OP Satapirkan varallisuudenhoitopalvelut

Eri elämäntilanteissa sijoitussuunnitelmat ja -tarpeet muuttuvat, mutta tavoittelemme silti aina asiakkaillemme pitkän aikavälin tuottoa. Siksi sijoittamisesta kasvaa usein elämänmittainen kokonaisuus, joka parhaimmillaan jatkuu myös seuraavan sukupolven kanssa.

Me olemme täällä sinua varten ja haluamme auttaa löytämään parhaat ratkaisut varallisuutesi kasvattamiseen. Saatavillasi on kaikki sijoitustuotteet ETF:stä rahastoihin ja osakkeista strukturoituihin sijoituksiin. Sinun ei tarvitse olla suursijoittaja voidaksesi hajauttaa laajasti eri omaisuusluokkiin ja hallinnoidaksesi joustavasti sijoituskohteitasi.

Laajuus näkyy myös korkeana osaamisenamme ja ymmärryksenä esimerkiksi vastuullisuuden osalta. Vastuullisessa sijoitustoiminnassa on otettu huomioon ympäristö, sosiaalinen vastuu ja hyvä hallintotapa. Näitä kutsutaan ESG-tekijöiksi.

Digitaalista ja henkilökohtaista palvelua

Meillä saat aidosti sinua palvelevat ratkaisut sekä käyttöösi pankkimme omat asiantuntijat. Palvelumme ei rajoitu vain varainhoitoon vaan huomioimme myös kaikki talouteesi ja vakuuttamiseen liittyvät asiat.

Sijoituspäätösten tueksi saat viikoittain asiantuntijoiden sijoitusideoita rahastoista, osakkeista, ETF:stä ja strukturoiduista sijoituksista. Sijoitukset kulkevat aina mukanasi kätevästi OP-mobiilissa ja op.fi-palvelussa.

Omistaja Plus -palvelusta saat tukea taloudellisten tavoitteiden saavuttamisessa ja vaurastumisen tarpeissa. Kun asiointisi on monipuolista ja sijoitusvarallisuutesi ylittää 50 000 euroa, saat oman yhteyshenkilön, joka ohjaa ja tukee sinua taloudellisten tavoitteiden saavuttamisessa ja vaurastumisen tarpeissa.

OP Private -palvelun piirissä rakennamme sinulle yksilöllisen sijoitusratkaisun, joka vastaa tarpeitasi ja tavoitteitasi, kun sijoitusvarallisuutta on yli 300 000 euroa. Saat meiltä kokonaisvaltaista tukea niin varallisuudenhoidossa kuin pankki- ja vakuutuspalveluissa. Autamme myös verotukseen liittyvissä kysymyksissä, lakiasioissa ja asuntopalveluiden saralla.

OP Private Wealth Planning -palvelu sisältää kokonaisvaltaisen varallisuussuunnitelman sinulle ja lähipiirillesi sijoitusvarallisuuden ylittäessä miljoona euroa. Saat tukea kokeneelta asiantuntijatiimiltä sijoituksiin ja muihin omaisuudenhoitoon liittyvissä asioissa kuten juridisissa, taloudellisissa ja verotuksellisissa kysymyksissä.

Kuinka aloittaa sijoittaminen?

Helpoin tapa aloittaa sijoittaminen on aloittaa kuukausisäästäminen.

Varaa aika suoraan OP Satapirkkaan

OP Satapirkassa saat aina asiantuntevaa ja paikallista palvelua omasta pankistasi, omilta asiantuntijoiltamme.

Myös OP Vakuutuksen asiantuntijat ovat 100 % satapirkkalaisia ja valmiina auttamaan kotisi ja perheesi vakuutusasioissa.

Tavoitat meidät ajanvarauksella verkkoneuvottelussa, puhelimessa ja konttoreissamme.

Ajanvarauksen teet helposti verkossa, OP Mobiilissa tai soittamalla OP Satapirkan omaan linjaan 010 254 5801. Vastaamme satavarmasti.

Puhelun hinta pvm/mpm.

Omistaja-asiakkuus kerryttää rahanarvoista bonusta

Omistaja-asiakkaana sijoitat aina edullisesti, sillä saat erinomaisia etuja sijoittamiseen. Esimerkiksi ostat ja myyt lähes kaikkia rahastoja ilman kuluja sekä avaat arvo-osuustilin ja osakesäästötilin maksutta.