Kaikki hyvä on parasta jaettuna

Kaikki hyvä on parasta jaettuna

Tuemme vuosittain alueemme menestystä ja hyvinvointia jakamalla yhteensä 100 000 euroa kymenlaaksolaisille yhdistyksille ja yhteisöille, jotka tekevät vaikuttavia tekoja yhteisömme hyväksi.

OP:n perustehtävä osuustoiminnallisena yrityksenä on edistää omistajajäsentensä, asiakkaidensa ja toimintaympäristönsä kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia.

OP Ryhmän yhteistyökumppanit

OP Ryhmä sponsoroi urheilua monipuolisesti. Painopisteet ovat hyvinvoinnissa, turvallisuudessa ja asiantuntijuudessa. Tavoitteena on vaikuttaa valittujen kohteiden kautta koko Suomessa.  

OP Ryhmä tekee pitkäjänteistä sponsorointiyhteistyötä merkittävien kotimaisten kulttuuritapahtumien kanssa. Tavoitteena on olla mukana mahdollistamassa laadukkaita ja korkeatasoisia elämyksiä. 

OP Ryhmä vahvistaa nuorten taloustaitoja mm. yhdessä Historian ja yhteiskuntaopin opettajien liiton (HYOL) kanssa 9. -luokkalaisille järjestettävässä valtakunnallisessa Taloustaitokilpailussa ja siihen linkittyvissä tapahtumissa. 

Tutustu OP Ryhmän yhteistyökumppaneihin.

Sponsoroinnilla vaikuttavuutta paikalliseen urheilu- ja kulttuuritoimintaan

Paikallisia sponsorointikumppanuuksia valitessamme annamme painoarvoa sille, että voimme tehdä asioita, jotka ovat alueellisesti vaikuttavia, kohderyhmäänsä kiinnostavia sekä korkeatasoisia ja kehityshaluisia. Olennaista on myös se, että yhteistyökumppanimme toimivat vastuullisesti ja kestävien arvojen pohjalta.

Kehitämme sponsorointia pitkäjänteisesti, joten yhteistyöhyötyjen varmistamiseksi ja toiminnan kehittämiseksi sopimukset ovat monivuotisia. Pyrimme myös hyödyntämään yhteistyösuhteita ympärivuotisesti niin, että mahdollisimman moni omistaja-asiakkaamme hyötyy yhteistyökumppaneidemme tarjonnasta. Yhteistyökumppaneidemme tarjoamat, ajankohtaiset edut omistaja-asiakkaillemme ovat käytettävissä OP-mobiilissa.

Hippo-tapahtumat kannustavat liikkumaan

Haluamme edistää lasten ja nuorten sekä lapsiperheiden hyvinvointia Kymenlaaksossa. Erilaisissa Hippo-tapahtumissamme, niin yleisurheilun, hiihdon kuin suunnistuksenkin parissa, liikkuu vuosittain tuhansia lapsia ja nuoria. Tiedotamme ajankohtaisista Hippo-tapahtumista mm. op.fi/kymenlaakso-sivustolla, sosiaalisen median kanavissamme sekä OP-mobiilissa.

Avaamme nyt yhteensä 30 000 euron haun kymenlaaksolaisille yhdistyksille:

  • 7 000, 5 000 ja 3 000 euroa liikuntaan, hyvinvointiin ja yhteiskunnalliseen toimintaan. Päätökset tukien saajista tekevät omistaja-asiakkaamme.
  • 3 000 ja 2 000 euroa kulttuuriin
  • 10 x 500 euroa paikallisten, iloa ja yhteisöllisyyttä lisäävien tapahtumien järjestämiseen
  • Henkilöstömme valitsee kaikkien hakijoiden joukosta kohteen, joka saa 5 000 euroa.

Hakuaika on 14.2. - 31.3.2023. Tukea voivat hakea kymenlaaksolaiset yhdistykset, joiden pankkiasiat on keskitetty OP Kymenlaaksoon. Otamme käsittelyyn vain oheisen linkin kautta jätetyt hakemukset ja yhden hakemuksen kustakin yhdistyksestä. Tukea ei myönnetä yksittäiselle joukkueelle tai jaostolle, yksityishenkilöille eikä poliittiseen tai uskonnolliseen toimintaan. Yhdistys ei voi saada tukea kahtena perättäisenä vuonna.

Omistaja-asiakkaat valitsevat kolme tuen saajaa OP-mobiilissa

Omistaja-asiakkaanamme sinä voit olla valitsemassa kolmea tuen saajaa liikuntaan, hyvinvointiin ja yhteiskunnalliseen toimintaan. Äänestys tapahtuu 10. - 23.4.2023 OP-mobiilin kautta, joten se kannattaa ladata viimeistään nyt valmiiksi älypuhelimeen.

#parastajaettuna #unelmapankki

Lisätiedot: markkinointi- ja viestintäpäällikkö Satu Temonen, satu.temonen@op.fi, puh. 010 257 7570.