Hopeinen leasing sähköauto, jota käyttäjä alkaa lataamaan

Hybridi- ja sähköauton leasing

Entistä vähäpäästöisemmät hybridi- ja sähköautot ovat valtaamassa markkinoita perinteisiltä polttomoottoreilta. Vähäpäästöisten autojen osuus uusista autoista on jo merkittävä. Tarjoamme myös hybridi- ja sähköautoille leasingia.

Yritysten autohankintoja ohjaavat käyttö- ja rahoituskulujen lisäksi ympäristöseikat. Haluamme tarjota kestäviä ratkaisuja ja tukea asiakkaidemme vastuullisia valintoja kuten vähäpäästöistä liikkumista. Ajoneuvojen käyttövoiman osalta muutos on ollut selkeä: takavuosien ylivoimainen ykkössuosikki diesel on saanut tehdä myös yritysautomarkkinoilla tilaa hybrideille. Ekologinen, pienipäästöinen ja moderni autokanta tukevat yrityksen vihreää siirtymää ja antavat positiivisen kuvan yrityksen vastuullisuudesta.

Näin lataat täyssähköauton tien päällä - lue OP Median artikkeli

Sähkö- ja hybridiauton leasing

Sähkö- ja hybridiauton leasingin etuja ovat tasaiset kulut ja ennakoitavuus. Valitsetpa minkä leasingratkaisun hyvänsä, ajoneuvojen hankkiminen sähköauton leasingilla tai hybridin leasingilla auttavat budjetoinnissa ja vapauttavat yrityksesi pääomaa yrityksen muun liiketoiminnan käyttöön. Yleensä oma pääoma tuottaa paremmin omassa liiketoiminnassa kuin autoihin sidottuna. Autoiluun liittyvistä muuttuvista kustannuksista tulee kiinteitä.

Haluamme tehdä sekä sähköauton että hybridiauton leasingista sinulle vaivatonta. Huoltoleasingissa käyttövoimaratkaisu on helppo tehdä, koska voit ilman huolta arvon säilymisestä valita tarpeisiisi sopivan auton – täyssähköauton, hybridin tai polttomoottorilla toimivan. OP:n myyjäliikekumppanit auttavat sinua hybridi- tai sähköauton leasingin valinnassa. Voit valita autoliikkeiden kattavasta merkkivalikoimasta mieleisesi auton. Yritysleasingtuotteitamme ovat joustava OP Rahoitusleasing ja täyden palvelun huoltoleasing eli OP Leasing plus. OP Autoleasing puolestaan sopii niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin.

Tutustu kaikkiin OP:n autoleasingratkaisuihin

Lue lisää OP Rahoitusleasingista

Lue lisää OP Leasing plussasta

Sähkö- ja hybridiauton leasingtarjous

Sähkö- ja hybridiauton leasingin hankinta lähtee liikkeelle, kun pyydät yrityksellesi tarjouksen OP Yrityspankin autoleasingratkaisusta.

Leasingauton kuukausierään vaikuttavat esimerkiksi se, millaisen auton valitset käyttöösi, millainen on vuokra-ajan pituus, paljonko ovat sopimuksen maksimiajokilometrit, sisältääkö leasingsopimuksesi vakuutuksen sekä haluatko sopimukseesi mukaan lisäpalveluita kuten huollot ja rengaspalvelun.

Leasing laittaa autokulut kuriin ja budjetin balanssiin - lue OP Median artikkeli

Mitä vakuuttamisessa kannattaa huomioida?

Pakollisen liikennevakuutuksen lisäksi turvaa kannattaa täydentää vapaaehtoisella kaskolla. Sähköauton liikennevakuutus kattaa vahinkotilanteessa aina henkilövahingot sekä syyttömän osapuolen omaisuudelle aiheutuneet vahingot. Kaskosta korvataan valitsemasi laajuuden perusteella esimerkiksi kolaritilanteissa aiheutuneita akustovahinkoja ja sähköviasta johtuvan hinauksen kuluja.

Voit viedä sähköautosi suoraan korjaukseen kumppanikorjaamollemme, joka on erikoistunut sähköautojen korjaukseen. Kumppanimme hoitaa korjauksen lisäksi vahinkoilmoituksen puolestasi.

Olen hankkinut auton leasingsopimuksella – mistä näen rahoitukseni tiedot?

Jos olet hankkinut auton leasingsopimuksella, voit tarkastella rahoituksesi tietoja OP:n rahoituksen verkkopalvelussa. Pääset kirjautumaan palveluun kaikkien suomalaisten pankkien henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella.


OP Rahoitusleasingin, OP Leasing plussan ja OP Autoleasingin rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj.