OP Visa Platinum kuva

OP-Visa Platinum

Ainutlaatuisia etuja ja parhaita palveluja.

Korttien kuninkaallinen

OP-Visa Platinum on maksuvälineesi kaikkialla maailmassa ja se on paljon muutakin kuin pankki- ja luottokortti. OP-Visa Platinum -asiakkaana käytössäsi on lukuisia palveluita jotka antavat lisäturvaa, säästävät aikaa ja vaivaa sekä tarjoavat mahdollisuuden nauttia elämästä.

Parhaat edut ja lisäpalvelut

 • Vapaa-ajan matkasi on turvattu kattavalla Eurooppalaisen matkavakuutuksella.
 • Priority Pass avaa pääsyn satojen lentoasemien VIP-lounge -tiloihin.
 • Vuokraa auto ulkomailla ilman kalliita lisävakuutuksia. Vuokra-autovakuutus poistaa omavastuun 2 000 euroon asti. 
 • Kortilla maksaessasi saat 180 päivän turvan ostoksillesi.
 • Concierge-palvelun kautta hankit vaikkapa teatteriliput ohi jonojen.
 • Hole-in-One -vakuutuksella juhlit unelmalyöntiä muiden kanssapelaajien kanssa.
 • Käytössäsi on palvelu, josta saat mm. hätätilanteessa rahaa tai korvaavan kortin.
 • ID-Turva auttaa sinua identiteettivarkauden sattuessa ja tekemään ennalta ehkäiseviä toimenpiteitä varkauden varalle.
 • Kun maksat ulkomaanmatkasi ja siihen liittyvät palvelut OP-Visa Platinum -kortin credit-ominaisuudella, voit saada matkan peruuntuessa 75 prosentin korvauksen matkakuluista ja matkaan liittyvistä palveluista.
 • Omistaja-asiakkaana saat bonusta credit-ominaisuudella maksamistasi ostoksista ja käytössä olevasta korttiluotosta.
 • OP-Visa Platinum -asiakaspalvelu palvelee sinua kaikissa korttiin ja sen lisäpalveluihin liittyvissä asioissa.

Concierge-palvelun kautta voit tilata vaikka kieloja joulukuussa. Muista hyödyntää palvelua myös kotimaassa. Aina ei tarvitse olla matkoilla nauttiaksesi palvelun eduista.

Samuli Pehkonen Tuotepäällikkö, OP

OP-Visa Platinum kortin ominaisuudet

 • OP-Visa Platinum sisältää credit- ja debit-maksuvaihtoehdot.
 • Luottoa 2 000 eurosta alkaen jopa 20 000 euroon saakka, limiitti oman tarpeen ja maksukyvyn mukaan.
 • Kortin lyhennystapa: tasaeräiset, asiakkaan valitsemat kuukausilyhennykset. Minimilyhennys on 2 % luottorajasta.
 • Eräpäivävaihtoehdot ovat: kuukauden 7., 15., 24. tai kuukauden viimeinen päivä.
   

OP-Visa Platinum -kortin käyttö

 • OP-Visa Platinum -kortti käy maksuvälineenä yli 29 miljoonassa myynti- ja palvelupisteessä ympäri maailman.
 • Voit nostaa käteistä ja maksaa laskuja sekä pankkitililtäsi (Visa Debit) että Visa-tililtäsi (Visa Credit).
 • Debit-ostokset veloitetaan tililtäsi muutaman päivän kuluessa, credit-ostoksille saat keskimäärin kuukauden korotonta maksuaikaa, jonka jälkeen voit hyödyntää kortin luottoa.
 • OP-Visa Platinum -kortilla on turvallista maksaa internet- ja muita etäostoksia. Korttiin on liitetty automaattisesti Verified by Visa -verkkomaksamispalvelu.
 • Korttisi voi liittää myös Pivo-mobiililompakkoon, jolloin mm. korttitapahtumien seuraaminen on helpompaa ja maksuja muille käyttäjille on mahdollista tehdä ja vastaanottaa pelkän puhelinnumeron perusteella.
 • OP-Visa Platinum-kortti 50,00 euroa kuukaudessa sisältäen kortin kuukausimaksun 2,95 euroa ja korttiin liitetyt lisäpalvelut.
 • Korko 3 kuukauden euribor + 7,95 %, kun luotolla on korollista velkaa.
 • Tilinhoitomaksu on 3,50 euroa kuukaudessa, kun luotolla on korollista velkaa.

Todellinen vuosikorko laskettuna 2 000 euron käytössä olevalle luotolle on 14,15 % (8/19). Laskelma on tehty olettaen, että kortin kuukausimaksu on 2,95 euroa, tilinhoitomaksu on 3,50 euroa kuukaudessa, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 12 saman suuruisena eränä kuukauden välein. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 2 146,75 euroa.

OP-Visa Platinum puhelinpalvelusta saat apua korttiisi liittyvissä kysymyksissä.

