op platinum kortti

OP Platinum

On aika nauttia. OP Platinum auttaa keskittymään olennaiseen. Säästä aikaa ja vaivaa. Matkusta huoletta ja maksa pankki- tai luotto-ominaisuudella turvallisesti missä vain.

-

 • Matkavakuutus, matkan peruuntumisturva ja vuokra-autovakuutus reissuillesi

  OP Platinum on paljon matkustavan ykköskortti. Korttiin kuuluu kattava Pohjola Matkavakuutus ja matkan peruuntumisturva. Vuokra-autovakuutus poistaa vuokra-auton omavastuun 2 000 euroon asti kotimaassa ja ulkomailla.

 • Priority Pass avaa ovet loungeihin

  Priority Pass avaa maksutta pääsyn satojen lentoasemien lounge-tiloihin sinulle ja yhdelle seuralaisellesi.

 • Concierge-palvelu helpottaa elämääsi

  Maksuton Concierge-palvelu auttaa hoitamaan juoksevia asioita. Voit soittaa assistentille ja pyytää varaamaan hotellihuoneen, tilaamaan kukkatoimituksen tai hankkimaan syntymäpäivälahjan.

 • Juhli unelmalyöntiäsi Hole in one -vakuutuksella

  Hole in one -vakuutuksella juhlit unelmalyöntiäsi shampanjatarjoilun kera muiden pelaajien kanssa.

 • ID-Turva tuo mielenrauhaa

  Korttiin sisältyy ID-Turva, jonka asiantuntijoiden neuvojen avulla voit ennaltaehkäistä identiteettivarkauden uhriksi joutumista, tai tarvittaessa saat apua seurausten rajoittamiseksi.

Hae korttia

Maksaminen

 • Maksa debit- tai credit-ominaisuudella. Alle 50 euron ostokset maksat kätevästi lähimaksulla.
 • Joustoa elämään. Luottoa 2 000 eurosta alkaen jopa 20 000 euroon saakka, limiitti oman tarpeen ja maksukyvyn mukaan.
 • Luotolla maksaessasi saat keskimäärin 35 päivää korotonta maksuaikaa.
 • Kuluttajansuojalain mukainen ostoturva auttaa ongelmatilanteissa. Voit hakea rahoja takaisin luottokorttiyhtiöltä kortin credit- eli luotto-ostoksista myyjäyrityksen sopimusrikkomustilanteissa.
 • Omistaja-asiakkailla korttiin sisältyy Tuoteturvavakuutus, joka turvaa kortilla maksamasi tuotteet rikkoutumisen tai varkauden varalta 365 päivän ajan, aina 2 000 euroon saakka.
 • Vähennä korttien määrää lompakossasi. Yhdistä OP:n Visa-korttiisi K-Plussa.
 • Yhdistä korttisi Apple Pay- tai Google Pay™️ -palveluun ja maksa kätevästi älylaitteella missä oletkin.

Tukea kortin käyttöön

OP Platinumin omasta asiakaspalvelusta 0100 0510 saat apua korttiisi liittyvissä kysymyksissä. Samasta numerosta tavoitat myös Concierge-palvelun, Identiteettiturvan ja vakuutuspalvelut.

Hanki puhelimeesi kätevä infokortti, josta löydät kaikki OP Platinumin edut sekä niihin liittyvät yhteystiedot aina tarvittaessa. Infokortti tallentuu iOS-puhelimissa Apple Walletiin ja Anroid-puhelimissa YourWalletiin, joka on ladattavissa sovelluskaupasta. Talleta Infokortti puhelimeesi osoitteessa op.fi/platinum-infokortti.

Hinta

OP Platinum -paketin hinta on 50,00 euroa kuukaudessa. Se sisältää kortin 2,95 €/kk ja korttiin liitetyt lisäpalvelut, sekä valitun laskutustavan (ml. paperilaskun kulun).

