Osakesäästötili käytössäsi 29.10.

Lanseeraamme odotetun ja toivotun osakesäästötilin käyttöösi mobiilisovelluksessamme eli OP-mobiilissa perjantaina 29.10.2021. Alkuvaiheessa tilin voivat avata täysi-ikäiset asiakkaat.

OP:n osakesäästötilillä sijoitat lanseerauspäivästä alkaen Nasdaq Helsinki -pörssissä tai First North Suomi -markkinapaikalla listattuihin suomalaisten yhtiöiden osakkeisiin ja annat sijoituksillesi parhaat mahdollisuudet pitkän aikavälin kasvuun. Verot maksat vasta osakesäästötililtä rahavaroja nostaessasi.

Osakesäästötilin avaamista varten tarvitset säästäjän tai sijoittajan palvelupaketin. Palvelupaketti sisältää säilytyksen ja osake- ja markkina-analyysin sekä määrittää asiakkaan kaupankäynnin välityspalkkiot. Omistaja-asiakkaillemme säästäjän palvelupaketti ja siten myös osakesäästötili on maksuton.

Tutustu hinnastoon täällä

Osakesäästötilin kehitys jatkuu

Palvelun kehitys jatkuu myös lanseerauksen jälkeen ja tulevissa vaiheissa osakesäästötilin käyttömahdollisuudet laajenevat. Jatkossa on mahdollista tehdä kauppaa myös ulkomaisten yhtiöiden osakkeilla ja siirtää toisella toimijalla avattu osakesäästötili OP:lle. Tulevissa versioissa sen voi avata myös op.fi-palvelussa ja konttoreissamme. Myös lapsille oman tilin avaaminen onnistuu myöhemmin.

Osakesäästötili kuuluu kiinteänä osana suurempaan varallisuudenhoidon järjestelmäuudistukseen, jonka avulla takaamme parhaat mahdolliset sijoittamisen palvelut asiakkaillemme myös tulevaisuudessa. Johtuen tästä mittavasta palvelukehityshankkeesta emme saaneet osakesäästötiliä asiakkaillemme tarjolle niin nopeasti kuin olisimme halunneet. Odotus kuitenkin päättyy pian – toivomme kaikille antoisia hetkiä osakesäästötilin sekä muiden palveluidemme parissa.