K-Plussa Maksuaika

K-Plussa Maksuaika on joustava maksuaika- ja luottokortti sekä markkinoiden palkitsevin Plussa-kortti yhdessä paketissa. Maksa ja kerää parhaat Plussa-edut yhdellä kortilla.

-

 • Markkinoiden palkitsevin Plussa-kortti

  Saat kaikki Plussa-edut yhdellä kortilla: Käyttäessäsi K-Plussa Maksuaikaa, saat käyttöösi kaikki Plussa-edut.

  Kerrytä nopeammin Plussa-rahaa: Saat kaksinkertaiset Plussa-pisteet K-ketjun kaupoissa vuoden 2021 loppuun asti, kun maksat ostoksesi K-Plussa Maksuaika -kortilla. *

 • Vuosimaksuton maksuaika- ja luottokortti

  Saat ostoksillesi keskimäärin 35 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Kortti on kuukausi- ja vuosimaksuton. Sitä voivat hakea kaikkien pankkien asiakkaat.

 • Turvaa ostoksillesi ympäri maailman

  Saat kortilla tekemillesi ostoksille automaattisesti 90 tai 180 vuorokauden Ostoturvavakuutuksen. Vakuutus kattaa Suomessa ja ulkomailla tehdyt myymälä- ja verkkokauppaostokset.

Markkinoiden parhaat Plussa-edut

Plussa Maksuaika -kortilla saat markkinoiden parhaat Plussa-edut K-ryhmän kaupoista.

Maksaessasi K-ketjun kaupoissa K-Plussa Maksuaika -kortilla saat kaksinkertaiset Plussa-pisteet ostoksistasi vuoden 2021 loppuun asti. Plussa-etuja saat ruokaostosten lisäksi lukuisista muista hankinnoistasi. *

*Lisäpisteitä ei kerry verkkokauppaostoksista tai autohuolloista eivätkä ne vaikuta palkintopistekertymään.

Maksaminen K-Plussa Maksuaika -kortilla

 • K-Plussa Maksuaika on maksuaika- ja luottokortti yhdessä paketissa. Voit hakea kortille 1 000–6 000 euron luottorajaa.
 • Kortti on kuukausi- ja vuosimaksuton.
 • Saat ostoksillesi keskimäärin 35 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi valitset maksatko sen kerralla vai käytätkö korttisi luotto-ominaisuutta, eli maksat luottoa pois erissä.
 • Kansainvälinen Mastercard-kortti, joka toimii ympäri maailman – yli 30 miljoonassa ostopaikassa.
 • Maksa lähimaksuominaisuudella nopeasti pienet, enintään 50 euron ostokset ilman tunnusluvun näppäilyä.
 • Seuraa OP:n verkkopalvelutunnuksilla ostoksiasi ja luoton saldoa kätevästi OP-mobiilista, Pivosta sekä op.fi-verkkopalvelusta.

K-Plussa Maksuaika turvaa ostoksesi 

Maksaessasi ostoksesi K-Plussa Maksuaika -kortilla saat yli 40 euron arvoisille tuotteille ilmaisen Ostoturvavakuutuksen. Se on voimassa ympäri maailman K-Plussa Maksuaika -kortilla tehdyille ostoksille – myös verkkokaupoissa. 

Ostoturva auttaa, jos ostamasi tuote, esimerkiksi uusi puhelimesi, rikkoutuu tai varastetaan. Ostoturva korvaa rikkoutuneen laitteen korjauskulut tai uuden vastaavan laitteen hankinnan. 

K-ryhmän kaupoissa tehdyille ostoksille Ostoturva on 180 vuorokautta. Muista liikkeistä ostaessa 90 vuorokautta. Ostoturvan omavastuu on 40 euroa.

Kun maksat verkko-ostoksesi K-Plussa Maksuaika -kortilla, saat suojan ostoksillesi aina ostohetkestä toimitukseen asti. Jos esimerkiksi ostoksesi ei saavu sinulle tai lentoyhtiö, jolta varasit lennot, menee konkurssiin, voit hakea rahojasi takaisin luottokorttiyhtiöltä.

Hae K-Plussa Maksuaika -korttia

K-Plussa Mastercard uudistuu K-Plussa Maksuaika -kortiksi. Uutta K-Plussa Maksuaika -korttia voit hakea uudistuksen jälkeen vuoden 2021 aikana. Korttia voivat hakea kaikkien pankkien asiakkaat.

Jättämällä yhteystietosi saat ensimmäisten joukossa tiedon, kun uusi K-Plussa Maksuaika -kortti on haettavissa. Jätä yhteystietosi tästä

Voit hakea K-Plussa Maksuaika-korttia, kun

 • olet vähintään 18-vuotias
 • sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • sinulla on riittävä maksukyky ja raha-asiat moitteettomasti hoidettuna
 • asut pysyvästi Suomessa.

Mitä K-Plussa Maksuaika maksaa?

 • K-Plussa Maksuaika-kortti on kuukausimaksuton. 
 • Korko 3 kuukauden euribor + 10,95 %, kun luotolla on korollista velkaa.
 • Tilinhoitomaksu on 5,00 euroa kuukaudessa, kun luotolla on korollista velkaa.

Todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 euron käytössä olevalle luotolle on 18,29 % (3/21). Laskelma on tehty olettaen, että kortin kuukausimaksu on 0,00 euroa, tilinhoitomaksu on 5,00 euroa kuukaudessa, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 12 saman suuruisena eränä kuukauden välein. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 2 046,21 euroa.

