k-maksuaika

K-Plussa Maksuaika

K-Plussa Maksuaika on joustava maksuaika- ja luottokortti sekä palkitsevin Plussa-kortti yhdessä paketissa.

-

 • Palkitsevin Plussa-kortti

  Maksa ja kerää parhaat Plussa-edut yhdellä kortilla. Maksaessasi ostokset K-Plussa Maksuaika -kortilla kerrytät Plussa-pisteitä nopeammin kaikissa K-ketjun kaupoissa.

 • Vuosimaksuton maksuaika- ja luottokortti

  Saat ostoksillesi keskimäärin 35 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Kortti on kuukausi- ja vuosimaksuton. Sitä voivat hakea kaikkien pankkien asiakkaat.

 • Tuoteturva vakuuttaa ostoksesi 365 päivää

  K-Plussa Maksuaika -korttiin kuuluva Tuoteturva vakuuttaa ostokset hajoamisen tai varkauden varalta. Et siis tarvitse erillistä vakuutusta esimerkiksi uudelle puhelimellesi. Vakuutus on voimassa 365 päivää.

Tutustu ja hae korttia

K-Plussa Maksuaika on Mastercard-kortti, josta on hyötyä matkoilla ja yllättävissä tilanteissa. Voit saada korttiin jopa 10 000 euron luottorajan.

Lisätietoa K-Plussa Maksuaika -kortista ja sen eduista löydät plussamaksuaika.fi-sivustolta.

Mitä K-Plussa Maksuaika maksaa?

 • K-Plussa Maksuaika-kortti on kuukausimaksuton. 
 • Korko 3 kuukauden euribor + 10,95 %, kun luotolla on korollista velkaa.
 • Tilinhoitomaksu on 5,00 euroa kuukaudessa, kun luotolla on korollista velkaa.

Todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 euron käytössä olevalle luotolle on 21,64 % (04/24). Laskelma on tehty olettaen, että kortin kuukausimaksu on 0,00 euroa, tilinhoitomaksu on 5,00 euroa kuukaudessa, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 12 saman suuruisena eränä kuukauden välein. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 1 657,77 euroa.

Tutustu kuluttajaluottotietoihin (pdf)

Yhdistä korttisi Google Payhin. Se on maksusovellus, jolla voit maksaa kaupassa, verkossa ja sovelluksissa käyttäen vain omaa älylaitettasi. Et tarvitse maksaessasi korttia tai kortin tietoja.

Google Payllä voit maksaa lähimaksuna myös yli 50 euron ostokset.

Voit hyödyntää Plussa-etuja näyttämällä maksupäätteelle ennen maksua joko puhelimen Plussa-mobiilikortti-sovellusta, Plussa-ominaisuudella varustettua OP:n maksukorttia tai erillistä Plussa-korttia. K-Plussa Maksuaika -korttiin sisältyvän erillisen Maksutapaedun saat hyödynnettyä vain maksamalla fyysisellä K-Plussa Maksuaika -kortilla.

Voit ottaa Google Payn käyttöösi, kun sinulla on henkilöasiakkaan OP:n tunnukset. Otathan huomioon, että sinun tulee olla vähintään 16-vuotias käyttääksesi Google Paytä.

Lue lisää Google Paystä >

Korttiluoton ehdot

Yleiset korttiehdot

Kortin myöntää OP Vähittäisasiakkaat Oyj, joka toimii myös korttiin kuuluvan Tuoteturvan vakuutuksenottajana. Tuoteturvan myöntää Pohjola Vakuutus Oy. Google Pay on Google LLC:n tavaramerkki. 

 

Hyödynnämme luottopäätöksessä automaattista päätöksentekoa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä

Kortin myöntää OP Vähittäisasiakkaat Oyj.