Toiminimen pankkipalvelut

Toiminimi – pankkipalvelut yrityksesi tarpeisiin

OP tarjoaa toiminimiyritykselle kaikki tarvittavat pankkipalvelut
Info

Kaipaatko apua yrityksen pankkipalveluiden käytössä?

Mistä löydät tiliotteet, miten siirrät rahaa yrityksen tililtä omallesi tai miten tilaat e-laskun?

Lue täältä vinkit

Lue lisää Sulje

Monipuoliset palvelut yrittäjille niin OP:n digipalveluissa kuin omassa osuuspankissa

Asiakkaanamme saat asiantuntijoidemme osaamisen käyttöösi niin paikan päällä omassa osuuspankissasi kuin monipuolisissa digitaalisissa palveluissammekin. Kehitämme palveluitamme jatkuvasti, jotta ne vastaavat niin pienten kuin suurempienkin yritysten tarpeita.

Hoida omat ja yrityksesi pankkiasiat kätevästi yksillä tunnuksilla

Voit hoitaa yrityksesi pankkiasiat OP:n digipalveluissa samoilla OP:n tunnuksilla, joita käytät myös omien pankkiasioidesi hoitamiseen. Asiointiroolin voit valita, kun kirjaudut palveluun.

OP:n digipalveluiden yritysosiossa hoidat monet pankkiasiat milloin vain, missä ikinä oletkin

OP:n digipalveluiden yritysosiossa hoidat näppärästi niin laskutuksen kuin kirjanpitoaineistojen koostamisenkin. Voit myös liittää siihen maksullisia lisäpalveluita, kuten laskutuspalvelun ja perintäpalvelun.

Mikä on toiminimi?

Yksityinen elinkeinonharjoittaja eli toiminimi on yritysmuoto. Toiminimiyrittäjyys sopii erinomaisesti yksinyrittäjille, aloittavalle yrittäjälle ja pienimuotoiseen yritystoimintaan. Toiminimen perustaminen on helppoa, edullista ja nopeaa. Edullisimmin ja nopeimmin toiminimi perustetaan tekemällä sähköisesti perustamisilmoitus PRH:n ja Verohallinnon yhteiseen yritys- ja yhteisötietojärjestelmään (YTJ).

Lue lisää toiminimen perustamisesta

Vertaa eri yritysmuotoja

Toiminimen pankki- ja vakuutuspalvelut

Meiltä saat kaikki tarvitsemasi toiminimen pankki- ja vakuutuspalvelut. Toiminimen pankkitilin voi avata helposti verkossa ja saat samalla käyttöösi digipalvelumme. Digipalveluissamme maksat helposti yrityksesi maksut ja lähetät laskut asiakkaillesi.

Teemme sinulle myös sopivan vakuutuspaketin. Toiminimiyrittäjänä riskisi riippuvat siitä, millaista toimintaa harjoitat.

Avaa yritystili

Pyydä tarjous toiminimiyrittäjän vakuutuksista

 

Toiminimen verotus

Yrittäjät maksavat tuloistaan ennakkoveroa. Toiminimiyrittäjänä maksat tuloveroa etukäteen oman tulosarviosi perusteella. Yksityinen elinkeinonharjoittaja tekee veroilmoituksen vuosittain sekä henkilökohtaisesti että toiminimiyrityksen osalta.   

Lue lisää toiminimiyrittäjän verotuksesta