Nainen sohvalla, katsoo ikkunasta ulos

Aika siirtää lainat OP:lle?

Siirrä asuntolaina ja kulutusluotot vastuulliseen ja kotimaiseen pankkiin.

Turvallista ja joustavaa rahoitusta

OP:lta voit saada tarpeisiisi sopivan lainojen kokonaisuuden sinulle sopivalla takaisinmaksuajalla.

Saat joustoa takaisinmaksuun

Hallinnoit omia lainojasi kätevästi OP-mobiilissa ja op.fi-palvelussa. Elämäntilanteiden muuttuessa voit hakea muutosta lainojesi maksusuunnitelmiin.

Huolehdimme asiakkuudestasi kokonaisvaltaisesti

Halutessasi lopetamme vanhat palvelusi toisessa pankissa. OP:n asiakkuuden myötä voit siirtää meille myös säästämisen ja sijoittamisen palvelut sekä vakuutukset.

Aloita hakemalla asuntolainaa

Aloita lainojen siirtäminen täyttämällä ja lähettämällä asuntolainahakemus verkossa. Kun olemme vastaanottaneet asuntolainahakemuksesi, olemme sinuun yhteydessä ja varaamme ajan yhteiselle keskustelulle. Asuntolainan lisäksi voit siirtää myös kulutusluottosi OP:lle.

Haluatko siirtää vain kulutusluottosi OP:lle?

Voit siirtää meille toisten pankkien tai isojen rahoituslaitosten myöntämiä kulutusluottoja. Aloita tekemällä lainahakemus, ja me olemme sinuun yhteydessä. 

Vakuudellista kulutusluottoa eli Pankkilainaa voit hakea op.fi-palvelussa myös toisen pankin tunnuksilla. Jos haluat OP:n tunnukset, tule meille asiakkaaksi. Pankkilainaa voi hakea myös konttorissa.

Hyödy OP-bonuksista ja alennuksista

Kun liityt lainojen siirtämisen myötä osuuspankin omistaja-asiakkaaksi, saat hyötyjä ja etuja. Vakuudellisista lainoistasi kertyy OP-bonuksia, joilla kuitataan esimerkiksi lainanhoitokuluja ja päivittäispalvelumaksuja. Lisäksi saat tuntuvat alennukset pankkipalveluista ja vakuutuksista sekä uudistuneet sijoittamisen edut.

 

Rahoituksen myöntää osuuspankki, OP Vähittäisasiakkaat Oyj tai OP Yrityspankki Oyj, rahoitustuotteesta riippuen.​