Tutustu kuluttajaluottotietoihin (pdf)

Kun maksat esimerkiksi uuden puhelimen, silmälasit tai television K-Plussa Maksuaika-kortillasi, saat K-Plussa-kaupoissa tekemillesi ostokselle automaattisesti Ostoturvavakuutuksen 180 päivän ajaksi. Muissa liikkeissä tekemillesi ostoksille saat Ostoturvan 90 vuorokaudeksi.

Ostoturva auttaa, jos ostamasi tuote, esimerkiksi uusi puhelimesi, rikkoutuu tai varastetaan. Ostoturva korvaa rikkoutuneen laitteen korjauskulut tai uuden vastaavan laitteen hankinnan. Ostoturvan omavastuu on 40 euroa.

Ostoturva on voimassa kaikkialla maailmassa ja se kattaa myös kortilla maksetut verkko-ostokset.

Korvauksen hakeminen

Ota yhteyttä puhelinpalveluumme, puh. 0303 0303 (ma–pe 9–17, pvm/mpm). Kun haet korvausta, valmistaudu kertomaan tuotteen hankinta-aika ja -hinta. Pyydämme kuitit tarvittaessa.

Ostoturvan vakuutusehdot (pdf)

Ostoturvan tuoteseloste (pdf)

 • Kortin katoamisen tai väärinkäytöksen varalta K-Plussa Maksuaika-kortille on hyvä asettaa turvarajat.
 • Vuorokausikohtaiset turvarajat voit asettaa käteisnostoille, varmennettaville korttiostoille ja verkkomaksamiselle sekä muille etäostoille.
 • Uudet rajat tulevat voimaan heti.
 • Suosittelemme sinua muuttamaan turvarajoja aina tarpeesi mukaan.

Missä turvarajat voi muuttaa?

Voit asettaa ja muuttaa turvarajoja helposti op.fi:ssä ja OP-mobiilissa. Voit myös soittaa 010 252 7020 puhelinpalveluun. Turvarajat voidaan muuttaa myös osuuspankin konttorissa.

Lue ohjeet turvarajojen muuttamiseen

Mastercard Identity Check (ennen Mastercard SecureCode) on palvelu, joka lisää verkossa maksamisen turvallisuutta. Luottokortilla maksaessasi ostoksia suojaavat myös korttiyhtiön säännöt.

Palvelu perustuu kertatunnistautumiseen tekstiviestillä, eikä erillistä käyttöönottoa tarvita.

Kun teet ostosta Mastercard-kortillasi, matkapuhelimeesi lähetetään kertakäyttöinen vahvistuskoodi tekstiviestillä. Viestin saapuminen saattaa kestää hetken. Syötä tekstiviestissä oleva vahvistuskoodi verkkonäkymään maksun varmistamiseksi. Jos syötät väärän koodin neljästi peräkkäin, palvelu lukkiutuu. Palvelun lukkiutuessa ota yhteyttä Mastercard-korttien asiakaspalveluun.

Jos et ole ilmoittanut OP:lle puhelinnumeroasi, tunnistautuminen ei onnistu. Voit tarkistaa palvelussa olevan puhelinnumerosi Mastercard Identity Check -näytöltä verkko-ostosta tehdessäsi.

Kun maksat ostoksesi verkossa Mastercard Identity Check -palvelun kautta, siirryt maksuvaiheessa palveluikkunaan, jossa kuittaat ostoksen suojatussa verkkoyhteydessä omilla verkkopalvelutunnuksillasi. Näin sekä kauppias että ostaja on tunnistettu luotettavasti. Palveluita käyttävät verkkokaupat tunnistat Mastercard Identity Check -logosta. Palvelusta ei aiheudu sinulle lisäkuluja.

Mikäli olet erikseen kytkenyt Mastercard Identity Check -ominaisuuden päälle op.fi:ssä, toimii tunnistautuminen Mastercard-verkko-ostostesi yhteydessä Tupas-tunnistautumispalvelun kautta.

Mahdollisissa ongelmatilanteissa ota yhteyttä Mastercard-korttien asiakaspalveluun 010 252 7020 tai ulkomailta soittaessa +358 10 252 7020 (ma-pe kello 9-16.30).

0,0835 e/puhelu+0,167 e/min, kun soitetaan kotimaan kiinteän verkon lankaliittymästä (hinta sisältää ALV:n).

0,0835 e/puhelu+0,167 e/min, kun soitetaan matkapuhelinliittymästä (hinta sisältää ALV:n).

Lue lisää verkkomaksamisesta

Uudistamme luottorajan korotushakemusta eikä luottorajan korottaminen ole valitettavasti tällä hetkellä mahdollista verkossa. Voit hakea luottorajan korotusta taas verkossa maalis-huhtikuussa 2021.

Voit tarvittaessa olla yhteydessä luottorajan korottamisesta OP:n asiakaspalveluun

Pivolla maksat helposti kaverille, verkossa ja kassalla ja näet, mihin rahasi kuluvat. Useaan kertaan palkittu Pivo on asiakkaidemme suosikki.

Lue lisää Pivosta

 

Hyödynnämme luottopäätöksessä automaattista päätöksentekoa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä

Kortin myöntää OP-Korttiyhtiö Oyj.