OP Tampere lahjoittaa kesäduunipalkkoja yhdistyksille

Kesäduuniin OP:n piikkiin: OP Tampere lahjoittaa palkkatukea yhdistyksille

Osuuspankit ympäri Suomen tarjoavat jälleen 15–17-vuotiaille nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa. OP Tampereen toimialueen yhdistykset voivat hakea 400 euron palkkatukea 29.2.2020 asti. Nuorten hakuaika käynnistyy 16.3.2020.

Kesäduunin saa pankin tuella tänä vuonna 95 nuorta, OP Tampereen 95-vuotisen historian kunniaksi.

Tuen saajaksi valittu yleishyödyllinen yhdistys voi palkata nuoren koulujen kesäloma-aikaan vaikkapa urheiluseuran kesätapahtumiin, kyläyhdistyksen kahvitukseen, seuralaiseksi senioreille tai luonnonhoito- ja kunnossapitotehtäviin tmv. nuorelle mielekkääseen tehtävään. 

Jos yhdistys hakee tukea useammalle eri tehtävälle, tulee kunkin kesätyön osalta lomake täyttää erikseen. OP Tampere valitsee hakemuksista 95 kesäduunia, ja kaikille lahjoitusta hakeneille yhdistyksille tiedotetaan valinnoista maaliskuun alussa. Yhdistys voi muokata ja täydentää lomakkeelle täytettyjä tietoja 29.2.2020 saakka.

Nuoret hakevat yhdistysten kesätyöpaikkoja 16.3.–19.4.2020. Tiedot kesätyöpaikoista päivitetään tuolloin tälle sivulle. Kesätöihin ja tehtäviin liittyviin kysymyksiin vastaa kesätyötä tarjoava yhdistys. Kesätyöt sijoittuvat koulujen loma-aikaan, ja niitä voivat hakea 15-17-vuotiaat nuoret.

OP Tampereen lahjoittaman palkkatuen määrä on 400 euroa / nuori, ja se tulee käyttää kokonaisuudessaan nuoren palkkaan. Yhdistys vastaa nuoren rekrytoinnista ja työnantajavelvoitteista. OP on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja edellyttää, että yhdistykset kunnioittavat sitä ja vastuullisen kesätyön kuutta periaatetta.

Lisätietoja OP Tampereen Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjasta antaa johtaja (Ihmiset ja viestintä) Tarja Tolonen, puh. 010 254 6213.