Vakuutuksen asiantuntijat OP Harjuseudussa

Pohjola Vakuutukselta löydät tarpeisiisi räätälöitävät vakuutukset eri elämäntilanteisiin ja tarpeisiin. Vakuutuksistamme saat turvaa itsellesi, lähimmäisillesi, kodillesi, omaisuudellesi, ajoneuvoillesi ja yritykselle sekä työntekijöille.

Sattuiko vahinko?

Tarvitsetko toimintaohjeita erilaisiin vahinkotilanteisiin ja vahinkoilmoituksen tekemiseen? Vahinkoasioissa Pohjola Vahinkoapu on apunasi ympäri vuorokauden osoitteessa vahinkoapu.pohjola.fi.

Henkilöasiakkaana voit tehdä vahinkoilmoituksen ja hoitaa vakuutusasioitasi helposti ja turvallisesti OP-mobiili-sovelluksella.

Kun sinun tarvitsee ottaa yhteyttä vakuutusasioissa

Olemme koonneet sinulle kattavasti oikopolkuja ja usein kysyttyjä kysymyksiä vakuutuksista, jotta voit hoitaa asiasi näppärästi verkossa. Valitse sopivin aihe ja katso löytäisitkö avun.

Pohjola Vakuutuksen paikalliset asiantuntijat OP Harjuseudussa tavoitat puhelimitse ja ajanvarauksella, kun tarvitset uuden vakuutuksen tai vakuutusturvan päivitystä.

Vihanto Ville
Vakuutusedustaja
010 253 1323 Henkilöasiakkaan vakuutukset
Koskinen Iiro
Vakuutusedustaja
010 253 2193 Henkilö- ja yritysasiakkaan vakuutukset
Tupala Pasi
Vakuutusedustaja
010 253 1317 Vakuutusedustaja, maatila-asiakkaat
Suontausta Timo
Asiakkuuspäällikkö
010 253 1966 Ammattiliikenteen mestari ja yritysasiakkaan vakuutukset
Virtanen Hannu
Asiakkuuspäällikkö
010 253 1210 Yritysasiakkaan vakuutukset

Yritysasiakkaana samalla asioinnilla hoidat kuntoon sekä lakisääteiset vakuutukset Ilmariselta että tärkeimmät lakisääteiset ja vapaaehtoiset vakuutukset Pohjola Vakuutukselta. YEL- ja TyEL-vakuutuksen myöntää Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen. 

Vakuutusedustaja toimii Pohjola Vakuutuksen ja OP-Henkivakuutuksen asiamiehenä.  

Kun sinun tarvitsee ottaa yhteyttä pankkiasioissa: OP Harjuseudun henkilökunnan yhteystiedot