” ”

KUMPPANIKSI? Yhteistyöllä hyvinvointia alueelle

Olemme keskisuomalaisten kumppani. Jos yhteistyö kanssamme kiinnostaa, tiedot ja hakemuslinkin löydät täältä.

Jaamme samoja arvoja; mm. luotettavuus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus.

Parempaa arkea

Tuemme monella tavalla oman toimialueemme, sen yhteisöjen ja ihmisten parempaa arkea ja tulevaisuutta. Osallistumme aktiivisesti elinvoimaisuuden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Toimialueemme kattaa laajan osan Keski-Suomea: Jyväskylä, Hankasalmi, Joutsa, Karstula, Laukaa, Luhanka, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka, Viitasaari ja Äänekoski sekä Kivijärvi, Kinnula, Muurame ja Uurainen.

Valtakunnallisiin hankkeisiin ja tapahtumiin osallistumme osana OP Ryhmää.

Kumppanuus on aina molemminpuolista

Kumppaneiltamme odotamme kanssamme samansuuntaisen arvomaailman jakamista - ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Tavoitteenamme on win-win-tilanne eli molempia osapuolia hyödyntävä yhteistyö. Alueellisesti merkittävien toimijoiden kanssa tähtäämme kokonaisvaltaiseen ja pitkäjänteiseen kumppanuuteen.

Tässä muutama hyvä tietää fakta. 1) Lähdemme mieluiten mukaan hankkeisiin, joista myös omistaja-asiakkaamme voivat hyötyä ja saada etuja. 2) Sovimme yhteistyöstä aina yhdistys- ja seuratasolla. 3) Emme tee yksittäisiä joukkue- tai yksilötason sopimuksia. 4) Emme suosi lyhyellä varoitusajalla tulleita hakemuksia. 5) Emme anna yksittäisiä arpajaispalkinto- tai muita tavaralahjoituksia.

Kun haluat kumppaniksemme - täytä hakemus 

Vastaanotamme kaikki yhteistyö- ja kumppanuuspyynnöt vain oheisen, meidän pankille osoitetun, hakemuslinkin kautta. Emme huomioi muuta kautta tulleita hakemuksia tai sähköpostilla laitettuja ehdotuksia tai yhteydenottopyyntöjä. Emme myöskään tee yhteistyösopimuksia puhelimitse.

Jos olet kiinnostunut kumppanuudestamme, täytä hakemus linkin takaa. Kyseessä voi olla lyhytaikainen tai pitkäaikainen kumppanuus yhdistys- tai seuratasolla tai haluat meidät mukaan paikalliseen tilaisuuteen tai tapahtumaan.

  • On tärkeää, että luet linkin takaa löytyvän hakemuksen ohjeistuksen ja tutustut kysymyksiin ennakkoon. Täytä hakemus huolellisesti. Kiitos yhteistyöstä!

Vastaanotamme paljon erilaisia hakemuksia. Jos päätöksemme yhteistyölle on kielteinen, ei se tarkoita, ettemme arvostaisi tekemistänne ja pitäisi sitä tärkeänä.

Tutustu paikallisiin omistaja-asiakkaan etuihin

Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa tarjoamme vaihtuvia, rahanarvoisia etuja ja alennuksia omistaja-asiakkaillemme. Edut uudistuvat keskimäärin kahdesti vuodessa. Omistaja-asiakkaat löytävät ajantasaiset edut aina OP-mobiilista sekä verkkosivultamme.

Markkinoimme paikallisia omistaja-asiakasetuja aika ajoin mm. Facebookissa, Instagramissa ja joskus jopa Jyväskylän ydinkeskustassa Forumin katolla, Kompassin Jumbo Screenillä.

#opkeskisuomi #hyväkiertämään #OPolemmeme