Nainen, mies ja lapset kävelemässä

Koko perhe omistaja-asiakkaaksi!

Perheenjäsenten pankki- ja vakuutusasioinnin keskittäminen osuuspankkiin tuo tuntuvia etuja ja alennuksia koko perheelle. Perheenjäsenten asioinnin koostaminen yhteen niin sanotuksi perhekokonaisuudeksi mahdollistaa myös perheen pienimpien asioinnista kertyvien OP-bonusten käytön koko perheen asiointiin.

Miten hyödyt perhekokonaisuudesta?

 

 1. Perhekokonaisuuteen kannattaa liittää kaikki samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet, jolloin myös perheen pienimpien asioinnista kertyy OP-bonuksia ja niitä voidaan käyttää perhekokonaisuuteen kuuluvien asiointiin.
 2. Bonuksia voidaan käyttää esimerkiksi perhekokonaisuuteen kuuluvien perheenjäsenten vakuutusmaksuihin ja lainanhoitokuluihin.
 3. OP:n yhteistyökumppanit tarjoavat myös etuja lapsiperheille, jotka löydät ja lunastat helposti OP-mobiilista.

Tutustu OP:n yhteistyökumppaneiden etuihin


Lapsikin hyötyy omistaja-asiakkuudesta

 

Jo pienikin lapsi hyötyy omistaja-asiakkuudesta ja voit avata lapsellesi tilin, vaikka jo heti lapsesi synnyttyä. Näin lapsesi hyötyy pidemmän aikaa hänelle tarjottavista eduista ja pääsee kasvaessaan harjoittelemaan rahankäyttöä ja säästämistä omalla tilillään. Omistaja-asiakkuuden jäsenosuusmaksu voi mainiosti myös toimia lapsen ensimmäisenä sijoituskohteena, kun osuuteen sijoitettu summa säilyy säästössä. Lapset saavat omistaja-asiakkaanamme seuraavia etuja:

 1. Käyttötilin maksutta, jonne talletat vaikkapa lapsilisät ja lahjoitukset.
 2. Ostat, myyt ja vaihdat suurinta osaa rahastoistamme ilman kuluja, kun haluat säästää lapsellesi tulevaisuuden varalle.
 3. Rahastosäästöistä kertyy myös OP-bonuksia.


Perhekokonaisuus sopii kaikille perheille

 1. Perhekokonaisuus voidaan muodostaa vähintään kahdesta samassa taloudessa asuvasta henkilöstä.
 2. Myös alle 18-vuotiaat lapset voivat olla omistaja-asiakkaita ja heidät voidaan liittää perhekokonaisuuteen.
 3. Perheenjäsenten tulee kuitenkin olla omistaja-asiakkaita siinä pankissa, jossa perhekokonaisuus muodostetaan.

 

Paljonko OP-bonuksia sinulle ja perheellesi kertyy?

 

Bonuslaskurilla voit laskea arvion siitä, kuinka paljon OP-bonuksia sinulle ja perheellesi voisi kertyä. Vuonna 2023 saat omistaja-asiakkaana OP-bonuksia entistäkin enemmän, sillä palkitsemme omistaja-asiakkaitamme ylimääräisillä bonuksilla; saat koko vuoden 30 % enemmän bonuksia.

Testaa laskuria ja katso, kuinka paljon enemmän OP-bonuksia sinulle ja perheellesi voisi kertyä!

Näin perhekokonaisuus muodostetaan

 

 1. Jos olet osuuspankin asiakas ja sinulla on OP:n tunnukset, voit liittyä omistaja-asiakkaaksi kirjautumalla op.fi-palveluun.
 2. Voit liittyä omistaja-asiakkaaksi maksamalla jäsenosuusmaksun, joka useimmissa pankeissa on suuruudeltaan 100 euroa. Muita liittymismaksuja ei ole.
  Tule omistaja-asiakkaaksi
 3. Perhekokonaisuuden muodostaminen hoituu kätevästi verkossa. Voit laittaa viestin OP:n digipalveluihin tai laittaa meille verkkovaltakirjan op.fi-palvelussa. Viestissä tai valtakirjassa tulee olla maininta sekä perheenjäsenen liittymisestä omistaja-asiakkaaksi että liittämisestä perhekokonaisuuteen.
 4. Jos et vielä ole osuuspankin asiakas ja sinulla on toisen pankin tunnukset, voit tulla asiakkaaksi ilman konttorissa käyntiä.
  Tule asiakkaaksi helposti verkossa