Omistaja Plus -asiakkaana hyödyt eniten

Omistaja Plus -asiakkaana saat parhaan tuen asiointiisi ja taloutesi turvaksi. Sinusta tulee Omistaja Plus -asiakas automaattisesti, kun olet omistaja-asiakas ja sinulla on tietty määrä tuotteita ja palveluita OP Ryhmässä.

Voit tarkastaa helposti, oletko Omistaja Plus -asiakas.

Omistaja Plus -asiakkaan edut

Omistaja Plus -asiakkaana saat käyttöösi aiempaa enemmän etuja sekä henkilökohtaisempaa palvelua.

Sinulla on osuuspankissasi oma yhteyshenkilö, joka ohjaa ja tukee sinua laina-asioissa tai säästämisen ja sijoittamisen ratkaisuissa. Jos taas olet yhteydessä asiakaspalveluumme, saat palvelua aina ensimmäisten joukossa.

Lisäksi lainahakemuksesi käsitellään tavallista nopeammin. Omistaja-asiakkaan lisäetuna saat kaikki OP:n maksukortit ilman kuukausimaksuja vuoden 2024 loppuun saakka. Lisäedun päättymisen jälkeen saat OP Gold- ja OP Duo -kortit edulliseen pakettihintaan.

Taulukko Omistaja Plus -asiakkaan eduista

* Saat edun automaattisesti käyttöösi, kun sinulla on osuuspankin omistaja-asiakkuus ja edun piiriin kuuluvia palveluita samasta osuuspankista. Edun päättymisen jälkeen päivittäispalvelupaketin hinta omistaja-asiakkaalle on alkaen 3,95 €/kk, ja alle 30-vuotiaalle omistaja-asiakkaalle alkaen 0 €/kk. Muille alkaen 8,25 € /kk.

** OP-bonuksia kertyy niihin oikeuttavasta asioinnista.

Miten pääsen Omistaja Plus -asiakkaaksi?

Sinusta tulee Omistaja Plus -asiakas automaattisesti, kun sinulla on OP Ryhmässä tuotteita ja palveluita vähintään 150 000 eurolla lainat mukaan lukien tai sinulla on sijoituksia rahastoissa ja osakkeissa vähintään 50 000 euroa.

Lisäksi sinulla on vähintään kolme seuraavista:

  1. Päivittäiset pankkipalvelut: käyttötili, OP:n maksukortti ja OP:n digipalvelut
  2. Vakuudellinen laina, kuten opinto- tai asuntolaina, vakuudeton luotto, korttiluotto tai osamaksurahoitus OP Ryhmässä
  3. Sijoituksina vähintään yksi rahasto-, sijoitus- tai vakuutussäästämisen tuote pois lukien Tuotto-osuus
  4. Olet Pohjola Vakuutuksen etuasiakas (vakuutuksen etuasiakkuus muodostuu, kun sinulla on vakuutuksia kolmesta eri kategoriasta)

 

Kortit myöntää OP Vähittäisasiakkaat Oyj.

Miten pääsen Omistaja Plus -asiakkaaksi?

- Sinusta tulee Omistaja Plus -asiakas, kun olet osuuspankin omistaja-asiakas ja sinulla on tällä sivulla aiemmin kuvattu palveluun oikeuttava asiointi.

Onko Omistaja Plus -asiakkuus maksullinen?

- Omistaja Plus -asiakkuus ei ole maksullinen.

Voinko irtisanoa Omistaja Plus -asiakkuuden?

- Huomioithan, että Omistaja Plus -asiakkuus on maksuton. Asiakkuus ei velvoita sinua mihinkään ja sen hyödyntäminen on täysin vapaaehtoista. Omistaja Plus -asiakkuus päättyy, jos irtisanot omistaja-asiakkuuden tai 12 kuukauden kuluttua siitä, kun asiointisi ei enää täytä Omistaja Plus -asiakkuuden kriteereitä.

Miten kauan Omistaja Plus -asiakkuus on kerrallaan voimassa?

- Olet Omistaja Plus -asiakas vuoden (12 kk) kerrallaan. Asiakkuuteen oikeuttava asiointi tarkistetaan vuosittain.

Voiko alaikäinen olla Omistaja Plus -asiakas?

- Alaikäinen voi olla Omistaja Plus -asiakas, kun hänellä on tällä sivulla aiemmin kuvattu asiakkuuteen oikeuttava asiointi. Alaikäisen oma yhteyshenkilö on pääsääntöisesti sama henkilö, kuin vanhemman tai vanhempien yhteyshenkilö.

Miten yhteiset lainat ja talletukset lasketaan Omistaja Plus -asiakkuuteen oikeuttavaan asiointiin?

- Jos tili tai laina on kahden henkilön yhteisissä nimissä, lasketaan keskisaldo kummankin henkilön asiointivolyymiin. Esimerkiksi jos pariskunnalla on yhteinen 300 000 euron asuntolaina, molempien asiointivolyymiin lasketaan 300 000 euroa, koska molemmat velalliset ovat täysimääräisesti yhteisestä lainasta vastuullisia. Yhteisissä talletuksissa laskenta tehdään tilinomistajien osalta samalla periaatteella.

Vaikuttaako maksuhistoria Omistaja Plus -asiakkaaksi tulemiseen?

- Sinusta tulee Omistaja Plus -asiakas, kun sinulla on tällä sivulla aiemmin kuvattu asiakkuuteen oikeuttava asiointi ja olet lisäksi hoitanut sopimusvelvoitteesi, kuten maksut OP:lle ajantasaisesti.

Oman yhteyshenkilön tietoja ei näy OP-mobiilissa eikä op.fi-palvelussa. Miten kauan kestää, että saan oman yhteyshenkilön?

- Oman yhteyshenkilösi yhteystiedot näkyvät sinulle pääsääntöisesti heti, kun Omistaja Plus -asiakkuus näkyy OP-mobiilissasi tai kirjautuessasi op.fi-palveluun. Joissakin tilanteissa oman yhteyshenkilön tiedot näkyvät myöhemmin. Tällöin kyse on esimerkiksi osuuspankkisi yhdistymisestä toiseen osuuspankkiin tai osuuspankkisi asiantuntijan vaihtumisesta.