Traktorimönkijän vakuutus

Turvaa traktorimönkijä liikennevakuutuksella ja kaskolla

Traktorimönkijän liikennevakuutus ja kasko antavat kattavan turvan

Kun vakuutat traktorimönkijän liikennevakuutuksella ja vapaaehtoisella kaskolla, saat mahdollisimman laajan turvan sekä kuskille että kulkupelille.

Kaksi eri kaskovaihtoehtoa

Valitse edullisempi perusturvaa tarjoava Osakasko tai myös törmäykset kattava Isokasko.

Omistaja-asiakkaan OP-bonukset

Kun olet osuuspankin omistaja-asiakas, traktorimönkijän vakuutusmaksuihin voidaan hyödyntää OP-bonuksia.

Vakuuta traktorimönkijä ja kuski

Muiden ajoneuvojen tapaan myös traktorimönkijä tarvitsee aina liikennevakuutuksen. Liikennevakuutus tarvitaan myös silloin, vaikka et ajaisi traktorimönkijällä yleisillä teillä. Traktorimönkijän liikennevakuutus korvaa vahinkotilanteissa niin kuskin kuin kyytiläisten henkilövahingot ja niiden hoidon. Liikennevakuutuksesta korvataan aina myös syyttömälle osapuolelle sattuneet vahingot.

Voit laajentaa traktorimönkijän vakuutusta vapaaehtoisella kaskovakuutuksella. Traktorimönkijän kasko korvaa traktorimönkijälle aiheutuvia vahinkoja ja niiden korjauksia. Kaskovakuutus antaa turvaa myös esimerkiksi varkauden varalta.

Pakollisen liikennevakuutuksen lisäksi voit täydentää traktorimönkijän vakuutusta joko edullisemmalla Osakaskolla tai laajempaa turvaa tarjoavalla Isokaskolla:

  • Osakasko antaa turvaa palovahinkojen, varkauden ja oikeudenkäyntikulujen varalta
  • Isokaskosta korvataan edellisten lisäksi myös törmäysvahinkoja 

Miten traktorimönkijä vakuutetaan?

Vakuutamme traktorimönkijät eli koppimönkijät aina rekisteröinnin mukaan. Traktorimönkijä rekisteröidään traktoriksi, joten se vakuutetaan traktorin vakuutuksella.

Autamme sinua löytämään traktorimönkijällesi sopivan liikennevakuutuksen ja kaskon. Kun pyydät vakuutustarjouksen traktorimönkijän vakuutuksesta, teemme sinulle henkilökohtaisen tarjouksen.

Etsitkö vakuutusta mönkijälle tai yksityiskäytössä olevalle traktorille?

Mistä traktorimönkijän vakuutuksen hinta muodostuu?

Traktorimönkijän hintaan vaikuttavat muun muassa ajoneuvon ja vakuutuksenottajan tiedot sekä valitsemasi kasko ja omavastuu. Jos olet osuuspankin omistaja-asiakas, traktorimönkijän vakuutusmaksuihin voidaan hyödyntää OP-bonuksia.

Kun vertailet traktorimönkijän vakuutuksia, kiinnitä hinnan lisäksi huomiota myös siihen, miten vakuutus auttaa vahinkotilanteessa. Pohjola Vahinkoavusta löydät aina selkeät ohjeet, yhteystiedot ja kumppanit vahinkotilanteisiin.

Mönkijän vakuutus
Traktorin vakuutus