Kesäduuni OP:n piikkiiin 2020 yhdistyshakukuva

Kesäduuni OP:n piikkiin - yhdistyshaku käynnissä!

OP Pohjois-Savon toimialueella toimivat yleishyödylliset yhdistykset ja säätiöt voivat ensi kesänä palkata 15–17-vuotiaan nuoren kesätöihin kahdeksi viikoksi OP Pohjois-Savon piikkiin.

OP Pohjois-Savo edistää tänäkin vuonna nuorten työllistymistä ja työelämään tutustumista kesätyölahjoituksen merkeissä. Tuellamme toimialueemme yhdistykset voivat tarjota 100:lle 15–17-vuotiaalle nuorelle kesätyöpaikan kesällä 2020.

Yhdistyksillä hakuaikaa la 29.2. asti

Pankki lahjoittaa yhdistykselle nuoren palkan, 400 euroa/nuori. Yhdistys hoitaa nuoren rekrytoinnin sekä käytännön palkanmaksun ja lisäksi lakisääteiset kulut. Yhdistys (kuten urheiluseura, kylä-, luonnonsuojelu- tai vanhainkotiyhdistys) voi palkata nuoren esimerkiksi kesäkerhon apuohjaajaksi, kahvitukseen ja lipunmyyntiin tai vaikka hoito- ja kunnossapitotoimiin.

Yhdistyksen tulee jättää hakemuksensa viimeistään lauantaina 29.2.2020. Hakemukseen on täytettävä mm. yhdistyksen toimintaperiaate, tarjotun kesätyön ajankohta (ajoituttava pääsääntöisesti koulujen kesälomakaudelle), tehtävänkuvaus sekä muut rekrytoinnissa tarvittavat tiedot.

OP Pohjois-Savo valitsee yhdistykset, joille tuki myönnetään. Valinnasta ilmoitetaan yhdistyksille viikolla 11. Samalla valitut yhdistykset tulevat saamaan tarkemmat ohjeet nuorten rekrytoinnista.OP on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja edellyttää Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassaan, että yhdistykset noudattavat vastuullisen kesätyön kuutta periaatetta.

Myönnämme palkkatukia vain OP Pohjois-Savon toimialueella toimiville yleishyödyllisille yhdistyksille ja säätiöille.
Toimialueemme:

  • Kuopio sis. Juankoski, Karttula ja Nilsiä. Huomioithan, että toimialueeseemme eivät kuulu Maaninka, Riistavesi ja Vehmersalmi, joissa toimivat OP Maaninka, OP Riistavesi ja OP Vehmersalmi. Lisätiedot Kesäduuni OP:n piikkiin hankkeesta kunkin pankin omilta verkkosivuilta.
  • Iisalmi
  • Kaavi
  • Leppävirta
  • Siilinjärvi
  • Suonenjoki
  • Rautavaara
  • Varkaus
  • Varpaisjärvi (Huom! Lapinlahden alueella toimii OP Ylä-Savo)

Yhdistyksen edustaja. täytä hakemus viimeistään la 29.2.2020.

 

Nuoret hakevat kesätyöpaikkoja 16.3.– 19.4.2020

Yhdistysten tarjoamat nuorten kesätyöpaikat löytyvät 16.3. alkaen tällä sivulla.Nuori voi hakea haluamaansa kesätyötä lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen suoraan yhdistykseen. Hakuaika päättyy 19.4.2020. Yhdistys haastattelee ja valitsee kesäntyöntekijänsä 1.5.2020 mennessä.

Tämän kampanjan avulla OP Pohjois-Savo kantaa omalta osaltaan yhteiskuntavastuuta sekä edistää nuorten työllistymistä ja taloustaitoja.