OP Pohjois-Savo Yrityspalvelut

Olemme yrityksesi paikallinen, vahva kumppani - palvelumme ovat Sinua lähellä. Asiakkaanamme saat saman katon alta kaikki yrityksesi tarvitsemat pankki- ja vakuutuspalvelut.

Tervetuloa yritysasiakkaaksemme!

Yritys- tai yhteisöasiakkaanamme saat asiantuntijapalvelut monikanavaisesti toimipisteissämme, verkossa ja puhelimitse. Meiltä löydät ratkaisut niin maksuliikkeeseen ja kassanhallintaan, rahoitukseen, varallisuudenhoitoon, vakuuttamiseen ja kansainvälisiin palveluihin kuin henkilöstön hyvinvoinnin rakentamiseen ja ylläpitämiseen.

Kaikki yrityksesi pankki- ja vakuutuspalvelut

Päätöksentekomme tapahtuu paikallisesti Pohjois-Savossa, yritystäsi lähellä. Palvelumme löydät Iisalmen, Kuopion ja Varkauden konttoreilta. Palvelemme ajanvarauksella arkisin klo 9.30-16.30. Voit hoitaa asiasi asiantuntijamme kanssa verkko- tai puhelinneuvottelussa tai halutessasi voit tulla tapaamiseen  paikanpäälle. Ota meihin yhteyttä soittamalla tai sähköpostitse. Siten varmistat, että saat kaikki pankki- ja vakuutusratkaisut yrityksesi tarpeisiin saman katon alta. 

Varaa aika kätevästi verkko- tai puhelinneuvotteluun tai tapaamiseen konttorilla

Tee ajanvaraus

Neuvoja ja ohjeita yritysasiakkaille

Tutustu myös OP:n yritysasiakkaiden palvelunumeroihin ja muihin tarpeellisiin yhteystietoihin

Kausityöläisten palkanmaksaminen ja yrityksen vaihtorahat

Kesäisin pankin yritysasiakkailla voi olla kausityöntekijöitä ulkomailta. Olemme koonneet ohjeita ja vinkkejä, kuinka kausityöntekijöiden palkanmaksu ja yrityksen vaihtorahat hoidetaan turvallisesti ja helposti. 

Palvelumme Kuopion ja Siilinjärven alueen taloyhtiöille