 

Hae korttia

Kortin lisäpalvelut

 

Nyt voit unohtaa täpötäydet lähtöaulat – loungessa saat omaa rauhaa ja yksityisyyttä. OP Platinum -kortin mukana saat Priority Pass-kortin, joka oikeuttaa sinut ja yhden seuralaisesi käyttämään VIP-loungea sadoilla lentokentillä, maksutta.

Loungessa käytössäsi ovat loungen tarjoiluiden ja ravintolapalveluiden lisäksi mm. Wi-Fi, maksuttomia sanoma- ja aikakausilehtiä, mahdollisuus työskennellä viihtyisissä ja rauhallisissa tiloissa tai konferenssihuoneissa, viihdettä sekä mahdollisuus peseytyä ja levätä. Lounget ovat aina käytössäsi riippumatta siitä, millä lentoyhtiöllä tai missä lentoluokassa matkustat.

 • Voit nauttia Priority Passin tarjoamasta yksityisyydestä yli 1000 loungessa, yli 130 maassa ja 500 kaupungissa ympäri maailmaa.
 • Lounget löydät osoitteesta www.prioritypass.com
 • Pääset sisään loungeen Priority Pass-kortillasi ja voimassa olevalla henkilöllisyystodistuksella, pidä siis Priority Pass aina mukanasi!

Priority Pass-asioidessa sinua palvelee OP-Visa Platinum -asiakaspalvelu 0100 0510 (valinta 5: Platinum-lisäpalvelut).

Pohjola Matkavakuutus kattaa sekä henkilö- että matkatavaravakuutuksen

Matkavakuutus (ehdoissa Yrityksen matkaturva) on voimassa 86-ikävuoteen asti kaikilla OP Platinum -asiakkailla. Vakuutettuna ovat sinun lisäksesi mukana matkustavat alle 18-vuotiaat perheenjäsenet. Vakuutuksen voimassaolo ei edellytä matkan maksamista kortilla, mutta kortin on oltava voimassa matkan aikana.

 • Matkavakuutus on voimassa enintään 45 vuorokauden pituisilla vapaa-ajan matkoilla kaikkialla maailmassa. Suomessa matkavakuutus on voimassa matkoilla, jotka tehdään linnuntietä mitattuna vähintään 50 kilometrin etäisyydelle vakuutetun asunnosta, työpaikasta, opiskelupaikasta ja vapaa-ajan asunnosta. Vakuutus ei ole kuitenkaan voimassa edellä mainituissa paikoissa tai matkoilla tässä mainittujen paikkojen välillä
 • Käytettävissäsi on Pohjola Vakuutuksen ainutlaatuinen ulkomaanpalveluverkosto, jonka toimistot maksavat suoraan korvauksia jo paikan päällä, auttavat lääkärien ja sairaaloiden valinnassa sekä rikos- ja tutkintapöytäkirjojen hankinnassa.
 • Pohjola Vakuutuksen 24 h -matkahätäpalvelusta saat ulkomaanmatkalla ollessasi Pohjola Vakuutuksen omilta korvausasiantuntijoilta apua luotettavan lääkärin tai sairaalan valintaan, henkilökohtaista tukea sairaus- tai loukkaantumistilanteessa sekä maksusitoumuksen sairaalahoitoon, leikkaukseen tai muuhun toimenpiteeseen tai yhteyden lääkäriin, jonka kanssa voit keskustella esimerkiksi sinulle ehdotetusta hoidosta. Matkahätäpalvelusta saat apua suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Voit tarvittaessa pyytää myös lääkäriäsi ulkomailla soittamaan hätäpalveluun.
 • Pohjola Vakuutuksen 24 h -matkahätäpalvelu +358 10 253 0011.
 • Hakiessasi korvauksia ilmoita vakuutusyhtiölle matkavakuutuksen numero 16-634-291-2. Pidä myös henkilöllisyystodistus mukanasi. Matkavakuutus on voimassa, kun sinulla on voimassa oleva OP Platinum-kortti. Erillistä matkavakuutuskorttia ei vaadita (olemassa olevia voi käyttää, mutta uusia ei enää toimiteta).

