Perhe seisoo auton vieressä

Omistaja Plus -palvelu

Laajasti asioivalle omistaja-asiakkaalle

 

Tarjoamme Omistaja Plus -palvelun osuuspankin omistaja-asiakkaalle, joka hyödyntää pankki- ja vakuutuspalveluitamme monipuolisesti. Omistaja Plus -asiakkaana saat parhaan tuen asiointisi ja taloutesi turvaksi.

Palvelu on maksuton ja saat sen automaattisesti käyttöösi, kun sinulla on tietty määrä tuotteita ja palveluita OP Ryhmässä. Voit tarkastaa helposti, oletko Omistaja Plus -asiakas.

Omistaja Plus -palvelun edut

Omistaja Plus -asiakkaana saat omistaja-asiakkaan edut ja alennukset, mutta myös muita ainutlaatuisia etuja.

 1. Oma yhteyshenkilö

Sinulla on osuuspankissasi oma yhteyshenkilö, joka opastaa sinua raha-asioidesi hoitamisessa. Tavoitat yhteyshenkilösi sujuvasti suorasta puhelinnumerosta.

 1. Nopea asiakaspalvelu

Palvelemme sinua aina ensimmäisten joukossa, kun olet meihin yhteydessä chatissa, puhelimitse tai viestillä.

 1. Nopea käsittely lainahakemuksellesi

Käsittelemme vakuudellisen lainan, kuten asunto- tai autolainan, hakemuksesi tavallista nopeammin. Tämän lisäksi laina-asiaasi hoitaa sama asiantuntijamme alusta loppuun saakka.

 1. Korttipaketti parhailla eduilla

Saat OP Gold ja OP Duo -kortit palveluineen pakettihintaan. Goldilla saat vakuutuksia arkeen ja elämyksiin, ja Duon hintatakuulla varmistat, ettet maksa ostoksistasi liikaa.

Tutustu kortteihin

Miten saan Omistaja Plus -palvelun?

Omistaja Plus -palvelu on maksuton ja saat sen käyttöösi, kun olet osuuspankin omistaja-asiakas ja sinulla on OP Ryhmässä tuotteita ja palveluita vähintään 150 000 eurolla lainat mukaan lukien tai sinulla on sijoituksia rahastoissa ja osakkeissa vähintään 50 000 euroa.

Lisäksi sinulla on vähintään kolme seuraavista:

 1. Päivittäiset pankkipalvelut: käyttötili, OP:n maksukortti ja OP:n digipalvelut
 2. Laina, esimerkiksi asuntolaina tai opintolaina OP Ryhmässä
 3. Sijoituksina vähintään yksi rahasto-, sijoitus- tai vakuutussäästämisen tuote pois lukien Tuotto-osuus
 4. Olet Pohjola Vakuutuksen etuasiakas (vakuutuksen etuasiakkuus muodostuu, kun sinulla on vakuutuksia kolmesta eri kategoriasta)

Muistathan, että omistaja-asiakkaana saat parhaat hyödyt

 1. Vain osuuspankin omistaja-asiakkaalle kertyvät OP-bonukset
 2. Tuntuvat alennukset sijoituspalveluista ja vakuutuksista
 3. Päivittäisasioinnin palvelut ilman kuukausimaksuja 31.12.2024 saakka* siinä osuuspankissa, jossa olet omistaja-asiakas
 4. OP Ryhmän kumppaneiden tarjoamat edut 

Lue lisää omistaja-asiakkaan eduista

* Edun päättymisen jälkeen päivittäispalvelupaketin hinta omistaja-asiakkaalle on alkaen 3,95 €/kk, ja alle 30-vuotiaalle omistaja-asiakkaalle alkaen 0 €/kk. Muille alkaen 8,25 € /kk.

Miten pääsen Omistaja Plus -asiakkaaksi?

- Saat Omistaja Plus -palvelun, kun olet osuuspankin omistaja-asiakas ja sinulla on tällä sivulla aiemmin kuvattu palveluun oikeuttava asiointi.

Onko Omistaja Plus -palvelu maksullinen?

- Omistaja Plus -palvelu ei ole maksullinen.

Voinko irtisanoa Omistaja Plus -palvelun?

- Huomioithan, että Omistaja Plus -palvelu on maksuton palvelu. Palvelun hyödyntäminen on täysin vapaaehtoista eikä palvelun piiriin kuuluminen velvoita sinua mihinkään. Omistaja Plus -palvelu päättyy, jos irtisanot omistaja-asiakkuuden tai 12 kuukauden kuluttua siitä, kun asiointisi ei enää täytä palvelun kriteereitä.

Miten kauan Omistaja Plus -palvelu on kerrallaan voimassa?

- Saat Omistaja Plus -palvelun käyttöösi vuodeksi (12kk) kerrallaan ja palveluun oikeuttava asiointi tarkistetaan vuosittain.

Voiko alaikäinen saada Omistaja Plus -palvelun?

- Alaikäinen voi saada Omistaja Plus -palvelun, kun hänellä on tällä sivulla aiemmin kuvattu palveluun oikeuttava asiointi. Alaikäisen oma yhteyshenkilö on pääsääntöisesti sama henkilö, kuin vanhemman tai vanhempien yhteyshenkilö.

Miten yhteiset lainat ja talletukset lasketaan Omistaja Plus -palveluun oikeuttavaan asiointiin?

​​​​​​​- Jos tili tai laina on kahden henkilön yhteisissä nimissä, lasketaan keskisaldo kummankin henkilön asiointivolyymiin. Esimerkiksi jos pariskunnalla on yhteinen 300 000 euron asuntolaina, molempien asiointivolyymiin lasketaan 300 000 euroa, koska molemmat velalliset ovat täysimääräisesti yhteisestä lainasta vastuullisia. Yhteisissä talletuksissa laskenta tehdään tilinomistajien osalta samalla periaatteella.

Vaikuttaako maksuhistoria Omistaja Plus -palvelun saamiseen?

- Saat Omistaja Plus -palvelun, kun sinulla on tällä sivulla aiemmin kuvattu palveluun oikeuttava asiointi ja olet lisäksi hoitanut sopimusvelvoitteesi, kuten maksut OP:lle ajantasaisesti.

Oman yhteyshenkilön tietoja ei näy OP-mobiilissa eikä op.fi-palvelussa, miten kauan kestää, että saan oman yhteyshenkilön?

- Oman yhteyshenkilösi yhteystiedot näkyvät sinulle pääsääntöisesti heti, kun Omistaja Plus -palvelu näkyy OP-mobiilissasi tai kirjautuessasi op.fi-palveluun. Joissakin tilanteissa oman yhteyshenkilön tiedot näkyvät myöhemmin, tällöin kyse on esimerkiksi osuuspankkisi yhdistymisestä toiseen osuuspankkiin tai osuuspankkisi asiantuntijan vaihtumisesta.