Maksuliikkeen API-ratkaisulla hyödyt reaaliaikaisesta maksamisesta.

Dra nytta av realtidsbetalningar med OP API-lösningar för betalningar

Med hjälp av våra API-lösningar kan företag via sina egna program säkert och i realtid kontakta banken och befullmäktiga sin tjänste- eller programvaruleverantör att sköta betalningar.

Med programmeringsgränssnitt, alltså API, för betalningar kan företagen starta betalningar och hämta kontouppgifter direkt via sina egna system på ett modernt sätt. OP API-lösningar för betalningar är en växande produktfamilj för företags behov inom elektroniska betalningar i realtid.

Gränssnitten baseras på JSON-filformatet och automatisk identifiering. Därför är de enkla att integrera i bankförbindelseprogram men också i ekonomistyrsystem och andra viktiga operativa system. Företagskunden identifieras automatiskt med MTLS-certifikat och OAuth-inloggning i OP API-lösningar för betalningar.

Du hittar gränssnittsbeskrivningar för OP API-lösningar på sidan OP Developer. Gränssnittsbeskrivningarna innehåller anvisningar för sandbox-testande. Du känner igen OP API-lösningar för betalningar som är riktade till företag på namnet OP Corporate.

Läs om våra API produkter

Befullmäktigande av tjänsteleverantör i API-lösningar för betalningar

Våra företagskunder kan befullmäktiga tjänsteleverantörer och materialhanterare att sköta företagets betalningar även via API-lösningar. Då du registrerar ditt företag som tjänsteleverantör i OP API Admin får du tillgång till gränssnitt för tjänsteleverantör och hanteringen av rättigheter och kundernas betalningar förenklas.

Läs om befullmäktigande av tjänsteleverantör i OP API-lösningar för betalningar >