Poistamme mobiilimaksusovellus Pivon käytöstä

Pivo on asiakkaiden käytössä kesän ajan ja poistamme sen käytöstä 4.9.2024. Jatkossa panostamme erityisesti puhelinnumerolla maksamisen kehittämiseen OP-mobiilissa.

Vuonna 2013 perustetulla Pivolla on voinut siirtää rahaa puhelinnumerolla, jakaa kuluja tai maksaa verkkokaupoissa. Opiskelijat ovat voineet myös käyttää Pivossa digitaalista opiskelijakorttia. Palveluun on rekisteröity yli miljoona käyttäjää.

Vain yhdessä maassa toimiva ja yhden toimijan tarjoama mobiililompakko on kuitenkin ollut haastava saada menestymään kansainvälisen kilpailun lisääntyessä.

Aiomme panostaa tulevaisuudessa OP-mobiilin ja sen mobiilimaksuominaisuuksien kehittämiseen. Haluamme tarjota jatkossakin parhaat maksamisen palvelut asiakkaillemme niin kumppanuuksien kautta kuin kehittämällä omia palveluitamme. Tällä hetkellä tarjoamiamme mobiilimaksamisen palveluita ovat Apple Pay, Google Pay ja Siirto.

Mitä tämä tarkoittaa asiakkaalle?

Voit kirjautua Pivoon ja tarkastella tietojasi 3.9. asti. Sovellus suljetaan 4.9.2024.

Tee maksut, hyväksy sinulle tulleet maksupyynnöt ja avoimet kulut ryhmissä viimeistään 3.9.2024. Suosittelemme myös, että otat ylös tiedot mahdollisista avoimista maksupyynnöistä ja kuluista ryhmissä, jotta niiden tiedot eivät katoa.

Jos sinulla on Pivon opiskelijakortti, varmista käyttöösi jokin toinen opiskelijajärjestösi tarjoama opiskelijakortti 4.9. alkaen. Saat vaihtoehdoista lisätietoa omalta opiskelijajärjestöltäsi.

Jos haluat siirtää rahaa puhelinnumerolla, ota käyttöön Siirto-maksut OP-mobiilissa. Kulujasi voit seurata kätevästi OP-mobiilin Talouden tasapainon avulla.