OP-Visa Platinum -kortin oma puhelinpalvelu, ma-su 24h/vrk
4324-korttinumerolla alkaville korteille  (09) 6964 6410 (24h)
4010-korttinumerolla alkaville korteille  0100 0510 (24h)

Sähköpostitse palvelemme seuraavissa osoitteissa:

ID-Turva

opvisaplatinum@idturva.fi

PriorityPass ja Concierge-palvelu

opvisaplatinum@lisaetu.fi

Eurooppalaisten matkavakuutus kattaa sekä henkilö- että matkatavaravakuutuksen. Matkavakuutus (ehdoissa Yrityksen matkaturva) on voimassa 86-ikävuoteen asti kaikilla OP-Visa Platinum -asiakkailla. Vakuutettuna ovat sinun lisäksesi mukana matkustavat alle 18-vuotiaat perheenjäsenet. Vakuutuksen voimassaolo ei edellytä matkan maksamista kortilla.

Käytettävissäsi on Eurooppalaisen ainutlaatuinen ulkomaanpalveluverkosto, jonka toimistot maksavat suoraan korvauksia jo paikan päällä, auttavat lääkärien ja sairaaloiden valinnassa sekä rikos- ja tutkintapöytäkirjojen hankinnassa. Eurooppalaisen omat korvausasiantuntijat vastaavat hätäpuheluihin vuorokauden kaikkina aikoina.

Kun maksat ulkomaanmatkasi ja siihen liittyvät palvelut OP-Visa Platinum -kortin credit-ominaisuudella, voit saada matkan peruuntuessa 75 prosentin korvauksen matkakuluista ja matkaan liittyvistä palveluista, kuten matkalipuista ja majoituksesta. Voit perua matkan ilman erityistä syytä.

Tutustu sekä matkavakuutuksen että peruuntumisturvan turvaselvitykseen ja vakuutusehtoihin:

Voit unohtaa täpötäydet lähtöaulat — VIP-loungessa saat rauhaa ja yksityisyyttä. OP-Visa Platinum -kortin mukana saat Priority Pass -kortin, joka oikeuttaa sinut ja yhden seurassasi olevan vieraan käyttämään VIP-loungea sadoilla lentokentillä. VIP-loungesta löydät kaiken tarvitsemasi ja voit rentoutua. Käytössäsi ovat ravintolapalveluiden lisäksi mm. internet-, puhelin- ja faxipalvelut. Myös lennon aikataulutiedot näet loungen infomonitoreista.

Voit nauttia Priority Passin tuomasta yksityisyydestä yli 1000 VIP-loungessa yli 130 maassa ja 500 kaupungissa ympäri maailman. Vieraillessasi VIP-loungessa sinun tulee näyttää Priority Pass -korttisi.

Priority Pass -asioissa sinua palvelee OP-Visa Platinum -palvelu +358 9 6964 6410 (valintanumero 2: Platinum-lisäpalvelut). Lisätietoja löydät osoitteesta www.prioritypass.com.

 

Vuokra-autovakuutus poistaa (vakuutus on voimassa automaattisesti, jos matkasi alkaa 14.10.2019 tai sen jälkeen) vuokra-auton vakuutuksen omavastuun 2000 euroon asti. 

Näin pystyt esimerkiksi välttämään autovuokraamoiden kalliit omavastuiden pienennysmaksut. Vakuutuksen voimassaolo ei vaadi OP-Visa Platinum -kortin käyttöä.

Vuokra-autovakuutuksen asiakaspalvelu: +358 9 4245 0008 (ma-pe klo 9-17, pvm/mpm*).

Tuoteturvavakuutus sisältyy osuuspankin omistaja-asiakkaan OP-Visa Platinum -korttiin automaattisesti. Tuoteturva on omistaja-asiakkaan entistä kattavampi maksuton vakuutus. Kortilla maksaessasi saat 180 päivän turvan ostoksillesi. Ostoturvan tapaan Tuoteturva korvaa esimerkiksi rikkoutuneen laitteen korjauskulut tai uuden laitteen hankinnan. Korvattavan esineen tulee olla uusi ja yksityiseen käyttöön hankittu. Omavastuu on 75 euroa. Tuoteturvan myöntää Pohjola Vakuutus Oy.

Concierge-palvelusta voit pyytää apua esimerkiksi matkan suunnittelussa, hotellihuoneen varaamisessa, kukkatoimitusten järjestämisessä tai erilaisten lippujen tilaamisessa. Saat apua myös pöytävarausten tekemiseen. Concierge-palvelu etsii sinulle vaikkapa lähimmän golf-kentän missä päin maailmaa sitten oletkin. Näin voit nauttia matkastasi täysipainoisesti rutiiniluonteisten asioiden häiritsemättä.

Concierge-palvelusta ei peritä maksua, mutta liput, kukat, opastukset ja muut tilaamasi palvelut laskutetaan OP-Visa Platinum -kortiltasi.

Lisätietoja OP-Visa Platinum -palvelusta +358 9 6964 6410 (valintanumero 2: Platinum-lisäpalvelut).

Onnistuitko lyömään Hole-in-onen? Hole-in-one -vakuutus korvaa samppanjatarjoilun samaan aikaan samalla kentällä olleille pelaajille.