Matkan peruuntumisturva

 • Kun maksat ulkomaanmatkasi ja siihen liittyvät palvelut OP Platinum -kortin credit-ominaisuudella, voit saada matkan peruuntuessa 75 prosentin korvauksen matkakuluista ja matkaan liittyvistä palveluista, kuten matkalipuista ja majoituksesta. Voit perua matkan ilman erityistä syytä.

​Lisätietoja ja ehdot

Saat lisätietoja vakuutuksesta ja apua OP Platinum asiakaspalvelusta 0100 0510 (valintanumero 3: Vakuutuspalvelut > valintanumero 1: Matkavakuutus, matkan peruuntumisturva ja tuoteturva). 

Tutustu sekä matkavakuutuksen että peruuntumisturvan turvaselvitykseen ja vakuutusehtoihin:

Vuokra-autovakuutus poistaa vuokra-auton vakuutuksen omavastuun 2 000 euroon asti kotimaan ja ulkomaan matkoillasi.

Vakuutus on voimassa automaattisesti, kun sinulla on voimassa oleva OP Platinum-kortti. Vakuutuksen voimassaolo ei vaadi autovuokrauksen tai matkan maksamista OP Platinum -kortilla.

Saat lisätietoja vuokra-autovakuutuksesta ja apua vahingon sattuessa OP Platinum -palvelusta 0100 0510 (valintanumero 3: Vakuutuspalvelut > valintanumero 2: Vuokra-autovakuutus)

 • Omistaja-asiakkaana saat meiltä rahasi takaisin, jos kortilla ostamasi tuote rikkoutuu tai varastetaan vuoden aikana.
 • Et tarvitse erillistä vakuutusta esimerkiksi uudelle puhelimellesi.
 • Omavastuu on vain 75 euroa, eli perinteistä kotivakuutuksen omavastuuta pienempi.

Mitä ostoksia Tuoteturva vakuuttaa?

Aina välillä sattuu ja tapahtuu, puhelin lipsahtaa kädestä, kahvit kaatuvat läppärille tai upouudet silmälasit särkyvät.

Tuoteturva korvaa OP Platinumilla tehdyt ostokset hajoamisen tai rikkoutumisen varalta. Et siis tarvitse erillistä vakuutusta esimerkiksi uudelle puhelimellesi.

Milloin vakuutus on voimassa?

Vakuutus kattaa OP Platinumin credit- ja debit-korttiostokset eli ostoksesi on vakuutettu aina, kun maksat OP Platinumilla.

Vakuutus suojaa ostokset 365 päivän eli vuoden ajan siitä hetkestä, kun kortin omistaja on saanut tuotteen.

Tuoteturva vakuuttaa ostokset maksoit sitten verkossa, kivijalassa tai vaikka Apple Payllä.

Onko vakuutuksessa omavastuuta tai enimmäissummaa korvauksen määrälle?

Vahingon sattuessa on vakuutuksen omavastuu 75 euroa. Yksittäisestä esineestä korvataan enintään 2 000 euroa.

Miten toimin, jos jotain sattuu?

Kun vahinko sattuu, voit tehdä vahinkoilmoituksen OP-mobiilissa tai op.fi-palvelussa.

Tuoteturvan ehdot ja lisätiedot

Tuoteturvan myöntää Pohjola Vakuutus Oy.

Kuluttajansuojalain mukaan voit hakea rahoja takaisin luottokorttiyhtiöltä kortin credit- eli luotto-ostoksista myyjäyrityksen sopimusrikkomustilanteissa. Sopimusrikkomuksesta on kyse esimerkiksi silloin, kun credit-ominaisuudella ostamasi tuote tai palvelu on virheellinen, katoaa kuljetuksen aikana tai myyjäyritys menee konkurssiin ennen kuin ehdit saada tuotteen.

