Vuoden 2023 palvelumaksuerittelyt löytyvät nyt omasta arkistosta

Löydät erittelyn sinulta vuonna 2023 veloitetuista palvelumaksuista sekä maksetuista ja kertyneistä koroista op.fi-palvelun ja OP-mobiilin omasta arkistosta. Jokainen henkilöasiakkaan Käyttötili, Yhteinen taloustili ja Perusmaksutili muodostaa erillisen palvelumaksuerittelyn. Sinulle ei muodostu palvelumaksuerittelyä, jos et ole yhdenkään tällaisen tilin pääomistaja.

Palvelumaksuerittely on yhteenveto sinulta edellisen vuoden aikana veloittamistamme yleisimmistä Käyttötiliisi liittyvistä palvelumaksuista ja koroista. Sen tarkoitus on kertoa kootusti ja selkeästi kaikista vuoden aikana kertyneistä palvelumaksuista. Huomioithan, että palvelumaksuerittelyä ei muodostu, jos Käyttötililtäsi ei ole veloitettu palvelumaksuja vuoden 2023 aikana.

Palvelumaksuerittelyn löydät op.fi-palvelun ja OP-mobiilin omasta arkistosta

Pääset omaan arkistoon, kun kirjaudut op.fi-palveluun OP:n tai muun pankkisi tunnuksilla. Valitse palvelun yläreunasta ensin oma nimesi ja sen jälkeen avautuvasta valikosta Oma arkisto.

OP-mobiiliin voit kirjautua vain OP:n tunnuksilla. Omaan arkistoon pääset seuraavaa polkua pitkin: Muut - Oma profiili - Oma arkisto.

Jos sinulla ei ole minkään suomalaisen pankin tunnuksia, voit tilata palvelumaksuerittelyn itsellesi soittamalla asiakaspalveluumme 0100 0500 (ma-pe 8-16, pvm/mpm) tai asioimalla osuuspankkisi konttorissa.

Painovirhe Käyttötilin korkoprosentissa

Joillakin omistaja-asiakkaista näkyy erittelyssä Käyttötilin korkoprosenttina 0,100 % ajalla 1.11.-31.12.2023, vaikka todellinen korko on 0,250 %. Euromääräinen korko on laskettu ja näkyy oikein. Asia ei vaadi asiakkailta toimenpiteitä.

Miten palvelumaksut veloitetaan?

Palvelumaksut veloitetaan kuukausittain tililtäsi. Jos olet osuuspankin omistaja-asiakas, palvelumaksuihin ja palkkioihin käytetään asioinnistasi kertyneitä OP-bonuksia. Tiesithän, että omistaja-asiakkaana saat OP-bonuksia 40 % normaalia enemmän vuonna 2024?
 
Omistaja-asiakkuutesi ja tämänhetkiset OP-bonuksesi voit tarkistaa, kun kirjaudut op.fi-palveluun tai OP-mobiiliin. Jos sinulla ei ole OP:n tunnuksia, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.