Säästämisen tilien korkoja nostettiin 1.3.2024

Säästölippaan, Kasvutuottotilin ja Kerrostuottotilin korkoja on nostettu.

Näin tilien korko muuttui

Säästölippaan kiinteä korko nousi 0,00 prosentista 0,30 prosenttiin. Muutos koskee kaikkia sekä uusia että jo aiemmin avattuja Säästölippaita.

Kaikkien Kasvu- ja Kerrostuottotilien vähintään korko nousi 0,20 prosentista 0,40 prosenttiin. Lisäksi, jos Kasvu- tai Kerrostuottotilillä on käytössä korkoportaat tai korkokerrokset ja ensimmäisen portaan tai kerroksen korko on ollut kiinteä 0,20 prosenttia, myös tämä kiinteä korko nousi 0,40 prosenttiin.

Millaiselle säästäjälle kukin tili sopii?

Säästölipas on kuin sähköinen säästöpossu. Tilille voi säästää kertatalletuksilla esimerkiksi kuukausittain tai ottaa käyttöön automaattisen säästämisen korttimaksujen yhteydessä. Tili sopii säästäjälle, joka etsii vaivatonta tapaa säästää vaikkapa lomamatkaa tai yllättäviä menoja varten. Säästölipas tarjoaa myös mutkattoman tavan aloittaa rahastosäästämisen.

Suosittu Kasvutuottotili sopii erilaisille säästäjille ja monenlaisiin säästötarpeisiin. Tili sopii säästäjälle, joka arvostaa varojen vaivatonta ja turvallista säilyttämistä ja haluaa, että varat ovat tarvittaessa helposti käytettävissä.

Kerrostuottotili on nykyisin suunnattu OP Private -asiakkaille. Tili sopii hyvin säästämiseen, varojen säilyttämiseen ja sijoitusten hoitotiliksi. Tilillä olevat varat ovat tarvittaessa helposti käytettävissä, kuten Kasvutuottotilissäkin.

Osuuspankin omistaja-asiakkaana säästösi kerryttävät OP-bonuksia

Säästölippaan sekä Kasvu- ja Kerrostuottotilin säästöistä kertyneitä OP-bonuksia käytetään pankki- ja vakuutusasioinnin maksuihin ja palkkioihin. Tiesitkö, että vuonna 2024 omistaja-asiakkaille maksetaan 40 % normaalia enemmän OP-bonuksia?