kesäduuni nuoret

Kesäduuni OP:n piikkiin - hakuaika on päättynyt

Kesäduuni OP Pohjois-Savon piikkiin -kampanja tarjoaa tänä kesänä 100 kesätyöpaikkaa 15-17-vuotiaille nuorille toimialueemme yhdistyksissä.

Ensikosketus työelämään on nuorelle tärkeä juttu. Osuuspankit ympäri Suomen tarjoavat 15-17-vuotiaille nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään jo kuudetta vuotta peräkkäin Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa. 

OP Pohjois-Savon toimialueella toimivat yleishyödylliset yhdistykset voivat tänä kesänä palkata 15–17-vuotiaan nuoren kesätöihin kahdeksi viikoksi OP Pohjois-Savon piikkiin. Tuellamme yhdistykset voivat tarjota 100:lle nuorelle kesätyöpaikan. Pankki lahjoittaa yhdistykselle nuoren palkan, 400 euroa/nuori, ja yhdistys hoitaa nuoren rekrytoinnin sekä käytännön palkanmaksun ja lisäksi lakisääteiset kulut. Yhdistys (kuten urheiluseura, kylä-, luonnonsuojelu- tai vanhainkotiyhdistys) voi palkata nuoren esimerkiksi kesäkerhon apuohjaajaksi, kahvitukseen ja lipunmyyntiin tai vaikka hoito- ja kunnossapitotoimiin.

OP on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja edellyttää Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassaan, että yhdistykset noudattavat vastuullisen kesätyön kuutta periaatetta.

Tämän kampanjan avulla OP Pohjois-Savo kantaa omalta osaltaan yhteiskuntavastuuta.