nuoret opiskelijat edut op tampere

Opiskelijalle ja nuorelle etua asioinnin keskittämisestä

Kun raha-asiat ovat hoidossa, aikaa jää elämästä nauttimiseen.

OP Tampereesta saat monia rahanarvoisia etuja arjen helpottamiseksi:

 • Opiskelijana voit hakea luotollista korttia, joka on kätevä maailmalla reppureissatessa tai vaihtarivuotena. Luotollinen kortti voidaan myöntää heti opintojen alkaessa, ja korttivalikoimaan kuuluvat OP-Visa, OP-Visa Gold ja OP-Mastercard. Luotollinen kortti on maksullinen.

 • Jos olet alle 26-vuotias, saat meiltä maksutta kaikki tarpeelliset peruspankkipalvelut: käyttötilin, OP-verkkopalvelun ja OP-Visa Debitin tai OP-Visa Electronin.

 • Saat koti- ja matkavakuutuksen -21 %.

Kahvilippuja voi lunastaa 16.11.2018 saakka. Tämän jälkeen etu poistuu Pivosta.

Edun kuvaus: Opiskeleva omistaja-asiakkaamme hörppää maksutta kolmetkymmenet kahvit/teet oman korkeakoulukampuksensa ravintolasta. Etu on voimassa Tampereen Yliopistossa, Tampereen Ammattikorkeakoulussa ja Tampereen Teknillisessä Korkeakoulussa, ja edun voi lunastaa seuraavista ravintoloista:

 • Campusravita Oy
 • Ravintola Minerva
 • Ravintola Reaktori
 • Linna
 • TTY Tietotalo
 • Ravintola Arvo
 • Ravintola Newton
 • Yliopiston ravintola

Löydät kahvi/tee-edun sähköisen kupongin Pivo-sovelluksesta OP Tampereen omistaja-asiakaedut-etuohjelmasta. Näytä ja käytä etu kampusravintola kassalla ja saat 30 kappaleen lipukenipun kahvien/teen lunastamiseksi. Omistaja-asiakkuuden lisäksi sinulla pitää olla esittää opiskelijakorttisi. Maksuttoman Pivo-sovelluksen lataat sovelluskaupastasi.

Jos olet korkeakouluopiskelija kotimaisessa korkeakoulussa, voit hakea OP-Visa-korttia 2 000 euron luottorajalla. Luotollinen kortti voidaan myöntää heti opintojen alkaessa, ja korttivalikoimaan kuuluvat OP-Visa, OP-Visa Gold ja OP-Mastercard. Luotollinen kortti on opiskelijallekin maksullinen, toisin kuin Visa Electron ja OP Visa Debit. Lue lisää täältä

Opintolainan avulla voit keskittyä paremmin opintoihisi ja elämiseen sekä valmistua nopeammin unelmiesi ammattiin. Meiltä saat edullista opintolainaa 0,5 %:n korolla, ja takaisinmaksusta huolehdit vasta opintojesi jälkeen. Käytä opintolainaasi kuten haluat – esimerkiksi vuokraan, vaatteisiin, opiskeluvälineisiin tai vaikka matkustamiseen.

Saat opintolainan toimitusmaksusta rahanarvoisia etuja:

 • omistaja-asiakkaana saat toimitusmaksun veloituksetta, kun teet opintolainahakemuksen verkossa (lainan toimitusmaksu konttorissa 40 e ja verkkopalvelussa 32 e)
 • Tamkon jäsenenä saat 30% alennuksen opintolainan toimitusmaksusta.

Ensimmäiseen omaa kotiin

Haaveiletko ensimmäisestä omasta asunnosta? ASP-säästäminen kannustaa ja helpottaa ensimmäisen oman asunnon hankintaa. Asuntosäästöpalkkiotili eli ASP-tili voidaan avata 18-39-vuotiaalle ensiasunnon säästäjälle. Kun avaat ASP-tilin meillä, saat seuraavat edut:

 • talletuksellesi lisäkoron 4 %
 • asuntoluotosta ei peritä toimitusmaksua.

Vuokravakuustilin avaus maksutta, kun peruspalvelut ovat meillä

Vuokravakuustili on hyvä vaihtoehto vuokravakuuden tallettamiseen. Vuokralainen tallettaa käyttötilille vuokranantajan kanssa sovitun, enintään kolmen kuukauden vuokraa vastaavan summan ja panttaa sen.

 • Meillä saat vuokravakuustilin avauksen ja panttauksen maksutta alle 26-vuotiaana, kun sinulla on meillä peruspalvelut (kortti, käyttötili ja OP-verkkopalvelut sekä verkkotiliote).

 

Tampereen korkeakouluissa opiskeleville opiskelijakortti löytyy nyt mobiilisti Pivosta! Pivo on sovellus, joka auttaa sinua pysymään ajan tasalla omasta taloudestasi. Budjettityökalun, kulujen seurannan ja opiskelijakortin lisäksi Pivolla siirrät rahaa puhelinnumeron avulla, helpotat verkkomaksamista ja Android-puhelimen omistajana hyödyt lähimaksuominaisuudesta.

Useaan kertaan palkittu Pivo on asiakkaidemme suosikki. Pivon voit ladata ilmaiseksi älypuhelimeesi sovelluskaupastasi.

Haluatko enemmän etuja? Omistaja-asiakkaana esimerkiksi säästösi, lainasi ja vakuutusasiointisi kerryttävät sinulle OP-bonuksia, joilla voit maksaa vakuutus- tai pankkipalvelumaksujasi. Omistaja-asiakas saa myös alennuksia pankkipalveluista ja vakuutuksista.