Mönkijän vakuutus

Turvaa mönkijä ja sen kuski
1

Liikennevakuutus mönkijälle

Mönkijän liikennevakuutus on pakollinen, ajoitpa sitten tiellä, maastossa tai vaikka vain omalla pihalla.

2

Mönkijän vakuutus aina voimassa

Vuodenaikahinnoiteltu vakuutus on voimassa läpi vuoden, ja talvella hinta on automaattisesti kesää alhaisempi.

3

Osuuspankin omistaja-asiakkaan edut

Omistaja-asiakkaana saat vakuutuksistasi alennusta ja OP-bonuksia.

Jokainen mönkijä tarvitsee liikennevakuutuksen

Kun mönkijän vakuutus on kunnossa, on helppo keskittyä nauttimaan mönkijällä ajosta. Mönkijän liikennevakuutus on pakollinen, ajoitpa sitten tiellä, maastossa tai vaikka vain omalla pihalla. Meiltä saat vakuutuksen niin maasto-, mopo- kuin tieliikennemönkijälle. Traktorimönkijän voit vakuuttaa traktorina.

Mönkijän liikennevakuutus kattaa mönkijän kuskin ja kyydissä olijoiden henkilövahingot ja hoidon sekä syyttömälle vastapuolelle aiheutuneet vahingot. Mönkijälle sattuvia vahinkoja taas korvataan vapaaehtoisesta kaskosta.

Yleisin mönkijäonnettomuus on kaatuminen.

Kasko korvaa mönkijälle sattuneita vahinkoja

Mönkijän kasko korvaa erilaisia mönkijällesi sattuneita vahinkoja. Voit valita mönkijällesi joko Isokaskon tai Osakaskon. Isokasko on kattava mönkijävakuutus, joka korvaa muun muassa törmäyksen tai tieltä suistumisen aiheuttamat vahingot sekä varkaus-, palo- ja ilkivaltavahingot.

Osakasko on edullisempi vaihtoehto, joka ei korvaa törmäys- tai kolarivahinkoja. Osakaskokin tuo kuitenkin turvaa varkauksien ja palovahinkojen varalta.

Suosittelemme turvaamaan mönkijän myös kaskolla, olipa kyseessä sitten tieliikennemönkijä tai maastoliikennemönkijä. Pyydä tarjous ja osta mönkijävakuutus.

Autovakuutus henkilöautolle
Autovakuutus henkilöautolle
Miehet vaeltamassa turvallisin mielin, kun terveysvakuutus on kunnossa.
Aikuisen terveysvakuutus

Ikäviä vahinkoja voi pyrkiä ehkäisemään noudattamalla huolellisuutta ja suojeluohjeita.

Mönkijä tulee säilyttää aina lukittuna ja mieluiten lukitussa tilassa. Mikäli varastettu mönkijä ei ole ollut lukitussa tilassa, varkausvahingoissa on kolminkertainen omavastuu. Mönkijä on oikein lukittu, kun avaimet on poistettu ajoneuvosta ja ohjauslukko on lukittu tai ajonestolaite käytössä. Näiden puuttuessa mönkijä tulee lukita luvattoman käytön estämiseen tarkoitetulla jarru-, ketju- tai vaijerilukolla.

Muistathan myös, että mönkijän kuljettajan ja kyydissä olijoiden on aina käytettävä kypärää.

Pohjola Vakuutuksen etuasiakkaana saat vakuutuksistasi alennusta ja etuja. Kun olet lisäksi osuuspankin omistaja-asiakas, hyödyt vieläkin suuremmasta alennusprosentista ja vakuutusmaksuihisi käytetään OP-bonuksia.

Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy.