OP pop up Hervannassa

Opiskelijan talous tasapainoon

Kun raha-asiat ovat hoidossa, aikaa jää elämästä nauttimiseen.

OP Tampereesta saat nuorena asiakkaana monia rahanarvoisia etuja arjen helpottamiseksi:

  • Opiskelijana voit hakea luotollista korttia, joka on kätevä maailmalla reppureissatessa tai vaihtarivuotena. Luotollinen kortti voidaan myöntää heti opintojen alkaessa eikä sille ole opintopistevaatimusta. 
  • Jos olet alle 26-vuotias, saat meiltä maksutta kaikki tarpeelliset peruspankkipalvelut: käyttötilin, OP-verkkopalvelun ja OP-Visa Debitin tai OP-Visa Debit-Creditin.
  • 18‒27-vuotiaana saat 21 % alennuksen lähes kaikista kodin ja perheen vakuutuksista. Omistaja-asiakkaanamme saat opintolainan ilman toimitusmaksua, kun teet opintolainahakemuksen verkossa.

Jos olet korkeakouluopiskelija kotimaisessa korkeakoulussa, voit hakea credit-ominaisuudella varustettua, luotollista korttia 2 000 euron luottorajalla. Luotollinen OP-Visa Debit/Credit-kortti voidaan myöntää heti opintojen alkaessa ja 18-25-vuotiaalle se on maksuton. Lue lisää täältä

Omistaja-asiakkaana saat opintolainan toimitusmaksun veloituksetta, kun teet opintolainahakemuksen verkossa. 

Opintolainan avulla voit keskittyä paremmin opintoihisi ja elämiseen sekä valmistua nopeammin unelmiesi ammattiin. Meiltä saat edullista opintolainaa 0,5 %:n korolla, ja takaisinmaksusta huolehdit vasta opintojesi jälkeen. Käytä opintolainaasi kuten haluat – esimerkiksi vuokraan, vaatteisiin, opiskeluvälineisiin tai vaikka matkustamiseen.

Ensimmäiseen omaa kotiin

Haaveiletko ensimmäisestä omasta asunnosta? ASP-säästäminen kannustaa ja helpottaa ensimmäisen oman asunnon hankintaa. Asuntosäästöpalkkiotili eli ASP-tili voidaan avata 15-44-vuotiaalle ensiasunnon säästäjälle. Kun avaat ASP-tilin meillä, saat seuraavat edut:

  • talletuksellesi lisäkoron 4 %
  • asuntoluotosta ei peritä toimitusmaksua.

Vuokravakuustilin avaus maksutta, kun peruspalvelut ovat meillä

Vuokravakuustili on hyvä vaihtoehto vuokravakuuden tallettamiseen. Vuokralainen tallettaa käyttötilille vuokranantajan kanssa sovitun, enintään kolmen kuukauden vuokraa vastaavan summan ja panttaa sen.

  • Meillä saat vuokravakuustilin avauksen ja panttauksen maksutta alle 26-vuotiaana, kun sinulla on meillä peruspalvelut (kortti, käyttötili ja OP-verkkopalvelut sekä verkkotiliote).

 

Tampereen korkeakouluissa opiskeleville opiskelijakortti löytyy nyt mobiilisti Pivosta!

Pivo on kotimainen mobiilimaksamisen sovellus kaikkien pankkien asiakkaille. Pivolla voi maksaa verkkokaupoissa, kaverille ja kassalla kätevästi matkapuhelimella. Lähimaksu onnistuu Android-puhelimella. Lisäksi Pivosta löytyy runsaasti eri etuohjelmia, joiden avulla käyttäjä voi syödä, shoppailla ja matkustaa alennettuun hintaan ympäri Suomen. OPn asiakkaille Pivo tarjoaa lisäksi mahdollisuuden seurata Pivosta tilinsä saldoa sekä kulutustaan reaaliajassa. Pivo on osa Siirto-järjestelmää, joka mahdollistaa reaaliaikaiset eri pankkien ja sovellusten väliset maksut.

Haluatko enemmän etuja? Omistaja-asiakkaana esimerkiksi säästösi, lainasi ja vakuutusasiointisi kerryttävät sinulle OP-bonuksia, joilla voit maksaa vakuutus- tai pankkipalvelumaksujasi. Omistaja-asiakas saa myös alennuksia pankkipalveluista ja vakuutuksista.