Ulkomaisten yhtiöiden osakeanalyysejä nyt suomeksi op.fi-palvelussa

OP:n osakesijoittamisen asiakkaat voivat nyt lukea suomenkielisiä osakeanalyysejä ulkomaisista yhtiöistä. Uusi palvelu helpottaa sijoitusten hajauttamista ja kuuluu lisämaksutta kaikkiin OP:n osakesijoittamisen palvelupaketteihin.

Jos olet OP:n osakesijoittamisen asiakas, voit nyt lukea suomenkielisiä osakeanalyysejä sadasta ulkomaisesta pörssiyhtiöstä op.fi-palvelussa. 

Kansainvälinen analyysi kuuluu kaikkiin osakesijoittamisen palvelupaketteihimme ilman lisämaksua. Saat analyysit käyttöösi automaattisesti, kun sinulla on palvelupaketti. Jos olet omistaja-asiakas, säästäjän palvelupaketti on sinulle maksuton.

Ulkomaisten osakkeiden suomenkieliset analyysit täydentävät kotimaisten yhtiöiden analyysejä, jotka ovat jo nyt tarjolla asiakkaillemme. Vastaavaa palvelua ei toistaiseksi ole muilla suomalaisilla pankeilla.

Laadukasta sijoitustietoa maailmalta

Katsaus kotimaan ulkopuolelle kannattaa, sillä kansainväliset markkinat helpottavat sijoitusten maantieteellistä ja toimialakohtaista hajauttamista. Tähän kannustamme asiakkaitamme muutenkin.

Suomenkielisten analyysien kohteiksi on valittu markkina-arvoltaan suuria yrityksiä, joiden osakkeista asiakkaamme ovat olleet kiinnostuneita. Tällaisia ovat muiden muassa Tesla, Apple, Microsoft, JPMorgan, McDonald’s, BMW, Adidas, Volvo ja L’Oreal. 

Hieman yli puolet yrityksistä on Yhdysvalloista, toinen puoli Euroopasta ja muualta maailmasta. Analyysit toimittaa meille yhteistyökumppanimme Kepler Cheuvreux. 

Löydät koti- ja ulkomaisten yhtiöiden analyysit kirjautumalla op.fi-palveluun.