Edut OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaille

OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaana olet OP-bonusten ja finanssipalveluetujen lisäksi oikeutettu OP Ryhmän valtakunnallisiin ja meidän omiin Keski-Suomen kumppanuusetuihin.

Paikalliset OP Keski-Suomen omistaja-asiakasedut

OP Keski-Suomen kumppanuusedut ovat paikallisten toimijoiden kanssa neuvoteltuja alennuksia tai tarjouksia, joita asiakkaamme voivat hyödyntää arjessaan. ​

Paikalliset edut vaihtelevat kausittain. Kesällä pääset osallistumaan etuhintaan moniin kulttuuritapahtumiin ja ympäri vuoden käytössäsi on useita hyvinvointia ja terveyttä tukevia palveluetuja. Pääset kokeilemaan myös monia uusia harrastuksia etuhintaan.

Näin saat rahanarvoiset paikalliset edut käyttöösi

Todennat oikeutesi etuun kassalla näyttämällä joko OP-mobiilista löytyvää etunäkymää tai omistaja-asiakas -merkillä varustettua OP:n maksukorttia.

OP-mobiilista edut löydät: alareunasta Muut - Omistaja-asiakas - Kumppaneidemme tarjoamat edut - OP Keski-Suomi

Edut ovat voimassa toistaiseksi, ellei toisin mainita. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Tutustu etuihin!

Edut avautuvat alta, klikkaamalla otsikoiden oikeanreunan V -väkäsestä.

OP Koti Keski-Suomi LKV

OP Koti tekee tiivistä yhteistyötä OP Keski-Suomen kanssa. Voit hyödyntää kertyneitä OP-bonuksia välityspalkkioiden maksamiseen myös vuokranvälityspalkkioiden ja arviointipalkkioiden osalta.

Tervetuloa toteuttamaan unelmasi OP Koti välittäjän kanssa!

Omistaja-asiakkaamme saavat etuhintaisia lippuja Jyväskylän Kaupunginteatterin esityksiin. Kevään ohjelmistoon on etuhintaisia lippuja seuraaviin näytöksiin:

Suruttomat-musikaali
Kotimainen Suruttomat-musikaali perustuu Minna Canthin näytelmään Työmiehen vaimo. Musikaali vie vuoteen 1885, jolloin suomalainen nainen eli miehen määräysvallassa. Se on tarina rakkaudesta, petoksesta ja kostosta. Omistaja-asiakkaan etuhintaiset liput 40€ (norm. 44€).

OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaan etuhintaiset näytökset:

 • La 21.1. klo 19.00
 • La 11.3. klo 19.00
 • La 6.5. klo 19.00

Hiirenloukku-esitys
Murhamysteerien mestarin, Agatha Christien, Hiirenloukku on maailman pisimpään yhtäjaksoisesti esitetty näytelmä. Kihelmöivä klassikko tarjoilee herkullisen henkilögallerian, koukuttavan arvoituksen ja nostalgisen viihdyttävän maailman, johon on helppo uppoutua. Tämä elämys sinunkin kannattaa kokea! Omistaja-asiakkaan etuhintaiset liput 26€ (norm. 30€).

OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaan etuhintainen näytös:

 • La 14.1. klo 19.00

Tango sateessa -esitys
Tango sateessa on ihmisenä olemisen peruskysymysten äärellä viipyvä, lämminhenkinen, lempeän huumorin siivittämä kertomus. Se on lohdullinen näköalapaikka ikääntyvien ihmisten rakkauteen. Sirkan ja Reinon tarina osoittaa, ettei koskaan ole liian myöhäistä etsiä ja löytää lohtua, lämpöä ja rakkautta. Omistaja-asiakkaan etuhintaiset liput 26€ (norm. 30€).

OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaan etuhintainen näytös:

 • La 15.4. klo 19.00

Lumikuningatar-esitys
Lumikuningatar tarjoaa klassisen sadun lumoa ja jännitystä, mutta myös hullunhauskaa huumoria. Riemukas ja jännittävä näytelmä sopii koko perheelle kouluikäisistä ylöspäin. Omistaja-asiakkaan etuhintaiset liput 17€ (norm. 22€).

OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaan etuhintainen näytös:

 • La 25.2. klo 13.00

Poikakoodi
Poikakoodi on Kati Kaartisen kirjoittama runollisen kaunis, kipeän koskettava ja koomisen tunnistettava aikalaiskuvaus perheestä, rajoista ja rakkaudesta. Omistaja-asiakkaan etuhintaiset liput 26€ (norm. 30€).

OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaan etuhintainen näytös:

 • La 1.4. klo 19.00

Parit
Ravistelevassa sukutarinassa teini-ikäinen Leena päätyy 1930-luvun Jyväskylässä todistamaan tätinsä perheen tragediaa vakavaraisten kulissien takana, ja se kietoutuu peruuttamattomasti hänen omaan kohtaloonsa. Omistaja-asiakkaan etuhintaiset liput 26€ (norm. 30€).

OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaan etuhintaiset näytökset:

 • La 11.2. klo 19.00
 • La 25.3. klo 13.00
 • Pe 5.5. klo 19.00

________

Lippuja eri esityksiin on rajoitettu määrä. Enintään 2 lippua/omistaja-asiakas/esitys. Etuliput vain teatterin lippumyymälästä, p. 014 569 0110.

