Rakennusalan vakuutukset


Rakennusalan yrityksen liiketoiminta rakennusvaiheineen on monipuolista. Alan vaatimukset ovat tarkkoja ja rakennusalalla tarvitaankin useita vakuutuksia turvamaan liiketoiminta, työntekijät ja työkoneet. Me autamme sinua Pohjola Vakuutuksella valitsemaan tärkeimmät rakennusalan vakuutukset juuri sinun yritystoimintasi turvaksi. Meillä voit vakuuttaa kattavasti myös itsesi yrittäjänä sairauden ja tapaturmien varalta samalla, kun turvaat liiketoimintasi ja työntekijäsi.  

Rakennusalalla vakuutuksissa korostuu toiminnan vakuutukset, jotka turvaavat yritystä esimerkiksi mahdollisissa rakennustöihin liittyvissä vahinkotilanteissa. Yrityksen tärkeimmät investoinnit eli työkoneet ja laitteet on tärkeää vakuuttaa toiminnan jatkumisen kannalta. Rakennusalan yrityksen tärkein voimavara on yleensä työntekijät, jonka vuoksi kattavat henkilövakuutukset varmistavat työhyvinvointia ja yritystoiminnan jatkuvuutta.  

Asiantuntijamme räätälöivät juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan vakuutuskokonaisuuden. Tältä sivulta löydät lisätietoa rakennusalan vakuutuksista.
 

 

Oletko aloittava rakennusalan yrittäjä tai haluatko perehtyä alasi vakuutuksiin tarkemmin?
 

Löydät alla olevasta artikkelista lisätietoa rakennusalan yrityksen vakuutuksista ja riskeistä sekä kattavat esimerkit vahinkotilanteista. Tutustu myös case-esimerkin avulla, miten voit ennaltaehkäistä työntekijöidesi pitkiä sairauspoissaoloja.
 


Tutustu rakennusalan vakuutuksiin 
 

Kokosimme tähän helposti tutustuttavaksi rakennusalan yritykselle sopivat vakuutukset. Tutustu rauhassa ja jätä yhteydenottopyyntö! Tiedämme, mitkä vakuutukset turvaavat rakennusalan yrittäjän arkea ja tekevät työstä huolettomampaa – anna osaavien asiantuntijoidemme auttaa sinua! 
 

” ”
Yritysykkönen
Vakuutuspaketti yrityksen irtaimen omaisuuden, rikkoontumisvahinkojen ja toiminnan turvaksi.
Yrittäjän eläke ja sosiaaliturvan perusta on kunnossa, sillä hänellä on lakisääteinen yrittäjän eläkevakuutus eli YEL-vakuutus.
YEL-vakuutus
YEL-vakuutus on toimeentulosi perusta, kun siirryt eläkkeelle tai tarvitset sosiaaliturvaa.
” ”
Asennus- ja rakennustyövakuutus
Yhdellä vakuutusratkaisulla kattava turva asentamisen ja rakentamisen tarpeisiin.
Mies näppäilemässä kassakonetta kahvilassa, jossa yrittäjän vastuuvakuutus on hoidettu.
Yrittäjän sairausvakuutus
Turvaa yrittäjän sairastumisen ja loukkaantumisen varalle
Mies kypärä päässä nousemassa keltaiseen työkoneeseen, joka on vakuutettu työkonevakuutuksella.
Työkonevakuutus
Turvaa yrityksesi työkoneille ja niiden lisälaitteille.
Nainen ja mies nauravat iloisissa tunnelmissa tietäen, että terveysturva varmistaa hoitoonpääsyn.
Terveysturva
Yrityksen sairauskuluvakuutuksella varmistat henkilöstöllesi laadukkaan hoidon ja lyhennät sairauspoissaoloja.


Pyydä tarjous ja saat hinnan rakennusalan vakuutuksille
 

Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään sopivimmat vakuutukset rakennusalan yrityksellesi. Jätä tarjouspyyntö ja saat hinnan tarvitsemillesi yritysvakuutuksille!