Vakuutuksen asiantuntijat OP Kuusamossa

Pohjola Vakuutukselta löydät tarpeisiisi räätälöitävät vakuutukset eri elämäntilanteisiin ja tarpeisiin. Vakuutuksistamme saat turvaa itsellesi, lähimmäisillesi, kodillesi, omaisuudellesi, ajoneuvoillesi ja yritykselle sekä työntekijöille.

Sattuiko vahinko?

Tarvitsetko toimintaohjeita erilaisiin vahinkotilanteisiin ja vahinkoilmoituksen tekemiseen? Vahinkoasioissa Pohjola Vahinkoapu on apunasi ympäri vuorokauden osoitteessa vahinkoapu.pohjola.fi.

Henkilöasiakkaana voit tehdä vahinkoilmoituksen ja hoitaa vakuutusasioitasi helposti ja turvallisesti OP-mobiili-sovelluksella.

Kun sinun tarvitsee ottaa yhteyttä vakuutusasioissa

Olemme koonneet sinulle kattavasti oikopolkuja ja usein kysyttyjä kysymyksiä vakuutuksista, jotta voit hoitaa asiasi näppärästi verkossa. Valitse sopivin aihe ja katso löytäisitkö avun.

Pohjola Vakuutuksen paikalliset asiantuntijat OP Kuusamossa tavoitat puhelimitse ja ajanvarauksella, kun tarvitset uuden vakuutuksen tai vakuutusturvan päivitystä.

Kauppinen Matti
Vakuutusedustaja
050 477 0860 Henkilöasiakkaan vahinkovakuutukset
Korhonen Jukka
Vakuutusedustaja
050 477 8251 Henkilöasiakkaan vahinkovakuutukset
Sirviö Marko
Vakuutusedustaja
040 689 6572 Henkilö- ja yritysasiakkaan vakuutukset, Maatilat
Tauriainen Tarja
Vakuutusneuvoja
010 253 0244
Henkilöasiakkaan vakuutukset
Vanhala Heino
Vakuutusedustaja
040 516 6325 Henkilö- ja yritysasiakkaan vakuutukset, Maatilat

Yritysasiakkaana samalla asioinnilla hoidat kuntoon sekä lakisääteiset vakuutukset Ilmariselta että tärkeimmät lakisääteiset ja vapaaehtoiset vakuutukset Pohjola Vakuutukselta. YEL- ja TyEL-vakuutuksen myöntää Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen. 

Vakuutusedustaja toimii Pohjola Vakuutuksen ja OP-Henkivakuutuksen asiamiehenä.  

Kun sinun tarvitsee ottaa yhteyttä pankkiasioissa: OP Kuusamon henkilökunnan yhteystiedot