Omistaja-asiakkaillemme seuraaviin otteluihin kaksi lippua yhden hinnalla:

 • la 19.11. JYP-HPK
 • pe 20.1. JYP-Lukko

Etuhintaiset liput voit ostaa JYPin toimistolta, Ravintola Hurrikaanista sekä LähiTapiola Areenalta A1 sisäänkäynnin lipunmyyntipisteestä, joka aukeaa tunti ennen ottelun alkua. Huom. lippuluukulta ostetuissa lippuhinnoissa +3€ pl. lastenliput.

Varaudu todentamaan oikeutesi etuun omistaja-asiakas -merkillä varustetulla OP:n maksukortilla tai OP-mobiilista löytyvällä JYP-etukupongilla.

Buugi-liikuntakeskus tarjoaa seuraavat edut:

 • Arkilounas 8,90€ (norm. 9,90€)
 • Pallopelit -10 % (ei koske palloilun vakiovuoroja)
 • 12kk kuntosalikortti hintaan 35€/kk (norm. 39€/kk)
 • 12kk ryhmäliikunta- ja kuntosalikorttia 49€/kk (norm. 59€/kk)

Klub1 -täyden palvelun liikuntakeskus Kivääritehtaalla

 • Klub1-liikuntakeskus tarjoaa omistaja-asiakkaille -10% alennuksen jäsenyyksistä.
 • Alennus lasketaan normaalihinnoista.

Scandic Laajavuori tarjoaa etuhintaisia lippuja kylpylään, keilaamaan ja kuntosalille 2022:


Omistaja-asiakkaillemme 20% alennus kylpylän kertalipusta

 • Koskee aikuisten, lasten sekä alennusryhmien lippuja
 • Voimassa kaikkina viikonpäivinä
 • Etua voi hyödyntää itselle ja kolmelle seuralaiselle
 • Kuntosalin käyttö sisältyy kylpylälipun hintaan
 • Voit hyödyntää edun myös Scandic Aulanko sekä Scandic Eden Nokia kohteissa
 • Alennuksen saa päiväkohtaisesta voimassa olevasta hinnasta. Tarkista tarkemmat hinnat Scandicin nettisivuilta.
 • Etua ei voi yhdistää muihin etuihin
 • Etu ei ole voimassa sesonkiajankohtina: 25.12-6.1., vkot 8-9, pääsiäinen, heinäkuu ja vkot 42-43.

Lisäksi

 • Laajavuoressa omistaja-asiakkaamme saavat lisäksi 20% alennuksen keilauksesta.
 • Laajavuoressa omistaja-asiakkaamme saavat lisäksi 10% alennuksen hieronnasta.

 

Edut ovat voimassa 31.12.2022 saakka. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin. 

Fysioterapeutti J-P Puranen

Fysioterapiayrittäjä Joni-Pekka Puranen tarjoaa OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaille -10% kaikista fysioterapiapalveluista. Toimipiste sijaitsee Buugi Liikunta- ja hyvinvointikeskuksen yhteydessä, Sykeraitti 7.

Ajanvarauksen löydät nettisivuilta, mutta voit olla yhteydessä Joni-Pekkaan myös puh. 044 266 0867 tai sähköpostitse yhteys(at)fysiojpp.fi

Saat alennuksen näyttämällä omistaja-asiakasmerkillä varustetun OP:n maksukortin tai etunäkymää OP-mobiilista.

Boulderpaja Jyväskylä

Jyväskylän Seppälässä sijaitseva Boulderpaja tarjoaa mukavat puitteet boulderoinnin kokeiluun ja harrastamiseen. Mutta mitä on boulderointi?

Boulderointi on suhteellisen matalilla seinillä (alle 5m) tapahtuvaa kiipeilyä. Jyväskylän Boulderpajalla on kiivettävää yhteensä noin 400m2. Boulderoinnissa ei käytetä köysiä vaan kiipeilijän turvallisuus varmistetaan puolen metrin paksuisilla alastulopehmusteilla. Kiipeilykokeiluun et tarvitse aiempaa kokemusta, omia varusteita, etkä ajanvarausta.

Omistaja-asiakkaamme kiipeilevät etuhintaan maanantaisin. Silloin kertamaksu boulderointiin on 8 € sisältäen kenkävuokran (norm. 13 €). Maanantaisin Paja on auki klo 15-21. Pajan yhteystiedot: Ahjokatu 14, 40320 Jyväskylä, Puh. 0440 11 43 34

Hillside Stable tutustumiskäynti

Hillside Stable on mukava hevos- ja ihmisystävällinen talli Muuramessa erinomaisten kulkuyhteyksien päässä, Riihivuorentie 35.

Tutustumiskäynti -10%

Helppo tapa tutustua hevosharrastukseen on varata tutustumiskäynti ja osallistua yhteen tallilla pyörivistä ryhmätunneista. Tutustumiskäyntejä voi varata mihin vuoden aikaan vaan p. 0408707259. Omistaja-asiakkaille tutustumiskäynti -10% eli 29,70€ (norm. 33€). Mainitse omistaja-asiakkuudesta varauksen yhteydessä. Lisätiedot ja ilmoittautumiset p. 0408707259