K-Plussa Maksuaika

K-Plussa Maksuaika on joustava maksuaika- ja luottokortti sekä markkinoiden palkitsevin Plussa-kortti yhdessä paketissa.

-

 • Markkinoiden palkitsevin Plussa-kortti

  Maksa ja kerää parhaat Plussa-edut yhdellä kortilla. Maksaessasi ostokset K-Plussa Maksuaika -kortilla kerrytät Plussa-pisteitä nopeammin kaikissa K-ketjun kaupoissa.

 • Vuosimaksuton maksuaika- ja luottokortti

  Saat ostoksillesi keskimäärin 35 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Kortti on kuukausi- ja vuosimaksuton. Sitä voivat hakea kaikkien pankkien asiakkaat.

 • Turvaa ostoksillesi ympäri maailman

  Saat kortilla tekemillesi ostoksille automaattisesti 90 tai 180 vuorokauden Ostoturvavakuutuksen. Vakuutus kattaa Suomessa ja ulkomailla tehdyt myymälä- ja verkkokauppaostokset.

Tutustu korttiin ja lue lisää

Lisätietoa kortista ja sen eduista löydät plussamaksuaika.fi-sivustolta. Sivustolla voit myös hakea korttia tai korottaa korttisi luottorajaa.

Mitä K-Plussa Maksuaika maksaa?

 • K-Plussa Maksuaika-kortti on kuukausimaksuton. 
 • Korko 3 kuukauden euribor + 10,95 %, kun luotolla on korollista velkaa.
 • Tilinhoitomaksu on 5,00 euroa kuukaudessa, kun luotolla on korollista velkaa.

Todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 euron käytössä olevalle luotolle on 18,29 % (3/21). Laskelma on tehty olettaen, että kortin kuukausimaksu on 0,00 euroa, tilinhoitomaksu on 5,00 euroa kuukaudessa, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 12 saman suuruisena eränä kuukauden välein. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 2 046,21 euroa.

Tutustu kuluttajaluottotietoihin (pdf)

 

Hyödynnämme luottopäätöksessä automaattista päätöksentekoa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä

Kortin myöntää OP Vähittäisasiakkaat Oyj.