Voit hakea rahojasi takaisin myös lentoyhtiön tai matkanjärjestäjän konkurssissa tai jos lentoyhtiö tai matkanjärjestäjä peruuttaa matkan eikä korvaa sitä.

Myyjän sopimusrikkomuksen osoittamiseksi asian hoitaminen kannattaa aloittaa ensin myyjäyrityksen kanssa. Tee reklamaatio luotonantajalle viipymättä, kun myyjän sopimusrikkomus on selvä.

Näin teet reklamaation luottoyhtiölle

Korttiin kuuluu ID-Turva -palvelu, joka auttaa ennaltaehkäisemään, havaitsemaan ja rajoittamaan identiteettivarkautta. Kokeneet asiantuntijat ovat sinua varten ja saat henkilökohtaista palvelua, kun tarvitset apua. 

Mitä identiteettivarkaus tarkoittaa?

Identiteettivarkaudessa toinen henkilö, jopa lähipiiristäsi, saa henkilötietosi käsiinsä ja hyödyntää niitä taloudellista etua tavoitellen esimerkiksi petosten tekemiseen tai muihin rikollisiin tekoihin, kuten luoton hakemiseen, ilman sinun lupaasi. Tämä voi tapahtua kenelle tahansa ja milloin tahansa. Tietosi voivat päätyä vääriin käsiin myös tietovuodon yhteydessä tai jos esimerkiksi passisi tai ajokorttisi häviää tai varastetaan. On aivan mahdollista, että petoksen tekijä ottaa luottoja, matkapuhelinliittymiä, tilaa tavaroita tai ottaa lainhuudatuksen kiinteistöösi. Petoksen tekijä pitää kaiken arvokkaan ja sinä jäät yksin velvollisuuksien ja maksuvaatimusten kanssa. Identiteettivarkauden uhriksi joutuminen on epämiellyttävää, aikaa vievää ja voi johtaa taloudellisiin menetyksiin.

Miten ID-Turvan asiantuntijat auttavat sinua ennaltaehkäisemään, havaitsemaan tai rajoittamaan identiteettivarkautta?

ID-Turvan asiantuntijat auttavat sinua tekemään ennalta ehkäiseviä toimenpiteitä ja saat ohjeita kuinka pienentää petoksen uhriksi joutumisen riskiä. Mikäli epäilet joutuneesi identiteettivarkauden uhriksi, asiantuntijat auttavat kartoittamaan identiteettivarkauden laajuuden väärinkäytön ja taloudellisen vahingon estämiseksi. Jos joudut identiteettivarkauden tai taloudellisen petoksen uhriksi, asiantuntijat auttavat sinua selvittämään tilanteen ja rajoittamaan seurauksia esimerkiksi auttamalla sinua:

 • kiistämään perusteettomat maksuvaatimukset
 • peruuttamaan tilatut liittymät
 • poistamaan luottotietoyhtiöiden asettamat maksuhäiriömerkinnät

Voit olla yhteydessä ID-Turvan asiantuntijoihin soittamalla asiakaspalveluun 0100 0510 (valinta 4: ID-Turva, ma-pe klo 9-17, 24/7 englanniksi).

Maailmanlaajuinen Concierge-palveluksi helpottaa elämääsi monella tavalla!

Concierge etsii sinulle vaikkapa lähimmän golf-kentän tai parhaan kalaravintolan missä päin maailmaa sitten oletkin. Vältyt salapoliisityöltä ja voit luottaa asiantuntevien ammattilaisten taitoon, joilta saat hyvät suositukset valittavaksesi. Näin voit nauttia niin arjesta kuin lomasta täysipainoisesti rutiiniluonteisten asioiden häiritsemättä. 

