäduunia? Niitä olisi nyt tarjolla 95 Tampereen seudun yhdistyksissä: hae kesäduunia OP:n piikkiin 19.4. mennessä.

Haluaisitko viettää kaksi viikkoa vaikkapa somesankarina, leikkikenttäohjaajana, kahvila-apulaisena, erilaisten kesäleirien tai urheilukoulujen apuohjaajana, seurana ikäihmisille tai puutarhaneuvojan apurina?

Nuori, näin toimit:

  1. Tutustut kesäduuneihin ja haet kirjallisella hakemuksella sinulle sopiviin suoraan yhdistykseen.
  2. Otat vastaan vain yhden kesäduunin, vaikka sinulle tarjottaisiin useampaa.
  3. Teet työsopimuksen ja sovit työajasta yhdistyksen kanssa:
    - Enintään 2 viikkoa
    - Enintään 30 h/viikko
    ​- Enintään 6 h/päivä.

Koronaviruspandemia ja Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanja

Työpaikkojen tarjoaminen ja tulevaisuuteen katsominen ovat koronavirustilanteessa tärkeitä asioita. Tämän vuoksi me OP:ssa kannustamme yhdistyksiä tarjoamaan tilanteesta huolimatta nuorille mahdollisuuden hakea kesätyöpaikkoja.

Poikkeustila voi kuitenkin vaikuttaa niin, että haastattelut käydään etäyhteyden avulla ja työ siirtyy alkukesästä loppukesään. Työnantajan roolissa yhdistyksen tulee seurata koronavirustilanteen etenemistä ja pitää kesätyöpaikkaan valittu nuori ajan tasalla kesätyön toteutumisesta kulloinkin voimassa olevien Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeiden mukaisesti. 

Hyvä tietää Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjasta

Kesätyöpaikkoja tarjotaan yhdistyksissä pankin toimialueelta Tampereelta, Nokialta, Ylöjärveltä, Hämeenkyröstä, Karkusta, Pirkkalasta, Lempäälästä, Vesilahdesta ja Viialasta.

OP Tampereen lahjoittaman palkkatuen määrä on 400 euroa / nuori, ja se käytetään kokonaisuudessaan nuoren palkkaan.

Kesätöihin ja tehtäviin liittyviin kysymyksiin vastaa kesätyötä tarjoava yhdistys. Kesätyöt sijoittuvat koulujen loma-aikaan, ja niitä voivat hakea 15-17-vuotiaat nuoret.

Yhdistys huolehtii työhön opastuksesta, työnteon turvallisuudesta, ruokailumahdollisuudesta, tau'oista, palkanmaksusta sekä palkka- ja työtodistuksesta. Yhdistys hoitaa käytännön palkanmaksun ja lakisääteiset kulut.

Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanja on mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa, joten yhdistykset ovat sitoutuneet kampanjan tukea hakiessaan Vastuullisen kesätyön periaatteisiin.

Lisätietoja OP Tampereen Kesäduunikampanjasta antaa johtaja Tarja Sara, puh. 010 254 6213.