Lisätietoja OP-Visa Platinum -palvelusta +358 9 6964 6410.

OP-Visa Platinum -kortin mukana sinulle toimitetaan kaksi henkilökohtaisella numerolla varustettua avaimenperää. Avaimet löytänyttä henkilöä pyydetään viemään avaimet lähimpään postilaatikkoon. Posti toimittaa avaimet sinulle kirjattuna kirjeenä.

Jos avaimenperä on vahingoittunut, voit saada maksutta kerran vuodessa uuden soittamalla OP-Visa Platinum -palveluun puhelin +358 9 6964 6410 (valintanumero 2: Platinum-lisäpalvelut).

Mikäli OP-Visa Platinum -korttisi vahingoittuu tai katoaa, sinulla on mahdollisuus saada hätäkäteistä tai hätäkortin matkasi turvaamiseksi. Soita tällaisessa tilanteessa OP-Visa Platinum -asiakaspalveluun puhelin +358 9 6964 6410. Palvelu on auki ympäri vuorokauden jokaisena viikonpäivänä.

Identiteettivarkauden uhriksi joutuminen on epämiellyttävää, aikaa vievää ja voi johtaa taloudellisiin menetyksiin. OP Visa Platinum tarjoaa sinulle nyt ID-turva palvelun. Saat henkilökohtaista palvelua 24 tuntia vuorokaudessa vuoden ympäri. Kokeneet asianhoitajat ovat sinua varten, kun tarvitset apua. Saat ohjeita siihen, kuinka voit pienentää petoksen uhriksi tulemisen riskiä ja saat apua asian selvittämiseen, sekä seurausten rajoittamiseen, mikäli olet joutunut uhriksi.

Identiteettipetos tarkoittaa sitä, että asiaton henkilö, ilman sinun lupaasi, käyttää henkilötietojasi petosten tekemiseen tai muihin rikollisiin tekoihin. Tämä voi tapahtua kenelle tahansa ja milloin tahansa. On aivan tavallista, että petoksen tekijä ottaa luottoja, matkapuhelinliittymiä, tilaa tavaroita, tai ottaa lainhuudatuksen kiinteistöösi. Petoksen tekijä pitää kaiken arvokkaan ja sinä jäät yksin velvollisuuksien ja maksuvaatimusten kanssa.

ID-turva auttaa sinua tekemään ennalta ehkäiseviä toimenpiteitä, sekä selvittämään tilanteen, mikäli petos on tapahtunut ja rajoittamaan seurauksia, jos olet joutunut uhriksi esimerkiksi:

 • Hylkää perusteettomat maksuvaatimukset
 • Peruuttaa tilatut liittymät
 • Poistaa maksuhuomautukset


Etuus astuu voimaan 1.1.2019.

 • Kortin katoamisen tai väärinkäytöksen varalta OP-Visa Platinum -kortille on hyvä asettaa turvarajat.
 • Vuorokausikohtaiset turvarajat voit asettaa käteisnostoille, varmennettaville korttiostoille ja verkkomaksamiselle sekä muille etäostoille. Rajat asetetaan erikseen kortin credit- ja debit-puolille.
 • Suosittelemme sinua muuttamaan turvarajoja aina tarpeesi mukaan.
 • Huomaathan, että kortin turvarajan lisäksi myös tilillä voi olla käyttöraja, joka rajoittaa korttimaksuja.
 • Turvarajat voi asettaa ja muuttaa helposti op.fi:ssä ja OP-mobiilissa. Voit myös soittaa OP 0100 0500 puhelinpalveluun. Turvarajat voidaan muuttaa myös OPn konttorissa.
Maksa turvallisesti verkossa Visa Secure (aiemmin Verified by Visa)

Visa Secure (aiemmin Verified by Visa) on palvelu, joka lisää verkossa maksamisen turvallisuutta. Palvelussa sekä kauppias että ostaja tunnistetaan luotettavasti. Palveluita käyttävät verkkokaupat tunnistat Visa Secure -logosta.

Omistaja-asiakkaan edut

Omistaja-asiakkaana saat etuja ja alennuksia pankkipalveluista sekä vakuutuksista. Omistaja-asiakkaana saat esimerkiksi uuteen asuntolainaasi kiinteän koron koko laina-ajaksi, jopa 25 vuodeksi. Näin varmistat, että asuntolainasi korkokulut säilyvät muuttumattomina koko laina-ajan.

OP-bonukset

Omistaja-asiakkaalle kertyy OP-bonuksia esimerkiksi

 • lainoista
 • säästöistä ja sijoituksista
 • tileillä olevat varoista
 • OP-Visa Platinumin credit-ominaisuudella maksetuista ostoksista, käytössä olevasta korttiluotosta ja
 • kodin, perheen ja ajoneuvojen vakuutusmaksuista.

OP-bonuksia käytetään pankin palvelumaksuihin ja vakuutusmaksuihin.

Tule omistaja-asiakkaaksi >

Kortin myöntää OP-Korttiyhtiö Oyj.