Concierge-palvelun asiantuntijat hoitavat monet asiat kätevästi puolestasi ja auttavat  esimerkiksi:

 • Matkan suunnittelussa, kuten aktiviteettien, lentojen ja hotellihuoneen varaamisessa
 • Lippuvarausten tekemisessä konsertteihin, musikaaleihin ja urheilutapahtumiin
 • Mökkivarausten tekemisessä hiihtolomareissulle
 • Kukkatoimitusten järjestämisessä
 • Syntymäpäivä- tai valmistumislahjan hankinnassa vaikka ystävälle tai kummilapselle
 • Pöytävarausten tai vieraslistavarausten tekemisessä, vaikka isommallekin syntymäpäiväseurueelle
 • Uuden pesukoneen hankinnassa valitsemillasi kriteereillä

Voit myös kysellä paikallisia neuvoja ja vinkkejä asiantuntijoiltamme, joiden käytössä on laajat verkostot ja paikalliset kumppanit - saat ehdotuksia uusista ja mielenkiintoisista elämyksistä!

Kun oma aika, voimavarat tai verkostot eivät riitä, autamme niin pienissä, suurissa kuin aikaa vievissä asioissa. Teemme kaiken voitavamme auttaaksemme sinua, jotta voit rentoutua ja sinulle jää aikaa muihin tärkeisiin asioihin, kokeile vaikka heti!

Voit olla yhteydessä Conciergeen puhelimitse soittamalla OP Platinum -asiakaspalveluun 0100 0510, valinta 5. 

Palvelua voit hyödyntää niin usein kuin on tarpeen ja sen käyttö on maksutonta, mahdolliset ostot veloitetaan kortilta. 

Onnistuitko lyömään Hole in onen? Hole in one -vakuutus korvaa samppanjatarjoilun samaan aikaan samalla golfkentällä olleille pelaajille!

 • Hole in one- vakuutuksen (HIO) mukaan korvataan vakuutetun tekemän hole in one -lyönnin jälkeen golfin ns. kirjoittamattoman herrasmiessäännön mukaan samaan aikaan samalla golfkentällä olleille muille pelaajille tarjottavasta shamppanjasta tai muusta tarjoilusta aiheutuneet kustannukset.
 • Vakuutus on voimassa jatkuvana kaikkialla maailmassa OP Platinum -kortinhaltijoille sen kalenterikuukauden loppuun, jolloin kortinhaltija täyttää 86 vuotta. Kortinhaltijoiden tulee asua vakituisesti Suomessa ja heillä tulee olla voimassaoleva Kela-kortti. Vakuutus ei ole voimassa mahdollisille rinnakkaiskortinhaltijoille.
Korvauksen hakeminen
 
 • Korvausta voit hakea: https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/vakuutukset/vahinkoapu-ja-vahinkoilmoitus.
 • Kustannukset korvataan sillä edellytyksellä, että tarjoilu tapahtuu välittömästi hole in one -lyönnin sisältäneen kierroksen jälkeen sillä golfkerholla, jonka kentällä lyönti on tapahtunut.
 • Vakuutettu maksaa tarjoilukustannukset ja hakee erikseen korvauksen lähettämällä laskun ja todistuksen tarjoilusta (golfkerhon klubiravintolasta tai kahviosta) sekä korvaushakemuksen Pohjola Vakuutukselle.
 • Kustannukset korvataan 600 € saakka.
 
Saat lisätietoja vakuutuksesta ja apua OP Platinum asiakaspalvelusta 0100 0510 (valintanumero 3: Vakuutuspalvelut > valintanumero 1: Matkavakuutus, matkan peruuntumisturva ja tuoteturva).

Henkilökohtaisella numerolla varustetut avaimenperät palauttavat hävinneet avaimesi!

OP Platinum -kortin mukana sinulle toimitetaan kaksi henkilökohtaisella numerolla varustettua avaimenperää. Mikäli avaimenperiin kiinnitetyt avaimesi katoavat, avaimet löytänyttä henkilöä pyydetään viemään avaimet lähimpään postilaatikkoon. Posti toimittaa kadonneet avaimesi avaimenperän tietojen avulla takaisin sinulle kirjattuna kirjeenä.

