Mies palaverissa

OP Pohjois-Savo Yrityspalvelut

Olemme yrityksesi paikallinen, vahva kumppani - palvelumme ovat Sinua lähellä. Asiakkaanamme saat saman katon alta kaikki yrityksesi tarvitsemat pankki- ja vakuutuspalvelut.

Tervetuloa yritysasiakkaaksemme!

Yritys- tai yhteisöasiakkaanamme saat asiantuntijapalvelut monikanavaisesti toimipisteissämme, verkossa ja puhelimitse. Meiltä löydät ratkaisut niin maksuliikkeeseen ja kassanhallintaan, rahoitukseen, varallisuudenhoitoon, vakuuttamiseen ja kansainvälisiin palveluihin kuin henkilöstön hyvinvoinnin rakentamiseen ja ylläpitämiseen.

Kaikki yrityksesi pankki- ja vakuutuspalvelut

Päätöksentekomme tapahtuu paikallisesti Pohjois-Savossa, yritystäsi lähellä. Palvelumme löydät Iisalmen, Kuopion ja Varkauden konttoreilta. Palvelemme ajanvarauksella arkisin klo 9.30-16.30. Voit hoitaa asiasi asiantuntijamme kanssa verkko- tai puhelinneuvottelussa tai halutessasi voit tulla tapaamiseen  paikanpäälle. Ota meihin yhteyttä soittamalla tai sähköpostitse. Siten varmistat, että saat kaikki pankki- ja vakuutusratkaisut yrityksesi tarpeisiin saman katon alta. 

Tutustu myös OP:n yritysasiakkaiden palvelunumeroihin ja muihin tarpeellisiin yhteystietoihin

Koronapandemian aiheuttaman poikkeustilan vaikutukset asiakapalveluun

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi siirrämme myös yritysasiakkaiden tapaamiset etäneuvotteluiksi - puhelin- ja verkkoneuvotteluiksi. Varaathan etäneuvotteluajan verkossa tai puhelimitse.

OP Ryhmä tarjoaa erilaisia tukitoimia yritysasiakkaille

Kausityöläisten palkanmaksaminen ja yrityksen vaihtorahat

Kesällä pankin yritysasiakkailla voi olla kausityöntekijöitä ulkomailta. Olemme koonneet ohjeita ja vinkkejä, kuinka kausityöntekijöiden palkanmaksu ja yrityksen vaihtorahat hoidetaan turvallisesti ja helposti.