Nainen rannalla

Uusi Tuoteturva omistaja-asiakkaille

Nyt kannattaa olla omistaja-asiakas ja maksaa ostokset OPn kortilla! Omistaja-asiakkaan OP-Visaan ja OP-Mastercard-korttiin sisältyy automaattisesti maksuton Tuoteturvavakuutus 1.1.2018 alkaen.

Aina välillä voi sattua ja tapahtua, juuri hankittu puhelin lipeää kädestä, kahvit kaatuvat läppärin päälle tai voro vie uuden kameran. Jos esine on maksettu OPn kortilla, voit saada korvauksen Tuoteturvasta.

Uusi Tuoteturva pähkinänkuoressa:

  • sisältyy omistaja-asiakkaiden OP-Visa-, OP-Visa Gold-, OP-Visa Platinum- ja OP-MasterCard -kortteihin.
  • kattaa credit- ja debit-ostokset kotimaassa, ulkomailla ja verkkokaupoissa
  • voimassa 180 päivää ostohetkestä
  • korvaa esimerkiksi rikkoutuneen laitteen korjauskuluja tai uuden laitteen hankinnan
  • omavastuu on 75 euroa.

Tuoteturva korvaa aikaisemmin OP-Visaan kuuluneen Ostoturvan, joka kattoi pelkästään credit-ostot.

 

Omistaja-asiakkaaksi liittyminen kannattaa

Jos et ole vielä omistaja-asiakas, nyt kannattaa liittyä. Omistaja-asiakkaana omistat osan pankistasi ja hyödyt parhaista eduistamme. Saat Tuoteturvan lisäksi esimerkiksi päivittäiset pankkipalvelusi edullisemmin ja voit maksaa pankkipalvelu- ja vakuutusmaksuja asioinnistasi kertyvillä OP-bonuksilla. Voit myös ostaa, myydä ja vaihtaa lähes kaikkia rahastoja ilman kuluja.

Liity omistaja-asiakkaaksi helposti op.fi-palvelussa, omassa osuuspankissasi tai soittamalla puhelinpalveluumme OP 0100 0500 (ma–pe 8–22 pvm./mpm.). Liittymisen yhteydessä maksetaan kertamaksuna jäsenosuusmaksu. Jäsenosuusmaksu vaihtelee osuuspankeittain, mutta yleisimmin se on 100 euroa. Erillistä vuosimaksua ei ole. Saat jäsenosuusmaksun kokonaisuudessaan takaisin, jos joskus päätät luopua omistaja-asiakkuudestasi.

Turvallisia korttiostoja omistaja-asiakkaalle!
 

Lue lisää

Tuoteturvan myöntää OP-Vakuutus Oy, kortit myöntää OP-Korttiyhtiö Oyj.