Jos avaimenperä on vahingoittunut, voit saada maksutta kerran vuodessa uuden soittamalla OP Platinum -palveluun puhelin 0100 0510 (valintanumero 5: Platinum-lisäpalvelut).

Hätäkäteinen

 • Mikäli OP Platinum -korttisi vahingoittuu tai katoaa, sinulla on mahdollisuus saada hätäkäteistä matkasi turvaamiseksi. Visa Global Customer Assistance -palvelusta esimerkiksi hätätilanteessa rahan toimitus majoituksen lähelle pankkiin tai valuutanvaihtopisteeseen käyttövaran puitteissa.
 • Soita tällaisessa tilanteessa OP Platinum -asiakaspalveluun 0100 0510. Palvelu on auki ympäri vuorokauden jokaisena viikonpäivänä.

International SOS Assistance -palvelut

 • Visan International SOS Assistance -palvelut 24 h (puh +44 208 762 8146) tarjoavat lääkäri- ja sairaanhoitopalvelua, lainopillista ja tulkkiapua.

OP Platinum puhelinpalvelusta 0100 0510 saat apua korttiisi liittyvissä kysymyksissä 24/7. Valikossa on 5 vaihtoehtoa:

 • Valinta 1: Korttiasiakaspalvelu 24/7
 • Valinta 2: Korttien sulkupalvelu 24/7
 • Valinta 3: Vakuutuspalvelut

1. Matkavakuutus, Matkan peruuntumisturva ja Tuoteturva (Pohjola Vakuutus) ma-pe klo 8-17 (24 h matkahätäpalvelu +358 10 253 0011)

2. Vuokra-autovakuutus (AXA) ma-pe klo 9-17

 • Valinta 4: ID-turva ma-pe 9-17 (24/7 englanniksi) tai sähköpostitse: opvisaplatinum@idturva.fi
 • Valinta 5: Platinum lisäpalvelut (Priority Pass, concierge-palvelu, avainpalvelu) ma-pe klo 9-22 (la klo 10-18 englanniksi ja ruotsiksi), tai sähköpostitse: opvisaplatinum@lisaetu.fi

Infokortista löydät nopeasti OP Platinumin edut sekä niihin liittyvät yhteystiedot aina tarvittaessa. Voit tallettaa infokortin Apple Walletiin tai Android-puhelimissa YourWalletiin, joka on ladattavissa sovelluskaupasta. Talleta Infokortti puhelimeesi osoitteessa op.fi/platinum-infokortti tai skannaamalla QR-koodi.

image

 

Tietoa kortista ja sen käytöstä

 

 • OP Platinum -paketti maksaa 50,00 euroa kuukaudessa sisältäen kortin 2,95 €/kk ja korttiin liitetyt lisäpalvelut sekä valitun laskutustavan (ml. paperilaskun kulun).
 • Korko 3 kuukauden euribor + 8,95 %, kun luotolla on korollista velkaa.
 • Tilinhoitomaksu on 3,50 euroa kuukaudessa, kun luotolla on korollista velkaa.

Todellinen vuosikorko laskettuna 2 000 euron luotolle on 17,93 % (01/23). Laskelmassa ei ole otettu huomioon omistaja-asiakkaan saamia tai muita alennuksia. Laskelma on tehty olettaen, että kortin kuukausimaksu on 2,95 euroa, tilinhoitomaksu on 3,50 euroa kuukaudessa, käytössä on maksuton e-lasku ja luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 12 samansuuruisessa erässä kuukauden välein. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 2 176,60 euroa. 

 • Luottoa 2 000 eurosta alkaen jopa 20 000 euroon saakka, limiitti oman tarpeen ja maksukyvyn mukaan.
 • Voit valita veloitetaanko ostoksesi debit-puolelta eli suoraan pankkitililtäsi vai credit-puolelta, jolloin voit hyödyntää kortin maksuaikaa tai käyttää kortin luottoa.
 • Käytössäsi on keskimäärin 35 päivää korotonta maksuaikaa.
 • Voit valita haluamasi eräpäivän neljästä eri vaihtoehdosta: 7., 15., 23., tai kuukauden viimeinen päivä.
 • Voit liittää korttiin Plussa-ominaisuuden.
 • Voit nostaa käteistä K-ruokakauppojen ja Tokmanni-myymälöiden kassoilta.
 • Lähimaksuominaisuudella maksat nopeasti pienet, enintään 50 euron ostokset ilman tunnusluvun näpyttelyä.
 • Seuraat korttisi tapahtumia kätevästi OP-mobiilista, Pivosta sekä op.fi-palvelusta.
 • Voit kerryttää säästöjä joka kerta debit-puolella maksaessasi, kun otat käyttöön Säästölippaan ja säästöön siirron korttimaksusta.
Voit hakea OP:n Visaa, kun
 
 • olet vähintään 18-vuotias
 • olet OP:n pääasiallinen asiakas
 • sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • sinulla on riittävä maksukyky ja raha-asiat moitteettomasti hoidettuna
 • asut pysyvästi Suomessa.
Kerää Plussa-rahaa kätevästi OP:n kortillasi. Voit liittää K-Plussa -ominaisuuden korttiisi helposti samalla kun haet korttia.

Kortilla on turvallista maksaa internet- ja muita etäostoksia. Korttiin on liitetty automaattisesti Visa Secure -verkkomaksamispalvelu.

Visa Secure on palvelu, joka lisää verkossa maksamisen turvallisuutta. Palvelussa sekä kauppias että ostaja tunnistetaan luotettavasti. Palveluita käyttävät verkkokaupat tunnistat Visa Secure -logosta.

Ota käyttöön mobiilimaksaminen Apple Pay ja Google Pay

Yhdistä korttisi Apple Payhin tai Google Payhin. Ne ovat maksusovelluksia, joilla voit maksaa kaupassa, verkossa ja sovelluksissa käyttäen vain omaa älylaitettasi. Et tarvitse maksaessasi korttia tai kortin tietoja. 

Apple Paylla ja Google Paylla voit maksaa lähimaksuna myös yli 50 euron ostokset. 

Huomioi, että kortin omistajan tulee olla yli 13-vuotias, kun kortti liitetään Apple Payhin ja yli 16-vuotias, kun se liitetään Google Payhin.

Lue lisää mobiilimaksamisesta

Voit säätää korttisi turvarajoja, nostaa luottorajaa ja muuttaa maksuohjelmaa joustavammaksi helposti verkossa tai OP Mobiilissa. Muista hyödyntää myös korttisi edut!

Osuuspankin omistaja-asiakkaalle OP-bonuksia kerryttävät:

 • Säästämisen tileillä olevat rahat

 • Asuntolaina, opintolaina ja vakuudellinen pankkilaina

 • Rahastot ja sijoitussidonnaiset vakuutukset

 • Maksetut vakuutusmaksut, kuten koti- ja ajoneuvovakuutus sekä jatkuva matkavakuutus

OP-bonuksia käytetään pankin palvelumaksuihin ja vakuutusmaksuihin.

 

Kortin myöntää OP Vähittäisasiakkaat Oyj, joka toimii myös korttiin kuuluvien vakuutusten vakuutuksenottajana ja muiden lisäpalveluiden sopimusasiakkaana. Matkavakuutuksen sekä vuokra-autovakuutuksen myöntää vakuutusyhtiö Inter Partner Assistance SA / AXA. Hole in one -vakuutuksen ja Tuoteturvan myöntää Pohjola Vakuutus Oy. Identiteettiturvan, Concierge-palvelun sekä Avainpalvelun tarjoaa Tenerity AB. Apple Payn tarjoaa Apple. Google Pay on Google LLC:n tavaramerkki.

 

Kortin myöntää OP Vähittäisasiakkaat Oyj.